IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 220 221 222 223 224 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Apr 28 2007, 12:17 PM
Post #2211

Musafir

QUOTE(kalua @ Apr 28 2007, 09:39 AM) *
Mi-am adus acuma aminte de Victoria Beckham (de care mie personal nu-mi place, dar asta-i alta mancare de peste), toata lumea o ridica in slavi mai ales pentru tenacitatea pe care o are in ceea ce face. Ieri am auzit-o si pe o tipa care e figura catalogului Otto anul asta, are un copil care face parca in mai un an, deci in nici un an a ajuns sa aiba un corp de model (ea nu e model de meserie). Si a spus ca si-a dorit asta, a fost foarte atenta la ce a mancat si a facut sport. Si sa nu creada nimeni ca se ajunge la asa un corp fara vointa si munca multa.

kalua,se stie ca victoria b. e anorexica.citeam pe undeva ca nu manca cu zilele.acum a intrat la o cura de ingrashare,dar tot spunea ca nu are apetit.decu,cazul ei e discutabil....
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 28 2007, 12:46 PM
Post #2212

Musafir

Ai dreptate, blu, nu e un exemplu bun. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 28 2007, 02:21 PM
Post #2213

Musafir

apropo de kg pierdute dupa nastere, cand l-am avut pe primul, la 8 luni eram ca inainte de a ramane gravida, fara nici o dieta (desi am pus 20 kg cu sarcina). adevarul este ca eram zombie, ca nu dormea noptile. cu al 2-lea, tot cam asa repede am slabit, dar a fost diferit, el dormea noaptea, numai ca nu m-am ingrasat cu sarcina, pentru ca mi-a fost foarte rau.

sa pun si eu meniul pe azi, ca apoi trebuie sa fug:
D - cereale cu lapte
P - supa de salata, snitele in faina de naut cu legume
C - merg la un mic party de gagici, sa vedem ce mananc pe-acolo. nu-mi fac probleme, legume vor fi, pentru ca e vegetariana gazda.

sa aveti un week-end placut fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 28 2007, 04:07 PM
Post #2214

Musafir

72...72...72...72kg!!!!
A innebunit lupu'!!!!
Nu stiu ce are cantarul asta, vrea sa ma faca fericita toata ziua?!
Am venit de la sport, urmat de o plimbare zdravana prin centru si facut piatza, si? ce credeti? Arata, mancal-as, 72kg!!!
Il iubesc, asa rablagit cum e!
O fi avand si perioada critica din luna influentza, totusi...cu toate ca nu credeam in asta pana acum, da' uite, ceva ceva e adevarat.
De fericire, la pranz am baut un pahar de Cabernet Sauvignon dry/ Prahova Valley...Dumnezeiesc! Doamne, e uimitor cat de bine pot manca si sa slabesc in acelasi timp! Oare daca fac si-o prajitura cu mere, a la blu, se schimba ceva in rau?!
Frumoaselor, nu stiu cum o fi maine, dar azi sunt in extaz non stop!
Ciao!

PS: o fi anorexica Mdam VB, dar in primul rand e nasoala in draci! parol! are botul acela specific englezoaicelor, nu-mi place deloc!
Romancele sunt super frumoase...si sexy, sexy...si eu sunt happy, happy! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 28 2007, 05:17 PM
Post #2215

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

fetelor sinteti nemaipomenite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

dr wise esti hilara, e a 2-a oara cand rad cu lacrimi la un post de-al tau. Felicitari pt kilele care-au innebunit lupu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pescarush, ce fel de cereale mananci tu? marca adica v-as ruga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si eventual de unde le iei poate ne potrivim cu magazinele.

Eu am ajuns la greutatea din facultate si pt ca ma simt ca o zana as vrea s-o pastrez for good. Ori ma molipsesc de la voi si devin proaspata MM (dupa ce aprofundez tema) ori oscilez asa, sus-jos 2-3 kg ceea ce nu-i tocmai ideal (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

oricum vroiam sa va spun ca sinteti niste dragutze grozave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 28 2007, 09:05 PM
Post #2216

Musafir

Merci, hashulica! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Si tu esti grozava cu retzetele postate, mai ales prajiturile, dar m-am lasat de sportul asta dinainte de MM, nu se mai putea!
Ori bubulina gospodina, ori dieta la tot batalionul de termite...asa ca am ales dieta! Iar batalionul a devenit disciplinar....

