IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 213 214 215 216 217 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Apr 19 2007, 01:39 PM
Post #2141

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

eu ieri:
MD: 2 wasa cu gem de piersici cu fructoza
P: 1 pateu picant soia, 5 ridichi si 2 castraveti
desert 2 patratele cioco 75%
C: am fost la rest portughez si am baut sangria, iar de mancat stroganof portughez. asta era facut din: pipet de pui, ciuperci, smantana, vin alb, wiskey si condimente.
spoer din totsufeltul can-au pus alte ingrediente decat cele mentionate in meniu...

azi:
MD: la fel ca ieri
P:10 ridichi cu 1 pateu picant si 2 felii de farinata
c: inca nu stiu...
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 19 2007, 06:42 PM
Post #2142

Musafir

eu am schimbat meniul aseara. am mancat macrou prajit in faina de naut (dr_wise (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), cu mujdei de usturoi.

azi mananc:

D - jumatate de grapefruit, apoi paine de secara integrala, prajita, cu gem de blueberry, un ceai verde
ora 11 - un mar
P - mazare cu tocanita de pipote de pui (yummyyyy), 3 patratele de cioco 72%
C - inca nu stiu, mai ales la cat de repede ma razgnadesc, nimic nu e sigur. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 19 2007, 08:07 PM
Post #2143

Musafir

Eu mananc macroul prajit chel, fara faina, nu ma mai complic!
Astazi am avut urmatorul meniu:
d - 2 finn crisp cu b.proaspata si gem caise, 1 pahar lapte, cafea cu lapte
p- rulada din carne de pui si porc si cu fasii de ardei gras rosu si morcovi, facuta cu sos la cuptor + salata de rosii si castraveti...mey, rulada asta a fost ceva rupt din Rai de gustoasa!!!!! As face si eu dar am o lene de ma doare!
desert: orbit
s - salata XXL de buruieni, sarata cu telemea de oaie, o conserva de ton in ulei de soia
Am fost astazi la deschiderea noului Kaufland din Cta...nu mi-a placut! Inghesuiala, preturi normale, nebunie, plus ca nu aveau tot ce cautam, de ex, nu am gasit finn crisp de nici o culoare! Rusinica!
Mi-am cumparat ciuperci champinoise proaspete, dar am ajuns acasa tarziu si n-am mai avut rabdare sa le prepar la cuptor; ramane pt weekend, sa-mi impresionez termitele, sau le dau paste in care strecor si ciuperci?! mai vedem.
Si-am mai luat varza si ciusca sa pregatesc o varza la cuptor cu ciolan afumat.
Voi ce preparati in weekend conform?
Exclus desertul!!!

+Quote Post
kalua
post Apr 19 2007, 08:15 PM
Post #2144

Musafir

dr_wise, fa ciupercile cat mai repede, ca orice leguma isi pierde din calitati cu cat o tii mai mult.

Eu fac la sfarsit de saptamana (inca nu stiu in care dintre zile) creveti de-aia babani, tiger prawns. Numai cu niste usturoi si patrunjel verde, fara nimic pe langa. Si mananc de-aia pana-mi iese pe ochi. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 19 2007, 10:25 PM
Post #2145

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

salutare, salutare !
dragele mele, am sa pun cateva poze in weekend pe grup, am amanat pana acum ca tot am zis ca pun niste poze cu mine mai sexy, dar ca sa va satisfac curiozitatea...
am avut 3 zile super full la munca, mai bine asa , ca n-am mai avut timp sa ma gandesc la altceva......
azi am avut ocazia sa mananc pentru prima data-n viata morun - foarte bun, la un restaurant tare fain intr-un vapor pe Dunare, unde m-am mai delectat si cu cele mai babane icre rosii mancate ever...ce sa mai, a fost o zi plina de surprize...culinare.

