![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi spui de miros dr_wise? Pai eu nu mananc nimic fara sa miros first. Din acest motiv nu mananc lactate si branzeturi...miros groaznic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Chestia aia cu cozonoacul e valabila si la mine..si-mi placea inainte mirosul de la patiserii, dar acum a inceput sa mi se ia. V-am spus ca sambata n-am mai gasit migdale crude la metro...cred ca trecusera pe acolo cete, cete...si au cumparat toate migdalele, fara sa se mai gandeasca si la noi. Lotte, daca te tot lauda lumea asa...trebuie domne sa ne vedem, ca ma faci curioasa. Dar ramane pe cand vin din vacanta. Am planuit cu Ala, in taina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o intalnire cu tine, dr_wise (daca da Domnu si ajunge in cele din urma la Bucuresti) si forte. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
am avut o zi 'expandata' astazi, atat mi s-a parut de lunga si de plina ....
meniul de azi: dimineata: fulgi de ovaz cu iaurt cu 0,1% grasime cu capsuni taiate bucatele si amestecate in el; gustare: un mar pranzul a fost consistent: ciorba din carne de porc, felul 2: o pulpa de cocos cu spanac, dupa aia eram umflata ca o anaconda ghiftuita, vorba dr. wise seara: 2 feliute de cas cu o rosie, o portocala azi mi-am reimprospatat proviziile de fructoza, ca le terminasem cu crema de zahar ars, asa ca in weekend nu-i exclus sa fac din nou ceva dulce, ca vad ca nu s-a cunoscut la cantar crema, din contra |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, hai sa postez si eu meniul de ieri...
dis de dimineata: suc de mandarine stoarse de mine insami...din pacate, am inteles ca nu e ok si chiar nu mai inteleg nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) MD: rosii, castraveti, telemea de oaie, cascaval, peste uscat gustare: cateva migdale crude P: supa de broccoli si naut picant indian cu piept de pui la cuptor C: o salata mare din rosii, castraveti, ceapa verde, ridichi, andive, telemea de oaie rasa si snitel de pui cu parmezan, totul asezonat cu ulei de masline si otet balsamic desert: 2 patratele de cioco 70% cacao azi nu stiu, probabil ceva asemanator, desi va trebui sa gatesc din nou (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu m-am mai urcat pe cantar, o fac la inceoutul fiecarei saptamani de-acum... sunt si eu exact ca voi: prizez o multime de chestii neconforme, dar de mancat nu le mananc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) al meu sot se da in vant dupa mancarurile Monti, dar la cartofi nu poate sa renunte...el oricum nu are nevoie de Monti, dar eu percep Monti ca un regim sanatos de viata, nu de slabit. eu nu prea mai pot sa slabesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am apucat si eu de cateva exercitii acasa: sarit coarda, abdomente, genuflexiuni si alte exercitii pe care le stiu de multi ani. mie insa nu-mi place deloc sportul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) iar cu hainele: nu am mai purtat de mai bine de 1 an pantaloni!! am un dulap plin de fuste, dar uneori mi-e dor sa port si niste pantaloni! eu, daca ma ingrash, ma pedepsesc neluandu-mi haine noi si chinuindu-ma sa intru in cele pe care le am. cand slabesc, dau fuga la shopping, dar asta se intampla f rar, altfel aveam dulapul plin de pantaloni si nu de fuste (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup, sa aveti o zi faina |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Multumesc, multumesc Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Esti exact persoana de care aveam nevoie, zau! Cum faci oare ca ai dreptate mereu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Recunosc ca am fost mare porc si mi-am facut de cap, dar de-acum gata, ca avem treaba. De altfel ma apropii de sarbatoarea de 1 an de Monti - 15 mai - si am de gand sa sarbatoresc printr-o revenire spectaculoasa. Mi-a reusit binisor primul pas, anume ca m-am tinut de meniul propus ieri. In cateva zile imi revin de tot, promit! Iata ce pap astazi: MD - cafeluta mica-mica; fulgi de ovaz + ceai P - pasta de ton; capsuni C - omleta cu ceva legume si verdeturi prin ea Si obiectivul zilei: fara ciuguleala intre mese. Maine va comunic rezultatele. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Postez si eu meniul meu de ieri:
08:30- gem dietetic(cca 130g), fulgi de ovaz 13:30- iahnie de naut, jumatate de rosie 22:00- capshune Leea,suntem alaturi de tine,sunt sigura ca ai sa revii extrem de usor pe linia de plutire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nimphetamin, vezi ca acum cateva zile i-a explicat kalua alei cum e cu sucul de fructe pe stomacul gol(nu ma stiu daca aici sau la Totul despre MM) si de ce e de evitat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) padrina,pe unde umblii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Creanga umblu dragutzo! Dupa potcoave de cai morti prin Abidjan!!!
Hai ca postez deseara, acum sunt very bussy la office. Pupici tututror MM-lor sexy! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu, azi:
7.30 cereale cu lapte 11.00(foamea era mare tare) trei snitele invelite in foi de salata, si castraveti La cina am avut meeting si am comandat vita in sos de smantana, pentru ca nu am gasit altceva in meniu care sa ma satisfaca.Si am baut un pahar de vin rosu sec. Roxi, eu sunt o fata simpla (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , lumea ma place la munca pentru ca sunt dedicata jobului si foarte sincera.In plus, ies in evidenta, pentru ca lucrez numai cu barbati,si ma avantajeaza faptul ca stiu sa comunic cu ei.Nu ma simt a fi the popular girl, sunt doar eu. Acum, daca nu o sa ma placeti? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Abia astept sa ne intalnim. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
salutare !
iata si meniul meu pe ziua de ieri: dimineata: 2 felii paine din faina integrala de grau , unse cu gem dietetic de caise + o cana de ceai verde pranz: alune, ca nu mi-a fost foame seara: 2 snitele (cu faina de naut) din muschi file de porc , cu 2 rosii si o ceapa. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de astazi seamana foarte bine cu cel de ieri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ceea ce nu intzeleg este de ce am in continuare burta umflata,mai ales ca am renuntzat la mere(de dimineatza)?Sa fie de la naut?Pana si apa plata am redus-o cantitativ,doar doar...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ooof,e foarte frustrant! 08:15- gem dietetic(cca 130g), fulgi de ovaz 15:00- iahnie de naut,salata verde 23:00- capshuni |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza!
Gata, m-am intors!!!! Meniul de ieri: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - salata cu ton la Marco Polo; lipia am donat-o fara nici o mustrare de constiinta unei colege s - am fost la aerobic si am facut niste exercitii noi, cica se numesc izometrice si sunt speciale pt slabire fiindca antreneaza absolut toate grupele de muschi. OK! Am venit sprintena pana acasa, dar dupa baia de relaxare m-am topit de tot. Asa ca meniul serii a fost: o portocala si doua mere mancate in cada, in timp ce ma relaxam in apa fierbinte; dupa n-am mai fost in stare sa ma misc, in schimb la vreo ora si jum dupa ce am mancat fructele, m-a pocnit foamea si am ras tot ce-am prins, adica stevie cu pulpa de pui si ceapa verde(3buc!!!!)+ ultimele picaturi de branza de burduf cu o rosie. Si bineinteles ca, dupa atata mancare, stationez cu brio la 73kg. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:45 AM |
|