IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 215 216 217 218 219 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Apr 23 2007, 08:33 PM
Post #2161

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

fetelor, imi sunteti tare dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
m-am distrat copios cand am citit ca voi ma vedeti bruneta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de fapt, ACUM, asa si sunt, sunt vopsita, anul trecut am avut o ratacire (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si m-am facut satena cu suvite blonde.
extra suncile nu ies in evidenta pentru ca sunt 'naltutza, am 1,71 m si in plus ma imbrac cat mai savant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , ca sa induc in eroare ochiul neavizat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar oricum m-as imbraca, sunt dizgratioasa daca depasesc pragul de 81, 82 kg, maxim 83.

doctore, sa stii ca foarte multa lume imi spune ca parca ma stiu de undeva, ca li se pare cunoscuta figura mea. nu stiu cum sa interpretez chestia asta, ca pe la TV n-am aparut...inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ah, si sa stii ca mi-au placut tare de tot ultimele tale poze, ai slabit vizibil, mai ales in partea de mijloc. arati de nota 20 in bluza rosie , cand stati la cafea. by the way, si eu sunt innebunita dupa rosu, chiar azi mi-am cumparat o bluza rosie din materialul asta sifonat care e in voga acum.

roxanica, ma tenteaza si pe mine cura de detoxifiere de care spuneai tu, dar am o nelamurire: colega ta facea in casa cei 2 litri de suc de citrice ?

era sa uit sa pun meniul pe ziua de azi:
dimineata, un mar si un pahar de suc de portocale
la pranz: aceeasi supa de pui, felul 2: oua ochiuri cu cascaval , desert: caise deshidratate
seara: caise deshidratate, un pahar suc de portocale

sa-mi spuneti : am gresit sau nu ca am mancat caise dupa masa proteino-lipidica ?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 23 2007, 08:53 PM
Post #2162

Musafir

Gresit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 23 2007, 08:59 PM
Post #2163

Incurabil

Member No.: 868

thanks, kalua.

+Quote Post
roxanica10
post Apr 23 2007, 10:25 PM
Post #2164

Musafir

Draga Sylvia sucurile sunt facute in casa la storcator, adica fara pulpa. Ideea e ca se amesteca sucurile rezultate de la fructe cu apa si se obtine un amestec de 4 l care se bea pe durata unei zile.

Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de la o ciorbica de vacutza, aripioare de pui la cuptor cu salata de varza si omleta simpla
C: un mar, o mandarina si o portocala.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 24 2007, 08:29 AM
Post #2165

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

fetelor, in we am gatit 4 feluri de mancare: ciorba de loboda si stevie dreasa cu smantana, iar din cartea de bucate de pe forum: papricas, pulpe de pui cu sos de smantana si ciuperci si papanasi.
nu am mai facut mancare separata pt sotul meu, deci l-am trecut si pe el pe Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

meniul de ieri
la trezire: sucul unui gref + 1 kiwi
MD: bol de lapte 0,1%MG si fulgi de ovaz
ora 11: 6 migdale neprajite
P: pulpele cu smantana si ciuperci si salata asortata
ora 17: 1 mar
C: ciorba de loboda si papricas

meniul de azi
La trezire: la fel ca ieri
MD: 3 wasa fibre cu branza de vaci 0%MG
la 11: tot cateva migdale
P: la fel ca ieri
la 17: tot mar
C: ciorba de loboda si nu stiu ce...
cred ca atat si mai gatesc ceva de pe aici...

diseara ma duc la masaj anticelulitic.
de 2x pe saptamana.
cred ca am mai mult de 1 an de cand nu am pus un pantalno pe mine!
am o colectie de fuste imprsionanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
PS: unde imi pun si eu pozele?

