IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 227 228 229 230 231 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Leea
post May 3 2007, 08:18 AM
Post #2281

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

QUOTE(dr_wise @ May 3 2007, 08:25 AM) *
Vorba lui Cher: o femeie poate sa astepte barbatul perfect, dar asta nu inseamna ca intre timp nu se poate distra cu cei plini de defecte"...

Uite, vorba asta n-o stiam, da' e buna de tot! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

blu, amorul chiar n-are nici o legatura cu kilogramele, crede-ma! Mai degraba zi ca inca tu esti prea buna pentru ei si inca nu s-a inventat unul pe masura. Da' si cand s-o inventa!... Pana atunci ai numai grija de tine, ca vine si Acela la sigur cand s-o coace destul. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si daca intre timp stai bine si cu greutatea, va fi un atu in plus. Nu are ce strica.

dr_wise, mi-ai facut pofta cu merele cu fulgi de ovaz. Trebuie sa incerc si eu reteta, neaparat! Asa ca micul dejun asta va fi (intrebare: nu te roade o foame de lup dupa mere pe stomacul gol? ca eu de asta ma tem cel mai tare).
La pranz am sa mai mananc din fasolica de ieri, ca mai e destula, iar seara poate ceva ostropel.
Mi-e dor de salate si de alune si nu pot roade acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cu restul papicilor e simplu: le paserez in blender ca pentru bebelusi si pap cu lingurita. Dar salatele? Dar alunele mele? Of-of-of!
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post May 3 2007, 08:30 AM
Post #2282

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

mey, m-ati facut curioasa cu mix-ul asta de mere rase cu fulgi de ovaz, trebuie sa-l incerc si eu neaparat. dr. wise, mai pui in el scortisoara, esente de rom, vanilie, sau il mananci just like that ?

Blu, e normal sa te mai incerce din cand in cand indoielile si sa te-ntrebi: oare (si mai ales CAND) in viata mea mai apare Mr. Right ?
Ei bine, atunci trebuie sa-ti spui singurica, vorba lui h: The BEST is yet to come !
P.S. Eu vin la nunta, mai ales dac-o faci in Italia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , de cand astept eu o ocazie ca sa mai dau pe-acolo...

Pentru azi, mi-am propus :
MD: o cana de lapte, coffee cu cioco conforma
Pranz: salata plus file de merluciu pane
Cina: ma-ncearca o pofta nebuna de pizza conforma, si nu cred ca rezist pana in weekend sa mi-o satisfac, asa ca-n seara asta tre' sa prestez in bucatarie.

+Quote Post
roxanica10
post May 3 2007, 09:09 AM
Post #2283

Musafir

Mai dragutelor, dar cat ati mai scris de ieri....asa-mi place....ati fost vrednice. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
S-o luam in ordine:
Kalua ai observat corect, sunt genul para...dar diferenta dintre partea de sus si cea de jos nu este atat de pronuntata, ca sa iasa in evidenta...spre exemplu port 40 la sacou si 42 la pantalon. Cu Monti am slabit uniform peste tot. Dar sunt constienta ca daca voi ajunge la 60-65 de kg nu o sa pot purta fuste deasupra genunchiului, pentru ca am genunchiul cam gros. Cand aveam 54 de kg a fost singura data cand mi-am permis sa port fuste mai scurte, dar nu-i bai...ca nu prea iubesc lungimea asta la fusta.
Apropo de metoda pe care mi-ai spus-o tu, stiu ca exista prin farmacii niste dresuri speciale de slabit, care se poarta pe sub pantaloni in anotimpul rece. Am auzit c-ar da rezultate. Ce-ai spus tu cu infasurarile e cam complicat. Mai bine fac 2 ore de aerobic decat sa curga apele de pe mine si nici sa nu ma pot spala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Blu, sunt sigura ca nu greutatea ta e de vina. Sa-ti spun ceva: pana la facultate ma credeam cea mai urata, cea mai naspa nici un baiat nu se uita la mine...fiind intr-un liceu unde erau f putini baieti (asta era o chestie total gresita pe care o percepeam eu), la facultate lucrurile s-au schimbat radical. Au fost perioade in care aveam un succes nebun la baieti, indiferent ca eram slaba sau plinuta (am tot oscilat ca greutate pe perioada facultatii). So...nu mai incerca sa dai vina pe greutate ca sunt sigura ca nu acolo sunt problemele. Incarca-te pozitiv, gandeste optimist si sunt sigura ca va aparea si Mr. Right. Important e sa ai incredere in tine si sa fie vazut si lucrul asta si de ceilalti. Atitudinea conteaza!
Si sa revenim la topic. Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de pui a la grec, file de salau, omleta simpla si muraturi
G: 2 felii de pomelo
C: ciorba de pui si ostropel de pui
Am mancat cam mult ieri la cina...dar fara folos...ca dup-aia iar am facut poteci pana la toilet. Am impresia ca datorita faptului ca iau atatea pastile, stomacul meu se simte un pic lezat. Aseara zaceam in pat si simteam ca parca am o rana acolo. Dar azi sunt ok si bine-dispusa..intocmai ca vremea de afara.
Pentru azi am planuit urmatorul meniu si vreau sa ma tin de el:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar cu salata de varza
C: o portocala
Va pupic si va doresc o zi beton!
Dr_wise...poate incerc si eu merele alea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Leea
post May 3 2007, 11:08 AM
Post #2284

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Nu prea inteleg eu de ce va plangeti de conformatia ginoida, mie mi se pare de departe cea mai sexy la femei. Pe cuvant ca va invidiez din inima. Eu sunt la fel de rotunda peste tot, din cap pana-n talpi.
Dar mi-am dorit intotdeauna umeri ingusti (si nu sunt), sani mititei (fiindca de fapt sunt mari), solduri generoase (ei, aici nu ma pot plange foarte tare) si talie de fetiscana. Iar voi va plangeti!... Ca sa vezi cum e omul... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Grasa sau slaba - important e sa te iubesti tu, si apoi te voi iubi si ceilalti, obligatoriu. Exact cum zicea roxanica.

