IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 7 2007, 07:13 AM
Post #2341

Musafir

Mey, cand citesc cat mancati voi si ce am putut baga in mine ieri...ma apuca jena...rau de tot! Dar ce sa fac, daca asta a fost pohta ce-am pohtit?! Lasa ca maine seara merg la kamikaze iar o ora de aerobic(sau tae-bo) si consum caloriile. Dar sa stiti ca nu se depune neam, ba din contra, mi se spune intruna ca m-am subtiat considerabil. Chiar si fiu-meu se minuneaza. Vedem la controlul lunar din 18.05.
Si incerc incepand de astazi sa consum seara fructe...daca reusesc sa dorm dupa o cina compusa exclusiv din fructe si nu visez urat?!
In dim asta am mancat ca o sparta 4 finn crisp cu gem de caise numa', lapte si cafea. Ar fi putut fi doar 2 felii, dar n-am avut b.proaspata degresata asa ca nu au fost prea satioase cu gem.
Go to the top of the page

+Quote Post
Leea
post May 7 2007, 08:19 AM
Post #2342

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Nu te rusina prea tare, doctoro! Sa ma fi vazut pe mine ieri. Intre pranz si cina am ras cred ca o jumatate de tava de prajitura cu mere (jur ca nu mai fac prajitura, mama ei!). (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Iar la cina, pe langa pipote am pus si doua linguri de paste (neconforme!). Poftim ce pot face cateodata! Mi-e o ciuda de mor. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Astept cu nerabdare urechelile, ca poate de rusine sa-mi revin. Nici nu-mi mai caut scuze. Adica ce scuze: pana mi se vindeca gingiile cum se cade ar trebui sa nu pot manca mai nimic si cand colo eu de fapt mananc mai mult si aiurea!
Va rog sa va puneti botinele cu bombeu si sa-mi trageti cate un sut bun in dos, ca mi-am luat-o-n cap!
Ce sa mai zic! Io cred ca m-am nascut stresata, ca totul ma streseaza si la orice stres tusti! inapoi la papica... Iar daca pun gura pe ceva dulce, apoi nu ma mai opresc din mancat tot felul de prostii pana-mi fac plinul!
Nu va mai spun la ce greutate am ajuns, tot tinand-o dintr-o exceptie intr-alta si dintr-un desert intr-altul - ma apropii vertiginos de 90, dupa ce la un moment dat scazusem sub 85.
Sper numai sa nu va fi demobilizat si pe voi cu prostiile mele!
Iata ce imi propun pentru azi si sunt mai hotarata ca niciodata sa ma tin de treaba cum se cuvine (din pacate nu pot manca deloc salate in perioada asta):
MD - fulgi de ovaz cu ceai; 1 cafea mica
P - 1 pulpa de pui cu o rosie
C - telemea desarata frecata cu menta; 1 canita de capsuni
Cina va trebui sa fie cam devreme, fiindca de la 7 merg la teatru. Sper sa nu ma apuce foamea dupa ce ma intorc.

A, si-n toata nebunia, iata si o veste buna: mi-am scos de la pastrare hainele de vara de anul trecut si cand le-am probat am ajuns la constatarea ca nu-mi mai vine absolut nimic. Le-am varat in niste sacose pe toate si i le-am dat femeii care-mi face curatenie. Deci va trebui sa-mi cumpar absolut totul pentru vara asta (am inceput chiar cu desuurile, ca nici acelea nu-mi mai sunt bune!).
Vai, ce rusine mi-e de prostia mea, dac-ati sti! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si ce bine-mi pare totusi ca am reusit sa marturisesc...