+Quote Post
kalua
post Apr 24 2007, 08:54 AM
Post #2166

Musafir

Nimphetamin, aici scrie ce si cum e cu pozele pe grup. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 24 2007, 09:39 AM
Post #2167

Musafir

Buon giorno!
Mey, sucurile alea isi mentin calitatile, dupa cateva ore de stationare in frigider? Ca, din cate stiu eu, dupa cateva minute, vitamina C, in contact cu oxigenul din aer(si din apa, daca tot le amesteca cu apa), se oxideaza si aleluia, s-a dus pe apa sambetei. In definitiv, bem sucuri naturale ca sa profitam de bogatia lor in vitamine, nu?
Cum credeti, dar sucurile naturale, dupa parerea mea, tb consumate imediat dupa stoarcere.
Sylvia draga, bluza aia rosie M&S este preferata mea in top, este rosie in draci si are un decolteu f frumos! O iubesc!
Intre timp au aparut altele in garderoba, mai decoltate, dar sunt in stand by pana incep caldurile...si pana mai slabesc o tzara...
Rezumatul meniului de ieri:
d - finn crisp cu b proaspata si: gem/ o felie, castravete, ardei, patrunjel/ alta felie, un pahar cu lapte, cafea cu lapte
p - tocanitza din ardei gras rosu si verde, cu piept de pui cubuletze
s - urda cu castravete, platica prajita cu salata XXL de buruieni verzi
23:00: doua mere delicioase!
Astazi:
d - kiwi, mere rase cu scortisoara ci fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - piept pui cu salata de rosii si castraveti
18:00: un mar(o tai la aerobic...sau tae-bo, cum mi-o fi scris in stele....)
20:15: plachie de peste cu salata de cruditati verzi
Aseara am taiat-o la praduit de fuste albe in centru si am primit un compliment in timp ce studiam de zor cum cade fusta pe soldurile mele si nu ma hotaram ce sa fac(ca la mine daca nu-i revelatie la I vedere, nu cumpar): mi-au spus doua tipe durdulii ca ar vrea sa aiba corpul meu....uauuuu! nimeni nu mi-a mai spus asta pana acum, sau poate mi-o fi spus inainte de '90, dar nu mai tin minte.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?!
Anyway, fuse bineeeeee! Sa le dea Dzeu sanatate!

+Quote Post
Leea
post Apr 24 2007, 09:56 AM
Post #2168

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Bine v-am regasit! Vad ca sunteti tot hotarate si conforme.
Eu mi-am luat cateva zile libere, ca eram cam in pragul apoplexiei, si mi-am dus iubitul la padure, unde l-am sechestrat toata saptamana trecuta. Mai mult nu zic!...
Cu oaresicari exceptii am continuat si monti pe-acolo. De-acum intru in forta in problema din nou.
Azi:
MD - wasa cu ceai; 1 cafea
P - salata de ton
C - 1 mar; mai apoi branzeturi cu salata

Se cunoaste ca inca n-am intrat in bucatarie la gatit, nu? E si mare teroare pe mine, ca trebuie sa gatesc in mai multe stiluri diferite simultan (eu monti, sotiorul carnivor si iubitor de paste ceva de spaima, iar mama saracuta diabetica, hipertensiva, etc., da' ar manca numai aluaturi toata ziua, placinte de preferinta...)

Doctoreaso, mi-a crescut inima citind despre succesele repurtate prin targ. Asa, da-le clasa, ca de-acu e vremea ta!

+Quote Post
kalua
post Apr 24 2007, 10:25 AM
Post #2169

Musafir

Leea, oaie ratacita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , bine ca te-ai intors! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doftoreaso, mai ai putintica rabdare si-ai sa vezi cum o sa crape de ciuda si multe de douaj de ani cand te vor vedea. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu am mancat ieri la pranz cevapcici (mici croati) cu ajvar (sos de ardei cu niste iaurt in el), dovlecei si salata asortata. Aseara m-am delectat cu sparanghel nemtesc proaspat-proaspat, gros si buuuun de l-am bodoganit pe-al meu de ce a luat numai un kil 'juma. L-am mancat cu sunca fiarta italieneasca si putin unt (si-nca salivez cand ma gandesc la el).

Azi la pranz: ce da Domnul (adica cantina), am vazut ca au peste, dar cine stie cum e facut, trebuie sa ma orientez la fata locului. Seara fac salata de fasole verde cu ruccola, rosii mignone, telemea, nuci. Fasolea am fiert-o aseara si am lasat-o la marinat in un pic de supa (am pus niste praf instant de supa conforma in apa in care am fiert-o) amestecata cu usturoi proaspat.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 24 2007, 11:54 AM
Post #2170

Musafir

Mama, ce-mi place cand e gashca mare pe elady!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 215 216 217 218 219 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:34 PM