![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
D: o felie de telemea
P: 100g smochine ...le rontai incet incet pe parcursul intregii zile C: rosii cu telemea ... pe parcursul zilei mai beau ceai in diverse combinatii: verde, capsuni, fragi etc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oameni buni, help me!
M-am ridicat de la masa special, ca sa ve intreb: ce Dzeului inseamna "forte & onctueuse" pa limba lui Voltaire ca m-a capiat mustarul asta "Moutarde de Dijon" luat de la mama lui Carrefour. E ingrozitor de iute!!! Imi desfunda sinusurile de fiecare data cu varf si indesat! Acum ma intorc la masa, sa mor anesteziata de mustarul asta!!!! I'll be back! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Amelyn, deloc nu-i bine ce faci: mananci prea putin si cu smochinele alea o lalaiesti o zi intreaga, deci tii pancreasul cu treaba putina dar constanta. Pune mana si mananca ca lumea 3 mese.
doftoreaso, puternic si uleios, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Amelyn, nu e Monti ce faci tu, invata sa mananci!
Eu azi, 7.30 cereale cu lapte 13.00 trei snitele nici si o gulie mare 19.00 wasa din faina de secara cu pate inedit, peste care am pus felii de branza si rosii, a fost super gustos.Si un dovlecel feliat pe gratar, cu branza si rosii deasupra. in timpul zilei suc de portocale iar seara un pahar cu vin rosu. am ajuns la 50kg fix. Mai fetelor, voi cand mai aveti timp sa mergeti la sala, sa gatiti, si sa mai faceti si altceva, caci mie nu-mi ajunge timpul deloc. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata! M-am intors vie si nevatamata...sau pe ansamblu intreaga....
Aoleu, ce mustar am cumparat! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca traducerea corecta este "al dracului de iute si cremos"!!! Dar l-am razbit! Dragutelor, azi am fost very bussy si plina de draci la office pe masculii astia misogini, care isi apara unul altuia greselile, mama lor! N-am avut timp deloc sa postez sau sa tropai pe mess. Asa ca profit de ocazia asta s-o pup cu sonor pe ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... a scris la gazeta c-a fost ziua ei (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) ...deci ala draga, sa-ti indeplineasca Dzeu toate gandurile alea bune, sa fii iubita si sa arati ca o floare (intre flori... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cu dieta MM.La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) :tararam:Sampania o bem cu prima ocazie! In alta ordine de idei, meniul meu fuse: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - varza la cuptor simpla, deoarece nu aveau vreo salata care sa se asorteze cu varza 16:00: un espresso Lavazza decofeinizat, groaznic de amar fara indulcitor sau lapte c - un mar, 5 mititei cu "Dijon-verde de Paris", salata de verdeturi, o bucatica de telemea de oaie desert Aerobicul din seara asta a constat in dezghetat si curatat combina frigorifica, adusa la stadiul de "parfum de frezii". @lotte: pai prea multa mancare nu gatesc, decat in weekend, fiindca termita sefa e cu jobul la Buc si apare home doar in weekenduri; pe fiul meu il vrajesc cu o masa de pranz servita la mama, iar seara mancam salate sau minuturi. Pt spalat am programata seara de vineri si eventual 1/2 ora sambata dimineata, pana sa mananc si sa-mi beau cafeaua in fata PC-lui, iar la sport, din cate ai observat, merg sambata si duminica dimineata cate doua ore, samb/10-12 si dum/11-13, plus o ora martea sau joia. Iti garantez ca daca vrei sa mergi la sport, iti gasesti timp sigur, mai ales acum cand s-a marit ziua si poti umbla teleleica pana la ora 21. In concluzie imi raman free serile de luni, miercuri, joi, samb si dum, cand imi pot programa cate un shopping mic/mare/urias, depinde de pofta, si intalniri cu prietenele acelea despre care v-am povestit ca tb sa-mi fac programare la ele mai rau decat la med de fam. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-am auziiiit? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Ala scumpa si draga, sa ramai asa cum esti si sa dea Domnul sa te tina sanatoasa si inconjurata de lume de calitate! Si daca tot suntem aici si stiu ca-ti place meringue-ul, uite tort meringue cu fructe de padure de la mine pentru tine. Si-i facut cu fructoza, poti manca linistita. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://www.oxmoorhouse.com/images/Companion/berrymeringue.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu deja sunt in fibrilatie dupa ce-am ochit tortul tau, kalua! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) may I?!...si cu un pahar de sampanie d-aia special dry de la Jidvei, veche din 2001...iam, iam! Curat conform si afrodisiac! Eu adaug si un streaper pe masa, din partea mea, sa ne ridice adrenalina on the top!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si niste baieti sa ne faca muzica, solist Danut ca stiu ca-i place alei. Ihaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
V-ati pus la rochii de seara sexoase? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sa mai prapadesc rochia, daca o patez cu tort?!!! O alunitza pe soldul stang e super suficient! Sa tzopaie streaperul mai cu temei! Ihaaa! Oare de la sampanie mi se trage starea asta, sau de la curatatul frigiderului? Oi fi inhalat freon?!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar ce mai conteaza in fata infinitului?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Stai ca mi-am adus aminte ca-s femeie serioasa (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) si va zic si eu ce-am mancat azi: p: gratar cu salata asortata c: mancare de fasole verde cu carne foarte slaba de porc plus una salata verde mare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:46 PM |
|