![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, se intampla ceva ciudat cu organismul meu. Azi dimineata avem 70, dupa ce ieri am mancat o feliuta de tort. La fel s-a intamplat si dupa Paste. Ieri aveam 70.8 ..sa vedem cat voi cantari maine. Mi-ar parea tare rau sa ma intorc la 70.7-70.8. Eu am cam taiat duliciurile conforme din regim, dar cred ca de asta are nevoie organismul. Am zis ca-mi iau zaharul din fructe...ca mananc ceva fructe. Incerc sa-mi dau seama care-i cauza ca sa intervin acolo unde trebuie, mai ales ca in 3 saptamani plec la o mare si trebuie sa port costum de baie.
Ieri am uitat sa spun ca inainte cu 30 de min de masa de pranz am mancat un mar si-o mandarina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
'morning !
dimineata: budinca din paste integrale cu o cana de lapte La Dorna cu 0,1% grasime la pranz voi manca supa de pui cu piept de pui , daca am chef fac si niste galuste conforme pentru mine. deseara se anunta un gratar in aer liber la mama. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine e zi de peste azi: la pranz pastrav afumat cu rosii, ardei si restul de salata de castraveti de-aseara. Seara creveti.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
oh, kalua, creveti....yam yam...pentru mine, o TONA ...is not enough ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am reusit sa pun poze pe grup, deci...enjoy ! in asteptarea supei, am mai rontait un morcov si 2 patratele de cioco cu 85% cacao. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te-am vazut, sylvia, si am fost surprinsa pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am luat un kil de creveti si voi avea grija sa primesc eu mai mult, ca asa-i daca gatesc eu si impart portiile. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]()
|
|
multam de aprecieri, dar dupa cum vedeti mai am mult de tras pana sa ajung la o silueta de silfida... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
pozele sunt facute anul trecut, acum am cu cateva kg mai putin, dar din pacate nu am poze recente... promit sa pun dupa ce mai slabesc putin |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!
Hai ca am aparut si eu, lovita de tren, dupa doua zile bestialeeeeee! Meniul de ieri: d - kiwi, amestec din iaurt, b.proaspata, fulgi ovaz si caise uscate, coffee cu lapte p - ciupercute umplute cu rosie si ardei capia 18:00: o lavazza decofeinizata cu un pliculetz de indulcitor 20:30: branzeturi de toate felurile cu rosii si castraveti Astazi: d - o portocala, 3 mere rase cu scortisoara si fulgi de ovaz, cafea cu lapte p - o portocala....cateva ciupercutze, apoi varza cu carnati din carne de oaie + o rosie 18:00: amestec de b.proaspata cu gem caise(imi era pofta de prajitura cu mere a lui blu, sau mere coapte, din pacate nu aveam picior de mar in casa, asa ca a tb sa ma multumesc cu ce-am gasit...) 20:30: un mar BABAN! Acum sa va spun de ce am disparut in weekend... Sambata aveam un program aranjat la secunda, din pacate fiu-meu a fost vineri noaptea la o petrecere de majorat, iar sambata dim a inceput show-ul cu stari de voma...asa ca a tb sa-l doftoricesc pana la ora 14:00...am renuntzat si la aerobic, desi imi doream f mult sa ajung, am renuntat si la programarea de la cosmetica, la ora 13:30, noroc ca m-a inteles cosmeticiana si pana la urma am aterizat la ea pe la 14:30; dupa cometica, aveam intalnire cu doua prietene la Tom Mall...cu aparatul foto, pregatite sa pozam tot ce ne place...si de la ora 15:30 pana la 20:30 am crailit in Tom Mall ca niste turbate!!!! A fost asa de bine, ca nici daca ma drogam, nu aveam parte de senzatia de placere traita dupa probe la vreo 6-7 perechi de incaltari, vreo 10 bluze si doua rochii, si doua sutiene.... La un moment dat, nu mai puteam de dureri in talpi, imi trebuia un maseur, da' de unde sa-l iau?! Ne-am asezat la Pizza Hut la o cafea si-o barfa mica si ne-a uitat Dzeu acolo. Cu ultimele forte am intrat la Sephora si am speriat cateva parfumuri dupa care am declarat "mission completed". Ai mei oracaiau acasa de foame, de parca as fi pus lacat la frigider... Astazi am trait alta senzatie extrema...sa va povestesc....cosmeticiana mea, de la care am aflat de sala de aerobic la care merg, ma intreba de fiecare data daca am avut "placerea" sa fac o sedinta de tae-bo cu "Tzacanica"...si de fiecare data eram virgina la tae-bo...ei bine, astazi mi-am pierdut virginitatea!!!! A intrat tzacanica in sala si a spus: astazi vom face tae-bo, are cineva curaj sa zica ca nu?! N-a avut nimeni, asa ca da-i si da-i...fratilor, incercati macar o data sa vedeti cum este! ma dor toti muschii, de parca m-a calcat careva cu motocompresorul si ma facut poster! Da' am aflat niste miscari misto de box....BETON!!!! Dupa doua ore de aerobic cardio, m-am tarat pana acasa, cu ultimele forte am pregatit pranzul si l-a sfasit m-am trantit in pat ca o foca pe banchiza....cred ca am tras un somn cu halucinatzii...visam pumni, cafteli, ce mai... Mi-am revenit dupa ce am rontait ceva glucide si am taiat-o la un shopping "casual" mititel. De abia dupa baia de deparazitare am trecut la calculator sa-mi descarc sufletul...si asta s-a numit weekend-ul meu de relaxare...cred ca sunt sado-masochista! Acum intru la poze s-o cunosc pe sylviutza si sa-mi descarc cateva facute aseara in magazine... Va pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao a tutti!