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2007, 11:38 AM
Post #2343

Musafir

Leea dear, imi place de mor cand vad ca si altele au probleme cu imbracamintea! E musai sa-i arat sotzului meu mesajul tau, dac-o fi nevoie si sare la discutzii ref.improspatarea garderobei.
Eu de abia acum am inceput sa-mi achizitionez una alta pt vara, dar ritmul e destul de lent, fiindca nu prea gasesc ceva care sa-mi placa, iar ce mi-am luat/ 2 bluze sunt sexoase in draci si nu pot ( (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) inca...) sa apar imbracata in asa ceva intr-o companie plina de masculi la 50 ani...teoretic sunt baietii in "vara indiana" sau ar tb sa fie, ca eu ii vad cam "muraturi"...?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
We'll see...depinde de cat de torida va fi vara asta...
Iar in privintza mancarii neconf, cum puteti fratzilor sa mai mancatzi asa ceva?!!!
La mine s-a resetat "hardul" complet, nici nu mai stiu ce-i aia "alimente neconf"!!!
Mananc mult, dar sunt alimente "zeiss"! Vorba lui nepoata-mea, cred ca frigiderul tau e exclusively light...ceva ceva a nimerit ea...
Si-ti mai spun un pont: mergi la sala! nici nu se compara efortul facut la sala, sub ochii antrenoarelor, cu ceea ce incerci tu sa faci acasa...iar muschii mei au inceput sa arate excelent si corpul s-a modelat f frumos, parol! Observ o chestie care atunci cand eram slaba nu exista: inainte de ingrasare, prin '90 eram asa: partea de sus/ oase si piele, partea de jos, de la mijloc down/ gogonica...ei, acum s-a topit grasimea uniform si am ceva banuieli ca si sportul a avut oarece rol in asta.
Thinking...
Ciao!

+Quote Post
roxanica10
post May 7 2007, 01:52 PM
Post #2344

Musafir

Leea si dr_wise si la mine-i la fel cu toalele. Chiar ieri m-am probat cu o groaza de pantaloni, rochite, costumase de vara si ....le-am pus pe toate intr-o sacosa sa le duc la stramtat. E atat de aiurea...ca sunt cam intre masuri. Tricourile imi vin totusi. Am cu ce sa ma imbrac in Tenerife..slava Domnului. Cel mai rau imi pare de niste costumase primite de la soacra-mea, care sunt noi, cu eticheta...si nu-mi vin. Acum sunt prea mari, inainte nu-mi intrau. Dar noroc ca-mi vin hainele de acum 4 ani, pe care le-am purtat cand mi-am cunoscut sotul. Bine ca le-am pastrat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...si constat ca nu sunt deloc demodate.
Ce va vaitati voi dragutelor c-ati mancat mult, n-ati vazut cat am bagat si eu in mine? Dar tot conform...n-as mai putea manca chestii neconforme. Cred ca ieri a fost zi de dezmat cantitativ la montignace. O fi fost ceva in aer.

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2007, 05:06 PM
Post #2345

Musafir

Domle, nu stiu daca o fi ceva in aer, dar telepatice am inceput sa devenim sigur!!! Mai stii, poate cand vei anuntza ca astepti un copil, picam toate pe oua!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asta da telepatie!
Eu vreau fata, s-o cheme Integration (cu accent spaniol musai!), ca tot suntem in anul integrarii! Sa vezi pe urma figura rupta din povesti la sotul meu...va arata mai rau decat ala din promotia de asta iarna la Peugeot!
Care mai doreste, care mai pofteste?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 7 2007, 06:42 PM
Post #2346

Musafir

si eu poftesc la telepatie.
ieri l-am tradat pe Mr. Monti.
am dus copiii la Zoo si am mancat acolo pizza cu ei! si, ca sa pun capac, am mai trecut si pe la vara-mea si am mancat si acolo praji neconforma. deci, leea (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) suntem 2 care o incasam azi!
de azi ma fac cuminte si mananc:

D - jumatate de mar, pauza, cereale cu lapte
P - mici cu mustar conform si salata
C - cred ca o salata de avocado (daca nu e prea tare).

cat despre haine, nici mie nu prea-mi mai vin, stau cam ca pe gard, problema este ca-mi gasesc foarte greu asa marimi mici. asa ca, deocamdata, mai atarna pe mine cate un pantalon.

+Quote Post
lotte
post May 7 2007, 07:24 PM
Post #2347

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu astazi:

7.30 cereale cu lapte
13.00 snitele cu gulii ,frunze de salata si castraveti (mi-a fost lene sa fac salata)
19.00 dovlecei la gratar cu branza, o gulie mare.trei patratele de ciocolata si un pahar de vin rosu.

azi dimineata aveam 50.20, am dat jos un kg.
azi am avut a famous day, toata lumea la munca m-a laudat.vorba unei prietene, ma simt asa bine, incat imi vine sa mi-o trag singura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post May 7 2007, 08:41 PM
Post #2348

