IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 232 233 234 235 236 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post May 6 2007, 09:10 PM
Post #2331

Musafir

Lotte, wasa 16% sunt cu faina de secara integrala, deci sunt conformi si-i poti manca cu gem sau branza dietetica. Atentie, fara grasimi.
Eu acum imi fac siesta, dupa o masa copioasa. Nu stiu cum se intampla ca iar am ajuns sa gatesc duminica seara. Am facut ciorbica de pui a la grec si iahnie de naut a la blu. M-am 'dezvirginat' si eu la naut (vorba lui dr_wise) si vreau sa va spun ca-mi place mult; parca-i mai bun decat fasolea. Pe viitor voi face si salata kaluai.
Si acum sa va marturisesc cum am mancat eu ca un porcusor de aseara pana acum. Am fost la nasi in vizita si am gustat din: masline, zacusca, 2 ciocanele la cuptor cu muraturi si ceva migdale la desert....ah..am uitat si 3 capsuni. Toata lumea din jurul meu se infrupta cu capsuni cu frisca...dar eu le-am preferat simple...si mai era prin apropiere si-un platou imens cu prajituri..dar am ramas imuna. Se apropie perioada cu pricina si din cauza asta sunt un pic mai pofticioasa.
Azi:
D: meniul de weekend: iaurt cu fulgi si gem de caise (nu prea-mi place gemul asta, le prefer pe cel de cirese sau cel de fructe de padure, dar nu erau la mega image pe raft, cand mi-am facut eu aprovizionarea)
G: o portocala si 1/2, un mar
P: 2 pate Inedit picant cu o gulie
C: un mar, dupa ciorbica de pui a la grec, iahnie de naut (am pus portii mai mici, dar tot sunt plina ca un urangutan (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
De maine, revin la cina integral de fructe.
Voi ce-ati mai facut? Doftoreaso, pe unde te gasesti? Trebuia sa-mi fac bagajul pentru vacanta, de azi..dar n-am facut sa-mi scot decat o parte din lucruri si sa le pun pe pat.
Acusica ma duc sa invat la franceza...am lectia 'Despre caderea Bastiliei'...nu ca v-ar interesa prea tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar se pare ca-mi arde de glume la ora asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 6 2007, 09:12 PM
Post #2332

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa va zic ce am mincat io. Daca am gresit, nu dati cu parul, sint la inceput de drum si invat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

1. dimineata: cafea cu lapte cu o lingurita de fructoza: nu ma bateti, pina acum puneam 3 de zahar, deci numa una e o adevarata realizare!
2. prinz: o salata mare cu :rosie, castravete, salata verde, ceapa verde, marar proaspat, 1 lingurita ulei de masline si un praf de sare plus una bucata cotlet (cam 150 g... o fi mult? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si o bucatica de brinza proaspata... nu sint sigura daca am voie si brinza si carne la aceeasi masa. Sa-mi ziceti daca da sau ba.
3. seara: citeva smochine si caise uscate, ca imi crapa rinza de pofta de ceva dulce.

Am festelit-o pe undeva, in afara de fructoza?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 6 2007, 09:19 PM
Post #2333

Musafir

Di, smochinele sunt de mancat mai rar. Vezi ca eu de la caisele dezhidratate ma balonez si ma simt cam nasol si nu sunt singura. In legatura cu cotletul, Monti zice sa mananci pana sa te saturi, deci nu sunt interdictii de cantitate. Mie nu mi se par mult 150 gr. In legatura cu branza, nu pot sa te lamuresc, ca eu nu prea mananc lactate....probabil c-o sa-ti spuna kalua.

+Quote Post
Diana.
post May 6 2007, 09:26 PM
Post #2334

Fondator eLady.ro

Am luat si un medicament pentru digestie si tranzit, ca mama are cancer de colon si am si eu probleme cu tranzitul, tre sa belesc ochii ca nenorocirea asta e transmisibila genetic.
2-3 prune uscate pe zi oare e voie?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cu smochinele nu am facut exces, le-am mestecat pina nu am putut, ca sa tina mai mult... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 6 2007, 09:30 PM
Post #2335

Musafir

QUOTE(Diana @ May 6 2007, 10:26 PM) *
Am luat si un medicament pentru digestie si tranzit, ca mama are cancer de colon si am si eu probleme cu tranzitul, tre sa belesc ochii ca nenorocirea asta e transmisibila genetic.
2-3 prune uscate pe zi oare e voie?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Cu smochinele nu am facut exces, le-am mestecat pina nu am putut, ca sa tina mai mult... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Imi pare rau pentru mama ta...multa sanatate!
Cred c-ai voie 2-3 prune uscate, mi-amintesc ca am tradus eu la tabelul din mijloc. Da, am verificat , au IG-ul 40.
Hai ca inceputul e mai greu...dar dupa aia totul o sa vina de la sine. Totusi, mi se pare c-ai mancat cam putin la cina.

+Quote Post
Diana.
post May 6 2007, 09:34 PM
Post #2336

Fondator eLady.ro

Saru mina! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am baut suc de portocale natur de m-am umflat...

