IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post May 9 2007, 01:02 PM
Post #2371

Musafir

Bine v-am regasit dragutelor!
Blu, sa stii ca de la naut esti balonata. Si eu am patit-o ieri. Mai am si eu vreo 2 portii, probabil ca le voi manca maine si poimaine. Blu, felicitari pentru kilogramul pierdut.
Eu aveam 69 in cap azi dimineata, ceea ce e ok, ca dupa 68,6 2 zile am avut 69,5...ca mi-am cam facut de cap in weekend.
Meniul meu de ieri fuse:
D: o portocala, o mandarina, dupa iaurt cu fulgi
P: iahnie de naut cu piept de pui si salata de varza
C: mancare de fasole verde cu pui (f putina) si capsune.
Lotte si eu de-abia astept sa ne vedem.
Sa va spun si eu la ce marime am ajuns la pantaloni: 40. Ca target, mi-am propus sa ajung la marimea 38 si sunt multumita. Am avut ieri cateva meciuri cu ai mei, ca am fost la ei in vizita. Lor li se pare ca am slabit cam mult, dar stiti voi cum sunt parintii: trebuie sa fii grasa si frumoasa...
Sylvia (sper ca ti-a trecut supararea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), mi se pare ca mananci cam putin la masa de pranz. Pentru mine masa de pranz e cea mai importanta.
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post May 9 2007, 04:11 PM
Post #2372

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

7.30 cereale cu lapte
13.00 doua snitele minuscule, cu felii de dovlecei
17.00 dovlecei la gratar cu branza si felii de rosii deasupra, un pate Inedit pe felii de dovlecei cruzi
suc de portocale, ciocolata 75% cacao
mai pe seara fructe.

+Quote Post
rimo-nika
post May 9 2007, 05:08 PM
Post #2373

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,139

Kalua sarumina!

Fetelor am facut exercitiile recomandate de kalua...impachetata cu folie in zonele cu pricina,apoi masaj cu sucitorul (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
dupa am facut si cele pt. abdomen indicate de blue pe un site
sunt happy.... fetelor credeti-ma ca se merita,transpiri in nebunie,si te simti minunat apoi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Va pup si numai bine va doresc.
Dr-wise...aveam nevoie de o paruiala : Danke!

+Quote Post
pescarush
post May 9 2007, 06:25 PM
Post #2374

Musafir

mai apar si eu din cand in cand pe-aici. de citit va citesc zilnic, dar stau foarte prost cu timpul de cand a venit primavara. ma simt cu musca pe caciula ca nu v-am putut ajuta la traduceri, ca acum si week-endurile imi sunt pline-pline. urmeaza week-endul asta party pentru ziua mezinului, asa ca iar va fi plin. urmatorul, la cabana si apoi trebuie sa incep sa-i pregatesc pe pitici ca in 5 saptamani isi iau zborul spre Romania.
kalua, sa stii ca eu chiar ma simt vinovata cand il tradez pe Monti, chiar daca nu mai trebuie sa slabesc. am niste mustrari de constiinta...
hai sa pun si eu meniul pe azi:
D - fulgi de ovaz cu iaurt si putin gem, un ceai verde
P - varza calita, o cafea decaf
G - mar, poate cateva nuci (parca vad ce foame ma ia pe la ora 3 dupa varza aia goala)
C - macar azi sper sa fac salata aia de avocado.

+Quote Post
dr_wise
post May 9 2007, 07:51 PM
Post #2375

Musafir

Sa traiasca MM-le care au reusit sa sperie ceva kg saptamana asta!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Si sa dea de baut! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Pupam in motz pe toate fetele ascultatoare si cu vointza de fier! Asa va vreau, barbate!!!!! Sa sarbatorim si 8 martie si 5 mai (pt cine nu stie, a fost declarata oficial ziua barbatului in Romania).
Dragutzelor, simtiti ceva arome de usturoi? Ca daca-i da, sa stiti ca de la mine vi se trage! Am mancat la pasta de usturoi in seara aceasta de omor toate mustele pe o raza de 1km. Imi fac de cap pana vineri seara cand apare amore mio si ma dau fata finutza si suava...
Meniul meu de astazi fuse:
d - 1 kiwi, 2 finn crisp cu b.proaspata si gem de caise, un pahar lapte, cafea cu lapte
p - un copan de curcan la cuptor(Dumnezeiesc de bun!) cu salata de rosii si castraveti
s - o portocala + 1 kiwi; o salata XXL de ton, in care am ratacit si pasta de usturoi pregatita pt clestisorii de crab pane ai lui fiu-meu; la sfarsit o bucatica de telemea de oaie. Domle, am luat-o pe aratura lui MM, toate mesele lipidice se termina de la o vreme invariabil cu branza, sau branza si vin rosu sec. E o nebunie! Super placut!
@rimo: se pare ca ti-ai revenit din starea aia nesuferita; bravo! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post May 9 2007, 10:44 PM
Post #2376

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

dimineata: 1 felie babana de paine integrala cu gem de caise conform si o cana de ceai verde
gustare: un grapefruit
"pranz": tot alune, n-am avut altceva la birou si in plus, am tinut si post
seara: 1 felie de paine, din nou, si cam atat
stiu ca e cam putin, mea culpa, (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar atat am putut sa mananc azi, nu ma simt excelent, am facut gripa acum cand vine vara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

roxanica, demult mi-a trecut supararea, daca as fi fost afectata nu mai scriam p-aici si gata...din contra, fara voi n-as fi reusit sa dau jos, ba chiar cred ca m-as fi innecat in butoiul cu melancolie.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blu_dea
post May 10 2007, 12:06 AM
Post #2377

Musafir

Fetelor,in miez de noapte postez meniul de astazi:
09:30- omleta XXL(3 oua,bacon,cascaval,branza,verdeatza), salata (roshii,castraveti)
15:00- pui la gratar, salata verde
....
N-am mai apucat sa iau cina,dar nici nu mi-a fost foame (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Multumesc mult pt felicitarile pt kg pierdut!Inseamna mult pt mine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

roxanica,cred ca ai dreptate-azi n-am mai mancat naut si parca n-am mai fost asa balonata

+Quote Post
Nimphetamin
post May 10 2007, 06:23 AM
Post #2378

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

salutare,
meniul meu de ieri:
MD: 2 pateuri Inedit (cu masline) cu 2 rosii
dupa MD: suc proaspat din 3 mandarine
P: linte cu smantana si supa de legume (nu am mai pus taiteii aia, o sa-i pun cand nu folosesc ulei la supa)
C: ultima portie de naut picant si desert cateva linguri de parfait Monti.

+Quote Post
Leea
post May 10 2007, 08:54 AM
Post #2379

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Kalua, besteleala a functionat perfect. Asa de treaba ca-n ultimele 2 zile n-am fost de anul trecut! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) In sensul ca n-am mancat intre mese.
Ieri m-am tinut de meniul pe care l-am stabilit destul de bine, doar ca n-am mancat capsunile la pranz, ci in loc de cina, dupa care nu mi-a mai fost foame. Asta a fost singura exceptie.

Azi:
MD - wasa cu lapte; cafea
P - musaca de conopida (mi-a mai ramas o portie); capsuni
C - tofu cu rosii

A, si ca sa spun totul, intre pranz si cina va mai fi si un ceai verde cu lamaie.

+Quote Post
kalua
post May 10 2007, 09:48 AM
Post #2380

Musafir

Leea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa te vrem, sa ne fii un exemplu!
(ca sa nu mai vorbesc de avantajele pe care le ai tu) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:29 AM