![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin ,nu stiu daca fetele vor fi de acord cu mine,dar daca CHIAR corpul tau nu reactioneaza(ceea ce mi se pare cel putin ciudat-esti sigura ca nu comiti vreo gresala de care nu-ti dai seama? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) gen,mai mult de 150 g branza proaspata/zi,lactate,mezeluri,stiu eu...) incearca o cina extrem de usoara (fructe sau legume cu IG mic) sau acea faza 0.5, compusa doar din alimente cu IG pana in 35. Zic si eu...
Cu sportul te inteleg perfect,pana nu am redescoperit inotul care efectiv imi place la nebunie,uram tot ce insemna miscare.Cred ca asta e secretul,sa gasesti o activitate fizica care sa-ti placa si pe care sa nu o resimti ca pe un efort deosebit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) padrina... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am scapat cu bine de dentist deocamdata... Ma cam dor toate alea, nu prea tare - mai rau sa nu fie... Asa ca azi mananc cam ca si bebelusii:
MD - fulgi de ovaz cu ceai; putina cafea P - shake de capsuni'; branza telemea C - piure de naut (poate sa-mi macin si o bucatica de carnacior) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, nu ma mai pupa asa, ca-mi placeeeee!
Nimphetamin draga, pana in noiembrie 2006 nu mai facusem sport din facultate, asta insemnand cam din anul II/1987?!!!..si atunci ma prezentam doar la probe, fiindca era a naibii ora de sport pusa fix dupa masa de pranz! Cand tot omu' trage un somn de infrumusetzare si oricum nu ne mai puteam misca niciuna, de abia ne taram de la cantina pana in camera de camin, de pline ce eram! Sunt rac, oaie, respectiv am grupa de sange O1...sunt sedentara pana in maduva oaselor! Dar cand imi pun in cap ceva, sunt f hotarata, indaratnica, as putea spune. Deci, daca esti asa de ambitioasa sa faci ceva pt tine in I rand, si nu musai pt nunta, let's do! Baga sport en gross! Nici mie nu mi-a placut deloc la inceput, iti pot spune cu mana pe inima ca si acum, dupa 5 ore de aerobic/ sapt, fac febra musculara de fiecare data, dar tb sa recunosc ca se cunoaste! Parol! Am muschii f frumos lucrati, nu d-aia care sa iasa in evidenta, dar liniile corpului sunt frumos conturate, nu-mi mai atarna nici o slaninutza, nimic! Iar spatele este al naibii de frumos, chiar se vad oarece muschiuleti conturati pe sub piele si tare mi-ar placea sa port bluze sau rochii cu spatele gol! Pt prima data in viata pot spune cu mana pe inima ca VREAU sa port haine cu spatele gol si ca sunt f mandra de corpul meu, chiar daca nu e un corp perfect. Trebuie sa faci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, multumesc ca sunteti alaturi de mine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ...la mine e poveveste extrem de veke cu slabitul, ca sunt dolofanica din generala! pana atunci eram poreclita paienjenita de slaba ce eram, conduceam orele de sport in locul profei de educatie fizica, facem gimnastica in casa toata ziua etc
apoi m-am ingrasat, nici acum nu stiu de ce... am avut perioade f lungi in care faceam tot felul de exercitii - vezi Callanetics, pt abdomen, fese, picioare etc. tineam diete de tot felul. dar nimic nu dura. alternam perioade de mancat excesiv cu ne-mancat, aveam tendinte bulimice etc. la un moment dat m-am despartit de un tip si de suparare am salbit 7 kg. aratam cum nu aratasem in viata mea, eram idealul vietii mele ca sa zic asa! si am spus sa niciodata nu o sa ma mai ingras. dar de unde?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu pot spune ca am revenit la excese, dar corpul meu se ingrasa si cu aer! nu mai stiu ce sa mananc si ce nu! oricum, ma voi duce la Parhon, sa fac niste analize la tiroida, pt ca da, e f ciudat si nu sunteti singurele care cred asta. va tin la curent. cu sportul: dupa ani de zile de exercitii de-astea, mi-am modelat corpul destul de frumos. adica daca sug burta, de ex, se vad muschii pachetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar m-am saturat!! nu mai suport, nu mai vreau! stiu, ma razbun doar pe mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) va pup pe toate |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de astazi pare a fi:
d - iaurt cu fulgi ovaz, black coffee p - copan de curcan la cuptor cu salata de rosii si castraveti s - ciulama de copanele de pui, salata din ardei verde, rosie, castravete, ceapa verde si marar Am gasit faina de soia care intradevar arata a faina, e macinata f fin si sunt curioasa daca de data aceasta imi va iesi ciulamaua...ca data trecuta a fost un fiasco total, faina de soia era de fapt fulgi de soia. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi am mancat :
09:30- omleta (3 oua,cascaval,branza), castraveti 15:00- 100g pate vegetal, foi de salata verde 22:00- capshuni Maine e ziua de cantarit (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, nu stiu daca iti dai seama cam cat de dat peste cap trebuie sa fie corpul tau dupa ce-ai facut cu el ce-ai facut. Si acuma ai vrea sa slabesti un kil pe saptamana daca se poate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cred ca-i trebuie vreo jumatate de an sa se reprogrameze, sa-si dea seama ca primeste regulat destula mancare, apoi pancreasul cu insulina...
In orice caz e foarte bine sa faci niste analize, inclusiv ale tiroidei. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-fulgi cu lapte
p-omleta cu legume c-capsuni kalua, welcome back! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, nu stiu daca iti dai seama cam cat de dat peste cap trebuie sa fie corpul tau dupa ce-ai facut cu el ce-ai facut. Si acuma ai vrea sa slabesti un kil pe saptamana daca se poate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cred ca-i trebuie vreo jumatate de an sa se reprogrameze, sa-si dea seama ca primeste regulat destula mancare, apoi pancreasul cu insulina... In orice caz e foarte bine sa faci niste analize, inclusiv ale tiroidei. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) pai da, cred ca e cam dat peste cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar maine ma duc la doctor si saptamana asta sper sa ma elucidez... jumatate de an este enorm, ma apuca plansul cand vad cum arat in rokie de mireasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) in alta ordine de idei, ca sa revin totusi on topic, meniul meu pe azi a fost MD: 3 wasa cu gem de capshune P: supa de legume si 1 pulpa de pui cu sos de rosii si ciuperci C: 1 rosie cu salata de vinete si ceapa o seara frumoasa tuturor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Declar cu mana pe inima ca nu mai fac ciulama cu faina de soia niciodata! Mare porcarie! Am ajuns la concluzia ca unele retete tb sa le lasi asa, neschimbate. In concluzie, cand voi dori sa mananc ciulama, mai bine o fac dupa reteta initiala. O data pe an, dar buna. In dimineata aceasta am mancat ca o speriata: 4 finn crisp cu gem caise, b.proaspata si lapte, plus o cafea cu lapte. Am avut o pofta nebuna de finn crisp cu lapte. Iam, iam! Sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:43 AM |
|