+Quote Post
roxanica10
post May 3 2007, 11:22 AM
Post #2285

Musafir

Eu nu ma plang leea...chiar ma bucur ca sunt asa construita...pentru mine conteaza f mult talia...cum zice profa mea de franca: 'ai conformatie din aia 'sexoasa''. Dar daca s-ar mai duce macar 5 kg as fi si mai happy.

Si-am uitat sa va povestesc prin ce chinuri am trecut aseara la sora-mea. Am fost la ea ca s-au intors de la Istanbul si sa ne povesteasca impresii de calatorie. Evident ca-si cumparase mai multe feluri de rahat...si salivam pe acolo. Cu mana mea am deschis cutia pe care mi-a luat-o mie si i-am servit. Al meu n-a vrut, asa ca azi dimineata le-am facut pe colegele mele fericite. Era rahat cu alune de padure...eu ii cerusem sora-mii (la rugamintea colegelor) cu cacao si cu nuci..dar ea n-a mai tinut minte detaliile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2007, 04:02 PM
Post #2286

Musafir

@leea: gasesti multe vorbe de duh simpatice in "Tango"...just buy it! E de milioane cateodata!
Ref.mere rase, sunt zile cand imi tin de foame si zile cand ma pocneste foamea de pe la 10 am, depinde de activitatea de la office, ca daca vegetez fara treaba, ma apuca foamea instant si dupa ce am mancat un curcan intreg...de exemplu.
Iar merele rase le mananc exclusiv cu scortisoara si fulgi ovaz; lui fiu-meu ii amestec si o banana rasa. Nu v-am mai spus ca aroma de mere si scortisoara ma baga in boala, asa de tare-mi place?!
Pt mine pun intr-o strachina: 4 linguri fulgi cereale, un praf de scortisoara, 2-4 mere rase, depinde de marime. Acum am unele golden mici, asa ca sunt necesare 4 bucati.
Pentru meniul zilei revin deseara, dupa aerobic.
Ciao!

+Quote Post
dr_wise
post May 3 2007, 08:23 PM
Post #2287

Musafir

Gata, am aterizat fresh...ma minunez! Cred ca trebuie sa sar la portii de doua ore, una nu mai satisface. Vorbesc de aerobic...
Meniul meu de today fuse:
d - ghici? mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - varza la cuptor cu salata de rosii si castraveti...ca ieri, doar ca astazi n-am mai luat kaiser; desert orbit, dupa care salivat de zor la tortul lui kalua si baclavalele fetelor....of! inca un orbit desert, sa-mi inec amarul!
18:30: un mar baban golden
20:30: mazare cu carne de porc si o ceapa mare...bineinteles, orbit desert
Acum astept sa-mi raspunda ala unde a gasit quinoa si cum arata dubiosenia, si cum se consuma...ce gust are, etc.

+Quote Post
pescarush
post May 3 2007, 10:31 PM
Post #2288

Musafir

m-ati inebunit si pe mine cu merele alea cu fulgi. maine dimineata asta mananc si eu! am spus!

azi mananc:
D - clatite cu gem, un ceai
P - mancare de linte rosie cu carnti fript si castraveti murati
C - daca nu mi-o fi prea lene, conopida cu cascaval la cuptor si o salata.

+Quote Post
kalua
post May 3 2007, 10:41 PM
Post #2289

Musafir

Am mancat si eu azi mere cu fulgi. Eu n-am pus decat un mar Golden Delicious mijlociu ca marime si max. 2 linguri de fulgi (fulgi de grau speltoid, sunt ceva mai mari si mai tari decat cei de ovaz), mi-a iesit o portie buna. Si mi s-a parut totul foarte dulce. Cand mananc marul ca atare nu mi se pare nici pe departe asa dulce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am mai bagat niste wasa cu gem dupa aceea ca sa fiu sigura ca nu ma ia repede foamea.

+Quote Post
divi2007
post May 3 2007, 11:02 PM
Post #2290

Musafir

imi plac unele retete si chiar e un regim sanatos , problema e ca voi tineti regim de slabire si eu ar trebui sa tin de ingrasare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

merele cu fulgi trebuie sa incerc si eu mai ales ca mie imi plac dar nu ma gandeam sa mananc cu mere, cand eram mica mancam mere razalite cu biscuiti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

mie mai imi place sa pap cu iaurt de fructe fulgi de grau cu tarate yammi ( puteti papa si voi ca nu ingrasa)

sa va mai zic o reteta care nu ingrasa: cartofi fierti - neconform - si deasupra pun patrunjel taiat marunt si ii mananc cu salata verde saptamana asta am mancat de3 ori si maine mai imi fac

o sa va mai fur retete de pe aici ca sunt bune (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kalua nu stiam

This post has been edited by kalua: May 3 2007, 11:00 PM
Reason for edit: cartofii nu sunt conformi

+Quote Post

685 Pages V  « < 227 228 229 230 231 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:51 AM