+Quote Post
blu_dea
post Apr 19 2007, 11:56 PM
Post #2146

Musafir

Meniul meu de ieri:

06:30-gem conform,4 wasa 21%
11:00-cascaval(circa 150-200 g), 2 roshii, 1 pahar cu lapte(1.8)cu cacao
15:30-omleta taraneasca
22:00-snitzele pui(in naut),castraveti,roshii

imi fac mea culpa:azi am "pacatuit" cu niste cola light ca am iesit in orash.
de cateva zile "trag"tare la bazin,sunt foarte mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 20 2007, 07:17 AM
Post #2147

Musafir

Aoleu sylvia, esti tu galateanca, cum sunt eu constanteanca!!!!
Tu n-ai mancat pana acum morun...rusine, e taaaaaaare gustos!!!! si doar locuiesti in "tara" lor, iar eu, spre rusinea mea, habar n-am sa inot...decat ca pisicile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ....vorba unui italian.
Domle, si nu te mai rusina cu pozele tale, n-ai vazut ce "instantanee cu balena" am pus eu acolo?!!!
Si parca-i mult mai placut cand vezi cat ai putut fi...aoleu!...si ce minunatie de sexy lady esti acum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kalua draga, am pofta de ciuperci umplute, asa ca asta seara e MUSAI sa le pregatesc...sunt cu gandul la ele toata ziua!
Si sa-mi spui cum e cu crevetii aia, ca si in domeniul asta sunt virgina....
Meniul il postez deseara, dupa ciupercutze...
Ciao!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 20 2007, 01:40 PM
Post #2148

Musafir

Vreau si eu ciupercute (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ieri am mancat:
D: capsuni, o portocala si apoi iaurt cu fulgi
P: ciorba de pui a la grec, piept de pui la gratar cu salata de varza
C: un grapefruit, o portocala si dupa 30 min o ciorba de perisoare.
Azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: fasole batuta cu piept de pui la gratar si salata de muraturi
C: salata greceasca fara branza si piept de pui la gratar.

Va pupic si weekend placut!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 20 2007, 03:42 PM
Post #2149

Musafir

Dragutzo, pofteste la masa deseara!
Meniul meu de astazi:
d - suc de portocale fresh(2portocale), iaurt cu fulgi de ovaz si caise uscate cubuletze, black coffee
p - aceeasi rulada din carne de porc si pui cu salata de rosii si castraveti, ca ieri; nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar si ieri, si astazi m-am balonat teribil dupa masa de pranz, sunt ca un balon cu heliu!
s - ciuperci umplute si salata de buruieni...de abia astept!

+Quote Post
roxanica10
post Apr 21 2007, 10:32 PM
Post #2150

Musafir

Cam slaba activitatea la acest topic astazi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Pe unde sunteti fetelor? Hai sa va povestesc ce-am mancat eu astazi:
D: 2 wasa cu gem; iaurul cu fulgi l-am pus intr-un bol si am zis sa pun si cateva lingurite de gem; a iesit o super minunatie cu care o sa ma delectez si maine
P: un pate Inedit cu castraveti, ciorbica de persioare
C: 2 chiftelute, piept de pui din ostropel si multa multa salata...si abaterea - o portie f mica de tort din ala cu martzipan facut de d-na Mimi pentru aniversarea parintilor mei. O sa pun luni poze cu el, la topicul de prajituri ca sa-l vedeti si voi si poate o sa ma intelegeti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Sper ca maine sa nu dau cantarul peste cap...Doamne ajuta!
Azi am chiulit si de la aerobic...am cam lenevit, dar nu-mi pare rau. Maine o sa am o zi full: vreau sa fac mancare (de mazare cu pulpe de pui si salata orientala pentru al meu sot), curatenie in casa si apoi sa dau o fuga in poligon...sa-mi mai exersez 'maiestria in ale condusului'. Nu m-am mai urcat la volan de prin martie 2002...dar nici la acea vreme nu stapaneam bine masina. Ultima data am dat-o in bordura cam rau ca mi-a alunecat pedala intre picior si sanda (sandala..nu stiu care-i termenul corect)...si cu 2 degete n-am mai reusit sa apas frana. Maica-mea s-a speriat, a tipat la mine...si-am incheiat cu condusul pentru o perioada lunga de timp. Masina n-a patit nimic atunci. Acum m-am incarcat pozitiv si sper sa am mai mult tupeu. Am mai avut o incercare anul trecut, dar s-a dovedit a fi ratata.
Dr_wise pe unde umbli?

+Quote Post

685 Pages V  « < 213 214 215 216 217 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:47 PM