Am vazut-o pe sylvia, tam tam! Sa-ti spun dragutzo parerea mea obiectiva: esti o femeie frumoasa, tanara, inteligenta, dar care-i MUSAI sa slabeasca si sa-si recapete increderea in fortele si in sexualitatea ei...ca doar n-oi ramane vadana all life?! Eu sper ca nu, ca-i pacat! Acolo ai o figura care emana maternitate prin toti porii, dar eu vreau poze din care sa pulverizezi incredere si sexualitate, OK?! Si buna dispozitie! Let's do it! Baga slabire in regim turbo, nu mai calca stramb forever never, sau invers, cum vrei tu, treci la haine italienesti cu decolteuri misto, ca doar ai ce prezenta, acum cat nu le rulezi si nu atarna pana la buric, si au volum apetisant..etc, etc...domle, beleaua mare e ca femeilor le vine mintea la cap, de cele mai multe ori, cand intra in criza varstei si e prea tarziu! Asa ca vezi, action asap! Si by the way, am incercat dim o diversificare a meniului....si-mi placu rezultatul. Adica: un finn crisp cu b.proaspata, felii de rosii, castraveti, ardei capia rosu si frunze de patrunjel...si o felie de finn crisp cu b.proaspata si ultimele picaturi de gem din f.padure. Plus un pahar cu lapte si obisnuita cafea cu lapte...a fost excelent! Va recomand sa incercati! Acum o tai la catina sa vad ce au in meniu...nu va povestesc ce-i aici in office pe mese, ca doar e Sf Gheroghe: paleuri, saleuri, fursecuri cu crema de cioco, prajituri cu crema, sucuri santal, offffff! Si eu beau apa plata cheala! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Te-am vazut si eu Sylvia. E ciudat ca dupa ce ne citim reciproc posturile ne creem o imagine in minte a persoanei respective...eu mi te imaginam o tipa bruneta (probabil si din cauza avatarului), dar esti satena spre blond. Oricum m-a surprins placut poza ta si comparandu-ma cu tine la aceeasi greutate mi se pare ca eu aratam mult mai mare. Chiar nu mi se pare c-ai avea 79.5.
Si acum meniul meu de ieri, in asteptarea celui de azi...ca mor de foame: D: fulgi de grau, gem conform si iaurt dietetic P: un mar, o portocala dupa pate Inedit cu castraveti, o portie de ciorba de perisoare C: un mar, o portocala, o mandarina Fetelor sa va spun o chestie dragutza: o colega de-a mea a tinut o cura pentru detoxifierea limfei care presupune sa bei 4l de lichid pe zi (2l apa, 1l suc de grapefruit, 750 ml suc portocale, 250 ml suc de lamaie, dar fara pulpa) timp de 3 zile. Si ce rezultate credeti c-a avut? Noi ne-am socat cand am vazut-o azi...4 kg lipsa...a ajuns la 49.3...ea n-avea nevoie sa slabeasca. M-am gandit s-o incerc si eu spre sfarsitul saptamanii acesteia. Eu si cu 2 kg as fi multumita. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Da...stiu...o sa ziceti ca intru la categoria 'disperati', dar plec la mare si trebuie sa fiu agreabila ochiului nu numai din fata, dar si din spate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mey, si eu eram sigura ca-i bruneta, nu stiu de ce...dar culmea e ca mi se pare cunoscuta figura ei si nu stiu de unde s-o iau?!!!! Am memorie vizuala, dar doar atat, fir-ar sa fie! Si e un chin, ca nu stiu de unde sa scot explicatii pt figurile intalnite....
Si ai dreptate, are picioare frumoase, lungi si subtiri, ne induce in eroare! Cred ca slaninutza ei e asezata de la mijloc in sus...si cred ca-i mult mai usor de atins idealul asa! Noi, pana topim slaninutza de pe solduri si picioare, o luam pe aratura, eu ce putin.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dragutzelor, am mancat la pranz o tocanitza cu piept de pui din ardei gras rosu si verde, fffffffoarte gustoasa! + salata de varza rosie. Delicios!!! Deseara am de gand sa fac o plachie de peste, sau o salata cu ton, sa vedem...si niste mere coapte?! Asta daca nu crailesc prin centru, in cautare de fusta alba pt vara. Am o dambla mare de tot, vreau o fusta alba conica sport, de vara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:03 PM |
|