![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Buna fetele!
Revin si eu cu noutati. Monti ma tine in priza si nu ma las...rezultatele sint imbucuratoare. In schimb nu ma simt prea bine psihic,nu stiu daca are vreo legatura cu dieta,eu sper ca nu. Sint intr.o stare nervoasa continuu,si nu stiu din ce cauza. Fac sport,ies la plimbare dar nu ma prea ajuta... M-am cintarit,am slabit 13 kg in cap. Sint mindra de mine,si sper sa ma tin in continuuare tare pe baricade . Dr-Wise te admir,ai o pofta de viata extraordinara...eram si eu cindva asa. Ce mai stiti de Anca ? era un exemplu pt. noi,slabise f. mult si eram foarte mindra cind citeam ca se poate (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Va pup si va citesc cu drag. O vara minunata va doresc la toate doamnele sexy montignace (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rimo dear, da' cati ani ai soro, de zici "eram si eu candva asa"???!!! 50? 60? Ca 40 like me nu cred...
In alta ordine de idei, mananci suficiente fructe si legume, ca sa suplinesti lipsa de dulciuri si alte alea cu IG mare? Nu sunt dr docent, dar poate ca acolo-i buba...cred ca te privezi de ceva care inainte era consumat in exces si a provocat dependenta. PS: erata la meniul de azi: p - tochitura din carne de porc cu salata de varza rosie; desert/ orbit |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine-i Anca, fratilor? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Depun si eu marturia mesei de pranz: o tocanita cu carne de curcan, cu multi ardei si rosii, garnitura ciuperci si dovlecei felii la abur, salata asortata. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu, soro! Agent KGB?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa ne zica rimonika, ca-mi statu si mie mintea-n loc, da' am oarece probleme cu memoria si m-am dat verde!!!! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa mai scriu si eu pe-aici, pana nu va intrebati "oare cine o fi pescarush?"
am mai citit eu ce-ati scris, dar n-am prea avut timp sa intervin. eu mananc azi: D - jumatate de grapefruit, pauza, paine integrala prajita, cu putin gem conform P - friptura de vita la cuptor cu salata de castraveti C - legume cu svaiter rimonika, tine-o tot asa! felicitari! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trec si eu pe aici sa va salut si va sarut,nu scapati de mine,va urmaresc din umbra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dupa ce am tinut frumos MONTI toata sapt.,in week-end am dat-o in bara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De ieri mananc conform,asa ca sunt mandra sa postez:(si trag si mai tare la bazin) LUNI: 12:00-snitzele pui(in faina de naut),2 castraveti 22:00-salata verde cu telemea,2 snitzele pui MARTI: 11:00-snitele pui(in faina de soia),salata castraveti 22:00-capshune Nu ma certati pt mesele putine dar am fost plecata toata ziua si,culmea!,nu mi-a fost foame. va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragelor...trebuie sa va dau o veste exceptionala. Nici nu mi-a venit sa cred cand m-am urcat azi pe cantar: 69,6...dar sa vedem ce va fi si maine. Ideea e ca mai demult, spusesem eu cand scand sub 70 o sa mananc 2 merdenele din alea neconforme de care pofteam intr-o vreme....acum nu mai am astfel de pofte.
Meniul meu de ieri: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: zeama de ciorba de pui cu putina smantana, piept de pui la gratar cu salata de muraturi C: o portocala si un mar....am vrut sa mai mananc ceva, dar am adormit. Va pupic! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 2-February 07 Member No.: 1,139 ![]() |
Buna seara! Meniul meu de azi: -md: finn crisp cu gem dietetic; - p : 2 oua fierte, un snitel conform, mozarela, rosii; - c : paste integrale di Cecco cu sos de rosii si ciuperci. Buna! De ea intrebam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Uff... Dr-wise...nu am inca 50--60 de ani,dar ma simt prost (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Va pupik si aveti grija de voi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mai dragelor...trebuie sa va dau o veste exceptionala. Nici nu mi-a venit sa cred cand m-am urcat azi pe cantar: 69,6...dar sa vedem ce va fi si maine. Ideea e ca mai demult, spusesem eu cand scand sub 70 o sa mananc 2 merdenele din alea neconforme de care pofteam intr-o vreme....acum nu mai am astfel de pofte. Felicitari, Roxi ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am mancat astfel:
04:00-1 pahar lapte 1.8,1 felie groasa cascaval,1 snitzel pui 11:30-3 snitele pui(in faina de soia),salata castravete 18:00-capsune,50g alune 22:00 capsune 00:00 capsune ...sunt asa multumita ca nu mai am senziatia aceea de foame seara,dar,cu toate astea,la 4-5 dimineatza ma trezesc sa mananc.Nu-mi dau seama daca e foame,pofta sau "hatarul" organismulu meu.Cert e,ca,automat,ma trezesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si foarte greu mai adorm la loc,niciodata,insa,daca nu mananc ceva. PS Sylvia,ti-amvazut pozele pe grup:esti mumoasa foc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la fel si fetitza ta,are cu cine sa semene (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:40 AM |
|