+Quote Post
dr_wise
post May 6 2007, 10:10 PM
Post #2337

Musafir

@roxy: Uite-ma soro here!
Salutare invatzaceilor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Dragutzelor, am mancat astazi ca o ...nu gasesc un termen de comparatzie satisfacator, asa ca mai bine ma abtzin.
Eu am fost la aerobic doua ore dimineatza si am aterizat acasa cu o foame de lup...intre noi fie vorba, am inceput sa ies sprintena si dupa doua ore de cardio, bag seama tre sa trec la clasa "avansatzi"...si-mi trebuie rolele alea mai repede, dar cine sa mi le cumpere, ca sotzul meu mai are putzin si ma da in urmarire generala...pierdut sotzie harnica, frumoasa, grasa si devreme acasa, ofer recompensa...
Am avut un meniu lipidic today, adica:
d - ou ochi cu putin busuioc deasupra, muschi file/ 2 felii, telemea oaie, rosie, un triunghi de branza topita si trei masline; ceai de cimbrisor, cafea cu lapte
p - putin piure de fasole(pana sa pregatesc pranzul), tochitura din carne de porc, branza burduf, ou ochi, usturoi...termitele au servit suplim mamaligutza si bere...asta-i diviziunea mancarii in natura, vorba dnei dr Mihaela Birlic: "oricum, 95% din femei sunt nemultumite de felul in care arata, in timp ce 70% dintre barbati sunt satisfacuti de corpul lor, e o chestiune de atitudine". Termitele mele sunt ffffffoarte multumite de corpul lor, mai ales mio marito, asa ca infuleca de le troznesc falcile.
Ei, acum incepe balciul:
17:00: mar
18:00: o cafea decofeinizata indulcita cu lapte degresat
19:00: o multime de mere...vreo trei
20:30: piure de fasole cu rosie si ceapa verde(a plecat sotul meu la Buc, asa ca pot manca ceapa verde pana cand nu mai misca picior de insecta pe o raza de 100m!!!!), apoi telemea de oaie cu rosie, si in final desert: b.burduf cu inca o rosie.
Plina de mustrari de constiintza m-am asezat la PC si am vizionat "Diavolul se imbraca de la Prada" in premiera...premiera mea.
Acum e ora 23:07 si inca ma simt ca o anaconda care a inghitzit un vitzel...sper sa dorm fericita.
Treaba e ca nu prea mai am mere pt micul dejun preferat.
Somn usor!

+Quote Post
kalua
post May 6 2007, 10:43 PM
Post #2338

Musafir

Doftoreaso, dar chiar c-ai bagat in tine ca-ntr-un geamantan. Dar totul conform, asa ca sa-ti fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Diana, ai mancat bine, felicitari! Era bine daca mancai si la micul dejun ceva. E bine daca treci la cafea decofeinizata, macar o luna, doua, cat sa se regenereze pancreasul. Fa-ti paine integrala pana gasesti wasa, de ex. Sau ia-ti fulgi de ovaz si amesteca-i cu iaurt 0%. In el poti pune si fructe uscate.
La uleiul de masline nu trebuie sa faci economie, puteai pune mai mult in salata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 150 g cotlet, mai ales daca mai are si os, mie-mi ajunge pe-o masea. Branza merge cu carne, totusi branza proaspata contine multa lactoza. Sunt de preferat branzeturile batrane (asa se spune?) - cascaval de cativa ani, camembert, dintr-astea. Avem de-nvatat de la frantuji in materie de branzeturi ca desert.
Parerea mea este c-ai festelit-o cu sucul de portocale seara.

De mancat se mananca pana la saturatie (atat timp cat mai avem un simt normal de saturatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).

Eu azi: cafea (bine ca-i zic Dianei sa manance si eu... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) , dar m-am sculat tarziu si n-a durat mult pana la pranz)
p: conopida in inel de carne tocata (resturi de aseara) cu rosii si ridichi
s: bile Mozart cu ditamai salata verde cu ridichi. Bilele aste-s o minunatie, sa tot mananci la ele.

+Quote Post
sylvia_31
post May 6 2007, 11:36 PM
Post #2339

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

salutare si de la mine pe ziua de azi !
kalua, m-ai bagat in ceata cu conopida aceea (cum era (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) in inel de carne tocata ?
mi-am pus toata imaginatia din dotare la bataie, dar n-am reusit sa-mi dau seama cum ar putea arata, asa ca, ti prego, presteaza cu reteta si eventual si o poza (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

eu azi am mancat mai subtire, adica:
dimineata = pe la pranz, salata de cruditati cu branza feta + ultima portie de crema, ca desert
gustare: o portocala
seara: o bucatica de piept de pui la cuptor , 2 felii de cas de vaci, cu o rosie, un castravete si o ceapa
o portocala

+Quote Post
blu_dea
post May 7 2007, 12:16 AM
Post #2340

Musafir

Fetelor,eu-s un pic mahnita pt ca am realizat ca bunatatea aia de mere de dimineatza ma umfla ingrozitor...toata ziua am avut abdomenul umflat,de parca as fi inghitit un pepene(asta in conditiile in care in ultima sapt am bagat cca 600 abdom./zi) Si mi-e ciuda ca tocmai de la mere ma pot balona asa,mai ales ca nu-s chiar crude( calite)-dar mi-am reamintit ca si in perioada in care mancam gem de mere facut in casa tot asa o patzeam...de ce oare???

Astazi am mancat astfel:
10:15 - mere(rase si calite),telemea cu frunze de salata verde
15:30 - iahnie de naut,salata verde
18:00 - capsuni

+Quote Post

685 Pages V  « < 232 233 234 235 236 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:52 PM