![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza sexy ladies!!!!
Scuze pt absentza de ieri, am fost o tzara catranita si n-am vrut sa va "virusez", dar imi trecu'! Meniul meu de ieri: d - lapte cald cu fulgi ovaz si caise uscate cubuletze, cafea cu lapte p- tochitura din carne de porc, salata de rosii si castraveti s - urda + telemea de oaie si capra cu rosii, ardei capia, castraveti si ceapa verde @roxanica: bravo frumoaso! merdenelele le pastram pt 60-65kg, daca vor mai prezenta importanta atunci, ca eu deja nu mai bag in seama dulciurile pline cu zahar; acum ai grija, cu ritmul acesta vertiginos( (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) de invidiat!!!), sa nu slabesti mai mult decat e nevoie. Btw, pescarush draga, am vazut o poza de-a ta cu o poseta rosie...nu te supara, dar mi se pare ca te-ai tras la fata prea mult, adica arati mult mai bine in primele poze din album, esti de-a dreptul sexy in ele; acolo cate kg aveai si cate ai in prezent? Adevarul e ca, de dragul idei de a slabi, s-ar putea sa sarim calul cateodata....e bine sa stam cu ochii atintiti unele pe altele, sa n-o luam la vale prea tare. Eu stationez de zor la 74kg, dar nu-i bai, astept si clipa mea...deocamdata ii trag puternic cu sportul! Ma enerveaza slaninutza care mai exista pe brate si cea de pe pulpe! Imi vine sa-mi fac liposuctiune! Va pup si va urez o zi excelenta! PS: ce faceti in zilele libere de sapt viitoare? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc pentru felicitari dragutzelor! Sper s-o tin tot asa in continuare si vreau ca si voi sa ma urmati.
Meniul meu de ieri: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: ficatei cu fasole batuta, salata de varza si omleta simpla. Atunci cand la cantina nu au o ciorba conforma, imi iau omleta simpla pe care presara ei niste marar. C: niste capsuni...si m-am umflat imediat...n-am mai putut sa mananc si o portocala, cum aveam de gand. Dupa cum stiti, unele dintre voi, avem in plan eu si sotul meu un bebe..asa ca ieri am fost la o noua vizita la ginecolog, dar deocamdata nu-s pregatita. D-na doctor mi-a prescris o seama de medicamente pentru diversele afectiuni, nu sunt prea grave, printre care si Orgametril, despre care am aflat intamplator la discutia de dimineata cu dr_wise ca e hormon. Ideea e ca acest tratament il voi urma timp de 10 zile...stiu ca acum vreo 2 ani am mai luat eu un hormon si am castigat in greutate rapid (din aceasta cauza am o oaresce reticenta). So, in aceasta perioada imi voi supraveghea greutatea mai atent si in caz de vreo variatie ii dau telefon d-nei doctor. Pentru maine am ganduri mari, vreau sa ma apuc de dieta de detoxifierea limfei timp de 3 zile. Draga mea dr_wise n-am planuri mari pentru acest weekend...stiu ca mergem la o nunta la un coleg de serviciu, dar doar la biserica. Luni eu lucrez, pentru ca pe 10 trebuie sa fiu gata cu inchiderea pentru francezi. Am ceva cunostinte care merg in aceasta mini-vacanta de 4 zile la Istanbul si in Bulgaria. Va pup fetelor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Roxanico, nu-ti face frica singura. Hormonul nu poate manca in locul tau. Poate sa iti provoace o mai mare pofta de mancare, dar nu te ingrasa propriu-zis. Si in nici un caz dupa doar 10 zile de tratament. Succes!
Sa raspund si eu la chestionarul Doftoresei: eu am avut vacanta de 1 Mai saptamana trecuta, dar nu zic nu la o repetitie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Probabil ca nu vom merge decat la padure pentru o plimbarica buna (nu gratare si muzici!). Si poate sa ne vizitam niste prieteni in zilele astea, la vreo 60 km - va fi o intamplare placuta daca ne iese. Ma bucur si eu c-au iesit capsunele; imi e mai simplu cu masa de seara: MD - fulgi de ovaz cu lapte; 1 cafea P - sunca cu sos de rosii si vinete C - shake de capsune - o cana babana (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, ai dreptate. nu mi-a stat in intentie sa ajung aici, a fost din cauza stressului din ultimul timp. acum am si eu in plan sa ajung inapoi la 50 kg. deocamdata sunt la 48 kg.
acum, nu ma invidiati fetelor ca trebuie sa ma ingras 2 kg. apropo, care se ofera sa-mi dea de la ea? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu mananc azi: D - jumatate de grapefruit, apoi cereale cu lapte ora 11 - un mar P - piept de pui la grill (sper sa gasesc, ca trebuie sa plec in cautarea lui (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) ) cu salata C - cred ca va fi ceva cu branza si legume. roxanica, felicitari si de la mine! stai linistita cu hormonul ala. chiar TREBUIE sa-l iei??? mai cere parerea unui alt medic, daca se poate. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanica, felicitari si de la mine! stai linistita cu hormonul ala. chiar TREBUIE sa-l iei??? mai cere parerea unui alt medic, daca se poate. Da pescarush...cam trebuie. Nu am de ce sa mai consult parerea unui alt medic, pentru ca am deplina incredere in tipa asta. A reusit sa-mi vindece niste chestii...pe care alti nici nu le descoperisera, desi eu le spuneam ce simptome am. Dar vorba Leei daca nu mananc in plus...n-am de ce sa ma ingras. Acum sunt in cumpana daca sa ma apuc maine de cura aia cu lichide. Am mai discutat cu o prietena si zicea sa astept sa termin tratamentul, avand in vedere ca iau atatea medicamente, printre care si antibiotice. Ca la capitolul stomac sunt cam varza (gastro-duodenita), numai ca de cand cu Monti totul e ok. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu, Eu!!!!