+Quote Post
kalua
post Apr 28 2007, 09:29 PM
Post #2217

Musafir

Doftoreaso, hai c-o ajungi acusica pe roxanica! Brava! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

h, noi suntem aici tepene daca cumva te hotarasti sa ni te alaturi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 28 2007, 11:52 PM
Post #2218

Musafir

Hai doftoreaso ca te astept la 69,7 (atata aveam azi dimineata), dar sa vedem cat voi avea maine ca am bagat azi in mine ca o sparta:
D: iaurt cu fulgi de grau si gem dietetic
P: un mar inainte, dupa 30 min un pate Inedit cu castravete, salata de ciuperci cu 2 pulpe de pui superioare. A iesit f buna salata (pun reteta la topicul de retete Monti), dar cam greuta totusi pentru stomacul meu. Si acum duhnesc a usturoi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
G: o portocala, 2 cuburi de cioco Heidi 85%
C: capsuni, salata de ciuperci cu o pulpa de pui superioara (mai ramasese f putina si-am zis s-o dau gata....desi planuisem decat capsuni pentru cina).
Hashulica te asteptam pe la noi. Noi ne bucuram cand se mareste gasca. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fusei la nunta unui coleg, decat la ceremonia religioasa si am ramas un pic dezamagita. Desi omu' a trimis invitatie pe mail la toti colegii...am reusit sa ne strangem decat 4 dintr-un total de 50. E trist ca toti au gasit altceva mai bun de facut intr-un moment care e atat de important in viata unui om si pe care vrea sa-l impartaseasca cu cei din jur. Mi-amintesc ca la nunta mea prezenta colegilor a fost un pic mai numeroasa, dar tot am avut si suprize de toate felurile din partea unor colegi. Si sa revenim la nunta de azi, ceremonia religioasa a fost oficiata de 7 preoti. Mireasa era absolventa de Teologie si d-aia au fost atat de multi. Slujba frumoasa...lumea simpla, nu prea dichisita...dar mi-a placut nespus bunica lui...imaginati-va o babeta trecuta de 80 de ani cu o rochie verde metalic, niste cercei mari si atarnatori cu strasuri si c-un par rosu facut permanent. Era dementiala tipa, am admirat-o din toata inima. Ma credeti ca arata mai bine decat fiul ei? Mireasa avea o rochita modesta, nu prea pe gustul meu, dar ii venea bine....am remarcat insa un machiaj prea fin...care sigur nu se va vedea in poze. Pentru mine conteaza mult machiajul si de cand sunt prietena cu o tipa cu ceva experiena in aceasta arta tot le propun fetelor sa le machieze, pentru a le face un bine...ca Gabi a mea nu duce lipsa de clienti. Dar cu aceasta mireasa nu mi-am permis acest lucru, pentru c-am vazut-o decat o singura data la biliard. Si sa va mai spun o faza funny de la nunta: iesisem noi afara, pregatiti cu orezul si lumea nu mai iesea din biserica. Ce credeti ca se intamplase? In loc de bomboane au servit cu prajituri de casa in cantitati mari...si probabil alaiului ii era foame...asa ca n-au iesit pana nu s-au terminat prajiturile. Dar pana la urma am reusit sa aruncam cu orez si sa le facem urarile.
Hai ca v-am povestit destul...dup'aia n-o sa mai aveti rabdare sa ma cititi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2007, 12:48 AM
Post #2219

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

nu v-am spus eu ca sunteti niste dragutze va (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) si va strang de va ies ochii (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

eu as fi la faza II inteleg, de mentinere, insa trebuie sa ma dumiresc cu ce mancati voi, uneori citesc marci si chestii despre care nici n-am auzit si probabil nici n-am de unde sa le iau aici.
Poate pescarush sa mai strecoare vreun nume, doua de brand-uri: cereale si alte chestii care nu se prepara acasa. Saru'mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De fiecare cand trec pe la raionul de cereale ma gandesc care or fi alea MM? kalua mi-ai spus mai demult ca nu-s alea ordinare, dar nici nu stiu care-s cele conforme. Alea de pe raft ingrasa rapidissimo, deci nu mananc.... dimineata mai mananc cate-un muffin dar si alea ingrasa mancate constant.

Oricum incet, dar sigur, sunt in drum spre voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 29 2007, 08:14 AM
Post #2220

Musafir

Buon giorno!
Roxi, fii pe faza ca ma rostogolesc din ce in ce mai repede inspre tine!!!!! Partieeeeeeeee!
Ieri masa de seara s-a compus din:
18:00: patru prajiturele cu mere a la blu, calde si pline de mere coapte, iam iam!
21:00: salata de fructe dintr-o portocala, un mar si un kiwi...vorba vine "salata"...altceva in afara de fructe, n-am pus
Astazi am de gand sa-mi scot baietii la o plimbare pe malul marii si sa servim pranzul la o terasa, asa ca postez mai pe seara meniul; n-am reusit sa corup pe nimeni pt un gratar la padure sau pe malul lacului, fir-ar sa fie, s-au babit toti in jurul meu! care pleaca la socrii, care zace in casa, sa le fie de bine! O viatza au si p-aia o dorm pe ei! Rusine!
Eu intru in action!
Ciao a tutti!

+Quote Post

685 Pages V  « < 220 221 222 223 224 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:21 PM