IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 238 239 240 241 242 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 10 2007, 10:44 PM
Post #2391

Musafir

Auuuuuu! Fasolea aia verde se asorteaza oblu cu streaperul meu!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post May 11 2007, 06:20 AM
Post #2392

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Kalua si Dr_wise, o pupaceala zdravana de la mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! Multumesc frumos pentru urari!
Tortul arata senzational! Evident sunteti invitate sa serviti cate o felie. Dar numai din tort! Danut e in totalitate al meu! ! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
lotte
post May 11 2007, 06:52 AM
Post #2393

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dra Ala, iti urez la multi ani, multi pupici, sa fii iubita si succese in continuare!

Dr_wise, tu la ce ora pleci de la munca?Eu ajung pe la 7pm acasa, mananc un pic, deja sa merg la 8pm la sala, mi se pare cam tarziu.

+Quote Post
dr_wise
post May 11 2007, 07:18 AM
Post #2394

Musafir

QUOTE(ala80 @ May 11 2007, 07:20 AM) *
Kalua si Dr_wise, o pupaceala zdravana de la mine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! Multumesc frumos pentru urari!
Tortul arata senzational! Evident sunteti invitate sa serviti cate o felie. Dar numai din tort! Danut e in totalitate al meu! ! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

'Neatza!
Da' macar o poza ne putem trage cu Danutz?!

QUOTE(lotte @ May 11 2007, 07:52 AM) *
Dra Ala, iti urez la multi ani, multi pupici, sa fii iubita si succese in continuare!
Dr_wise, tu la ce ora pleci de la munca?Eu ajung pe la 7pm acasa, mananc un pic, deja sa merg la 8pm la sala, mi se pare cam tarziu.

Lotte draga, programul meu la office e cat se poate de "ca nuca in perete", adica 9-18, dar cand sunt navele prin Brazilia, e clar ca de abia dupa ora 14 incep astia sa faca ochi si stau si mai tarziu la servici.
Cand vreau sa merg la sport, imi iau frumusel boccelutza de sport, ma imbrac in jeansi si tricou/ hanorac si imediat dupa ce s-a terminat programul, o tai la sala. Pe drumul inspre sala imi cumpar un mar baban, il spal cand ajung la sala si-l mananc linistita in vestiar pana cand incepe ora urmatoare. E tare relaxant!

+Quote Post
Nimphetamin
post May 11 2007, 08:12 AM
Post #2395

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

ala, la multi ani (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

meniul meu de ieri fuse:

MD: 2 pate inedit picant cu 1 rosie si 2 castraveti
G: parfait
P: supa de legume si linte cu smantana (am terminat-o, dar in we imi fac alta!! in loc de smantana ma gandesc sa pun kefir (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
C: musaca cu salata de ardei copti cu otet balsamic

in we raman singura si tot ce-i posibil sa mai gatesc Monti, ca sa-mi treaca timpul...de cateva luni, gatesc numai din cartea cu retete Monti luate de aici, evident (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
al meu sotz e primul nostru fan (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

m-am apucat s afac si eu exercitii si sarit cu coarda pret de jumatate de ora, sa-mi mai dezmortesc oasele. si mi-am cumparat ieri ulei din ficat de rechin, stiti ca Monti zice ca are proprietati anticelulitice si asa scrie si pe el.

va pup, sa aveti o zi faina.

+Quote Post
Ala80
post May 11 2007, 08:13 AM
Post #2396

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Poze aveti voie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lotte, Nimphetamin (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

+Quote Post
Leea
post May 11 2007, 08:27 AM
Post #2397

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Sa cresti supla, ala! Si sa fii fericita, zic si eu aci mai la coada (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) .

Imi pare rau ca am doar cateva minute de sporovaiala cu voi astazi. Raportul pe ziua de ieri: prea pozitiv - nici o abatere de la ce imi propusesem. Rezultatul pe cantar - 2 kg (cred ca s-a intimidat, saracul, ca altfel nu se explica 2 kg in 3 zile).
Azi:
MD - wasa + laptic; 1 cafeluta
P - pulpa de pui cu rosii si fasole verde
C - shake de capsuni; branza telemea d'aia super, de la sibieni

Zau, ce ma faceam eu daca nu erati voi sa ma scoateti din...? Asa ca partieeee! ca greutatea mea a inceput s-o ia la vale!

+Quote Post
blu_dea
post May 11 2007, 09:06 AM
Post #2398

Musafir

Cu intarziere,o pupacesc si eu pe ala noastra frumoasa (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Tot cu intarziere postez meniul meu de ieri:
04:30- cca 200 g gem dietetic,4-6 wasa 21% ....am avut exam de la 7:00 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
11:30- 150 g Almette, muschi file,1 rosie,cateva frunze salata verde,4 felii placinta mere,4 capshuni...un emoticon cu porc nu exista (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ???
22:00- frunze de salata verde...multe!

Va imbratisez cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Amelyn
post May 11 2007, 09:50 AM
Post #2399

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,533

multumesc mult pt atentionari dragele mele...voi incerca sa maninc mai mult dimineata pt ca la servici nu prea am timp asa ca imi pun ceva pe birou si rontai printre picaturi...de saptamana viitoare tb sa iau un tratament care ma obliga sa maninc foarte bine la prinz asa ca sper ca voi putea lasa deoparte toate treburile si voi minca (bucatarie avem la servici dar eu nu ma pot ridica de la birou pina nu-i treaba gata si uite asa ma trezesc ca e seara si tb sa plec acasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )
Azi:
D: pateu cu 1 rosie (pe amblajul pateului nu scria nimic de zahar sau amidon si am presupus ca e ok )
P: smochine (nu am reusit sa le maninc pe toate ieri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) si 50g seminte de floarea soarelui decojite .... voi incerca sa le maninc odata si sa nu le mai intind pe toata ziua
C: costita de porc la tava cu salata de varza
...tot azi mi-am propus sa beau 2l de apa ...sa vad cat voi reusi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pupici la toata lumea si astept orice sugestii fiind inca incepatoare (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
AH...sa nu uit!!...am pierdut 1kg!!!!...mai am 6 de fugarit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post May 11 2007, 10:09 AM
Post #2400

Musafir

Smochinele, daca-s uscate, nu se combina cu seminte de floarea soarelui, care-s uleioase.

+Quote Post

685 Pages V  « < 238 239 240 241 242 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:59 PM