![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa scriu si eu meniul meu ca apoi il uit.
Luni: D: mar, iaurt cu fulgi P: zeama de ciorba de perisoare, mancare de fasole verde cu piept de pui la gratar si salata de varza C: un mar si-un grapefruit Marti: D: mar, iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de varza C: o pulpa de pui si jumatate la cuptor Azi: D: migdale, iaurt cu fulgi P: ciorba de pui a la grec, mancare de varza cu piept de pui la gratar C: va urma. Kalua, apropo de conopida si de brocoli, ma bate o prietena la cap sa-mi fac salata din astea 2. Le pun la aburi pana se patrund dup-aia adaug ulei, otet, sare si piper si se pare ca iese delicioasa. Cum ajung la un supermarket imi cumpar din astea congelate si o sa-mi prepar. Mai mi-a spus o reteta care-i place f mult: ciuperci fierte in apa cu otet, dafin, sare si ce condimente mai vreti voi sa puneti. Apoi se scot ciupercile se taie si se pregateste un mujdei de usturoi (se poate pune si iaurt dietetic). Ciupercile se servesc cu mujdeiul si se pare ca-s f gustoase. Voi incerca in weekend. Blu, si eu cand mananc gem, in weekend de-abia ma abtin sa nu mananc mai mult de 2 wasa...pana acum mi-a reusit. Eu sunt pe la 70.7. Am servit si-o sedinta de aerobic aseara, dar dupa o discutie cu sora-mea am zis ca o sa ne apucam in curand de dans sportiv. Revenim la marea noastra dragoste. Sylvia suntem alaturi de tine. Chiar ma gandeam ca n-ai pus si tu pana acum o poza pe grupul nostru de pe yahoo sa te vedem si noi. Vrem si cu tine si cu ingerasul tau. Da-mi PM daca nu stii cum sa procedezi sau uita-te la topicul de ajutor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io vreau poze cu sylvica noastra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
roxanica, nu te sfatuiesc sa faci salata de conopida/broccoli din legume congelate, la astea se simte la gust congelatul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi mai faceam si eu, dar puneam tot felul de chestii in ea, cascaval, ardei, etc. Buna. Iar ciupercile alea-s ciuperci cu maioneza cu ustoroi lungita pentru mine, foarte bune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si eu vreau poze cu galatzence de elita!!!!!!!!!! A propos, au mai aparut noutati la poze, ca n-am mai intrat de secole?
Meniul meu de azi fuse: d - mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, cafea cu lapte p - am mancat la Irish Pub, ca la Marco Polo ne-a umplut de draci tipa de la intrare; cica nu are nici o masa libera, dar erau cel putin 4-5 rezervate, iar daca intrebi de rezervare, nu se fac....gata, am terminat-o cu ei! Prea s-au umplut de fitze! Pt prima data pe anul asta la IP am cerut piept de pui umplut cu branza d-aia cu mucegai nobil, garnitura era din spanac sotat pe o parte, si ciuperci in sos alb pe partea ailalta...e clar ca sosul avea ceva faina, dar a fost singura si ultima data cand o dau in bara; next time voi lua salata din piept de pui cu crema de branza si alte alea... s - acum am ajuns acasa si sunt in dubii, nu stiu ce sa prepar pt mine si figlio mio?! parca as face niste paste cu usturoi, da' n-am usturoi verde si nici ardei iute rosu, as prepara o salata cu ton, sau cu sunca de Praga...sa vedem ce-mi vine in bucatarie.... Revin! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru pastele alea nu-ti trebuie usturoi verde, radacina (capatana) trebuie sa fie proaspata, nu uscata.
Am uitat sa-i zic roxanicii ca n-a fost bun migdale (contin grasimi) cu fulgii aia la micul dejun. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da kalua, gracias...ai dreptate. N-am mai avut nici un fruct in casa si-am zis sa mananc ceva totusi. Pe viitor ma abtin..adica trec direct la iaurt.
Poate fac si eu paste asta seara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ca tot suntem noi telepatice. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa postez si eu meniul meu de azi:
D - jumatate de grapefruit, apoi cereale cu lapte P - spanac cu 2 oua ochiuri si o felie de svaiter topita pe deasupra, 3 rosii mici, apoi o cafea decaf C - suna bine pastele alea cu ustuori, ma gandesc sa le incerc diseara |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca iar mancam toate paste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
03:00-1 pahar lapte 1.8% 11:30-omleta XXL(3 oua,cascaval,telemea,ardei),salata de castravete cu ulei de masline 15:30-2 porocale 19:00-50 g alune 22:00-paste cu 1 lingura ulei masline,1 castravete mare Vroiam sa va intreb:sunt ok alune si fructe la aceeasi masa? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, blu, daca fructele n-ai GI-ul mai mare de 35.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu asta-seara am mancat piept de pui la gratar cu salata de rosii cu ceapa si inainte cu 30 min un mar si o mandarina. Tocmai am terminat si ciorba de perisoare, pe care trebuia s-o fac in weekend.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana la urma, am mancat seara trecuta macrou prajit cu salata de verdetzuri, iar lui fiu-meu i-am facut salata cu sunca Praga. Hai ca am mancat amandoi conform!
In dim asta m-am delectat cu ultimele felii de finn crisp cu b.proaspata si gem caise...mey blu, cum Dzeului termini tu un borcan de gem la o masa, ca-i mult, soro?!!! Am inceput un borcan sapt asta si de abia daca am consumat 2-3cm din el, si am pus, nu gluma! Ce mai, hotarat las-o mai moale cu gemurile! Pastele alea cu usturoi le voi prepara in weekend, ca sa le fac si baietilor in paralel paste bologneze, sa mirosim toata gashca ca o frezie... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:55 PM |
|