Pescarush, iti dau cu cea mai mare placere 4kg, macar s-o ajung pe roxanica din urma!!!! Roxi, la 69kg ale mele vin la Buc si tragem un chef de pomina, sa ne dea la gazeta! Le luam si pe ala si blu si gata, bagam Bucurestiul in sperieti! Dar pe langa voi, cred ca tot cat o balena voi arata! Si, in loc de merdenele, poate ne face tatal lui blu un desert d-ala meserias, sa ne stea mintea si sucurile gastrice in loc, de bun ce e! Mai blu, tu nu mai bagi pe retete nici o minunatie de-a tatalui tau, sau n-a mai produs nimic?! Ca-mi lenevesc suculetzele de la o vreme... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
doctore, cred ca dupa ce o sa slabesti inca 4 kg, o sa arati ....de belea !!!
mai am si eu 6 kg sa te ajung din urma....but...it's a long way .... hotarat lucru, esti mai ambitioasa ca mine ! cat despre planuri pentru weekendul prelungit....poate o iesire la iarba verde, la un gratar, dar nu prea stiu unde, ca toate locurile faine de primprejur imi trezesc amintiri de nedorit asa ca nu stiu unde o sa merg....in rest, munca, luni si marti . roxanica, nu uita sa incepi sa iei suplimente de acid folic inca de pe acum, inainte de a ramane insarcinata...am inteles, din cate am citit si eu , ca e foarte bine sa nu ai carente de acid folic in momentul conceptiei bebe-ului. pescarush, mi-e dor sa te citesc mai des si...mai ignora si tu stresul ala, adica da-i IGNORE si daca se poate si....DELETE (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) azi dimineata: o cana de sana; pranzul, luat pe fuga: 2 oua fierte cu telemea de oi, ridichi si ceapa verde, o portocala inainte seara: 2 felii muschi file+ 1 pahar de vin rosu sec spaniol cica... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, help meeee!
Aseara am fost intr-o plimbarica prin magazine, ca nu-mi venea sa ma parasutez acasa prea repede, era prea frumos afara! Ei, si am incheiat plimbarea la hypermarket, sa-i cumpar o pizza lui fiu-meu...si, pe langa pizza, am gasit migdale la plicuri de 50g si am luat unul, de curiozitate; dar fiindca eram lesinata de foame, era in jur de ora 20:00, m-am asezat afara pe o banca, am deschis plicul curioasa - v-am zis ca eram pana seara trecuta virgina la migdale - si am luat prima migdala....BESTIAL de bunaaaaaa! Am zis in gand ca mananc doua - trei si ma opresc...de unde!!! Am continuat si in masina, ca o termita! Pana nu le-am terminat, nu m-am lasat! Si credeti ca acasa n-am mai mancat nimic? Aiurea! Mi-am facut o salata babana din salata verde, ceapa verde, castraveti, ridichii, rosie, masline light si conserva de ton si am terminat-o si pe asta...iar la sfarsit, am ciugulit vreo trei cuburi din telemeaua de capra si oaie... Alora.... Vreau sa stiu, Kalua draga, daca am dat-o in bara cu migdalele alea inainte de masa.....? Daca nu, m-ai facut fericita!!!! Si as vrea sa stiu cum le pot consuma si de cate ori pe sapt imi recomanzi sa apelez la migdale. Am facut o pasiune pt ele! Sunt mai tari decat fisticul, la care mai tb sa pui osul la treaba un picutz... Scuze, am uitat sa postez meniul de ieri: d - doua finn crisp cu b.proaspata si gem caise dietetic, iaurt, black coffee p - piept pui gratar cu salata de varza rosie cruda c - minunatia insirata mai sus Azi dim am urcat pe cantar si am avut o sclipire de speranta: era acul indicator pe undeva aproape de 73kg...Dne ajuta! Te pomenesti ca s-o intampla o minune weekend-ul asta si sar la 73kg curate?! We'll see... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@amelyn: (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) bine ai venit in gashca MM-istelor!
fyg, sa stii ca tot ce postam eu, sylvia, roxanica, blu, etc, cu exceptia kaluei si a lui pescarush, ar tb sa fie meniu pt faza I; noi suntem in continua slabire, asa ca da-i bataie si inspira-te din ce-i postat aici. Daca ai nelamuriri dupa ce citesti cartea lui MM, intreab-o pe kalua, ea e "guru" nostru! Sa traiasca si sa infloreasca!!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Migdalele alea nu-s bai, doftoreaso. Totusi daca vei aplica procedura cu 50 g in fiecare zi pe langa mancarea obisnuita s-ar putea sa te slabesti mai greu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:39 AM |
|