![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
iERi am mancat dezordonat rau,am plecat la 7 la facultate si am ajuns tarziu acasa,neputand sa mananc in oras.Sunt si inainte de perioada minunata a lunii,asa ca va dati seama ce combinatie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
04:00-1 pahar lapte 1.8 cu cacao,alune,cascaval,almette,castraveti 16:30-un pumn alune,putina almette 17:30-alune(multicele),cateva feliute subtiri de afumatura Am luat aminte la ce i-a spus kalua dottoressei in leg cu alunele asa ca nu ma mai ating de ele. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, sa stii ca si eu sunt innebunita dupa migdale...dar de o saptamana mi s-au terminat si n-am mai ajuns la metro sa-mi mai cumpar. Si rezultatul se vede...am 69.4 dupa o stationare de vreo 2-3 saptamani. Eu am incercat si vad ca si reusesc sa renunt la rontaitul de migdale dintre mese. Asa ca draga mea doftoreasa...nu mai face pasiuni pentru migdale decat cand oi ajunge la faza 2.
Meniul meu de ieri: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi de grau P: piept de pui cu mancare de fasole verde, salata de varza si salau pane (am mancat decat interiorul...ca s-a dat f usor crusta jos) C: capsuni...si asta seara tot asta o sa mananc. Parca zici ca-s gravida si am pofte. As manca capsuni intr-una. Va pupicesc! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine mey, roxanica...toata lumea se imbuiba cu migdale, iar eu trebe ca casc ochii doar?! Acum, cand fuse dragoste la prima vedere?!Bineeeee...atunci la cheful ala de pomina pt sarbatorirea celor 69kg, bagam migdale fara numar!!!!
Multumesc mult, kalua! A propos de capsuni...cred ca fac o prajitura cu capsuni in weekend, conforma...aluatul de la prajitura cu mere a lui blu...mmm, ce ziceti? Deja ma cuprinde orgasmul! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,imi amintesc eu bine?capshunele,fructele de padure,parca nu fermenteaza,nu?de-asta zicea monti ca le putem consuma si la sfarsitul mesei,si la inceput,ca parca nu au acelasi "statut" ca celalalte fructe.
Va intreb asta pt ca am constatat ca azi dimineatza,dupa ce am mancat niste capsuni, am uitat sa las sa treaca cele 30 de min (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,imi amintesc eu bine?capshunele,fructele de padure,parca nu fermenteaza,nu?de-asta zicea monti ca le putem consuma si la sfarsitul mesei,si la inceput,ca parca nu au acelasi "statut" ca celalalte fructe. Va intreb asta pt ca am constatat ca azi dimineatza,dupa ce am mancat niste capsuni, am uitat sa las sa treaca cele 30 de min (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Blu, eu imi aduc aminte ca zicea de fructele de padure, adica mure si zmeura. Nu stiu daca capsunile (sa stiti ca m-am uitat in dex si pluralul corect e capsuni, nu capsune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) intra in aceeasi categorie. Eu ma umflu de la ele la masa de seara si ma simt super satula. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ati innebunit lumea cu capsunile!!! Hai ca-mi iau deseara o cutie, sa-mi linistesc suculetzele gastrice!
Care mai cumpara capsuni? Meniul meu de astazi: d - 2 finn crisp cu gem caise dietetic, iaurt, coffee cu lapte p - tocanitza de ardei gras cu piept de pui, salata de muraturi asostate c - plachie de peste cu salata de verdetzuri |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu tocmai le-am zis pas la capsuni ieri. erau cat merele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
meniul meu de azi: D - o portocala, pauza, creale cu lapte ora 11 - un mar P - mancare de naut cu castraveti murati, 3 patratele de cioco 72% C - peste prajit cu salata ma bate gandul sa incerc si eu prajitura de mere de la blu week-endul asta. sa aveti un week-end placut, gagici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
cand or s-apara capsunile autohtone, imi voi face spuma de capsuni: albus de ou batut spuma amestecat cu capsuni terciuite si cu fructoza adaugata. yammy yammy !
eu astazi n-am fost fata cuminte, am mancat total de-aiurea, asa ca n-am ce scrie legat de meniu , merit (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sylvia, daca tot ai comis-o, trebuie sa ne spui si motivele care te-au facut s-o faci. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutzelor, am cumparat capsuni, dar nu le-am mancat, doar prizat...pana la urma, pot fi mancate imediat dupa masa lipidica, sau mai bine respectam regula generala, aplicata la fructe?
Si, dac-o fi sa fac prajitura, va fi cu mere. Hotarat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:54 AM |
|