Musafir

Leea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce-i cu tine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu-mi vine sa cred, zau asa! Ce si cat ai putut manca de te-ai ingrasat 5 (cinci!) kg? Da-o-ncolo, doar esti fata desteapta! Si n-ai absolut nici un motiv sa scornesti nu stiu ce motive de ce-ai facut-o (ca n-ai avut timp de gatit, extractiile dentare, mai stiu eu ce). Pur si simplu ai vrut s-o faci, ca sigur n-a stat nimeni cu pistolul la tampla ta. Unde-i respectul fata de tine si fata de ce-ai realizat pana acum?
Gandeste-te bine daca vrei sa-ti bagi mintile-n cap sau nu, jumatati de masura nu exista. Si daca da, iti faci timp sa scrii in fiecare zi aici ce mananci, poate sa crape lumea langa tine. Ca stim bine ca nu crapa de la doua minute "pierdute" pe forum.
Apreciez macar sinceritatea ta si ca te-ai intors spasita aici. Vad asta ca pe un semn bun, sper sa fie un nou inceput. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iar tu, pescarush, nu te pune langa Leea, tu ai greutatea ideala si-ti da mana sa-ti faci de cap din punct de vedere montignac cand vrei s-o faci. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
roxanica10
post May 7 2007, 09:22 PM
Post #2349

Musafir

Sa va mai spun si eu una. Astazi ne-a venit o noua colega de la Baia Mare, dar va sta in Bucuresti 2 luni ca s-o trainuim noi la sediu. Am fost la masa impreuna si mi-a povestit ca al ei sot a tinut Monti cam 3 luni si a dat jos 10 kg, dar dupa aia a revenit la mancatul prea mult si le-a pus la loc, ba chiar mai multe. Mai e un coeficient care cred eu ca a influentat un pic: e fost sportiv de performanta. La ei e cam greu sa se mentina cu greutatea dupa incetarea sportului. Trebuie sa fie f atenti la ce mananca.
O alta experienta Monti: o cunostinta a profei mele de franca a dat jos bine si apoi a revenit la mancatul normal, fara excese prea dese...si se mentine...si a trecut cel putin un an.
Eu una, n-as mai manca neconform...ca ma simt ff bine cu Monti...dar fiecare ia deciziile pe cont propriu. Eu nu poftesc decat ff rar la mancarea neconforma.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, o mandarina, dupa ceva vreme iaurt cu fulgi
P: iahnie de naut cu piept de pui si salata de varza
C: capsune.

+Quote Post
dr_wise
post May 7 2007, 09:51 PM
Post #2350

Musafir

De unde Dne iarta-ma greutate ideala la pescarush, c-o bate vantul!!!!
Dragutzo, chiar ai slabit prea mult! Baga turbo si mananca bine...conform, desigur...sa se mai puna ceva carnitza(nu slaninutza) pe tine. Cum vrei sa cuceresti un canadian bogat, frumos, iubaretz, inalt ca bradul si devreme acasa, cu oasele imbracate in piele? Trebuie sa ajungi musai la greutatea pe care o aveai in prima poza postata in albumul tau. Am zis!
Meniul meu a fost:
d - 4 finn crisp cu gem de caise, lapte, cafea cu lapte
p - pulpa de pui desosata gratar, salata de rosii si castraveti
gustarea de la ora 17:00: o guma orbit
c - 50g migdale in drum spre casa, piure de fasole cu sunca presata de pui, o rosie, o ceapa verde, desert b.burduf cu castravete.
Am promis c-o sa mananc fructe seara, dar n-am reusit.
Si ma simt asa de fericita dupa masa asta copioasa, incat promit sa consum mere rase tomorrow morning!

@roxy: sunt cateva arome care ma vor da gata de fiecare data: placinta calda cu mere sau dovleac, mirosul de cozonac, mirosul de paine proaspata si acela de gogosi calde. Si cateodata imi vine o pofta nebuna de paine prajita sau macar un colt de paine calda cu unt si miere, impreuna cu o cana de lapte cald cu cacao...dar sunt convinsa ca-i doar o amagire, sigur nu vor mai avea gustul de care-mi amintesc cu atata drag! Asa ca renunt de fiecare data. In schimb mirosurile ma omoara! Ce sa fac daca din toate simturile mele, mirosul si gustul sut prea dezvoltate?!
Pana si cand cumpar fructe, le miros inainte de a le pune in punga. Daca nu au mirosul de fruct proaspat si gustos, nu le iau!

+Quote Post

685 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:36 AM