![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
Buna fetelor...eu azi am mincat:
D(8.00): jumate de iaurt 1% grasime, un ou fiert si 3 felii de cas P(14.00): un copanel de pui afumat cu 2rosii si 1castravete C(18.30): salata de cruditati (salata verde, castraveti, morcovi rasi, rosii, marar) in care vreau sa pun iaurtul ramas de dimineata si niste cas ...cum sigur imi va fi pofta de ceva dulce mi-am luat niste pere pe care le voi minca mai pe seara inainte de culcare |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Propunere de meniu pt astazi:
d - 4 finn crisp cu gem caise + b.proaspata, lapte, cafea cu lapte p - pastrama de oaie cu salata de muraturi s - salata de ton inainte de culcare, daca mi-o fi pofta de dulce: un mar golden Stau cu ciocolata in frigider si nu ma incanta deloc! As manca o inghetata...voi cum veti impaca pofta de inghetata in vara asta? Si am auzit ca v-om avea parte de o vara lunga si torida! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Doc, eu nu sunt prea mare amatoare de inghetata, dar daca mi-e de ceva rece beau shake de capsuni (capsuni, lapte/iaurt nu prea acru si foarte putina fructoza). Mai vezi si pe la retete, ca parca-mi aduc aminte ca am pus o multime de retete de inghetata vara trecuta.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
PS: oare am scris corect "v-om"?! scuze, dar nu-mi mai judeca mintea la ora asta! e plina de plute de salvare, veste salvare, immersion suits si aer conditionat!
OK leea, multumesc! Sa fiu sincera, nu mai reusesc sa arunc o privire pe la retete! Am fost superaglomerata la office, iar acasa ma impiedic intruna de fiu-meu. Pot declara ca a ajuns sa traiasca in simbioza perfecta cu calculatorul, nu stiu care de la care isi trage energie?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vom se scrie legat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de la caldura asta o sa uitam si cum ne cheama (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetele,
eu sunt cam bosumflata, ajunsesem la 50kg, am mancat ca la carte, insa am baut mult suc de portocale, si am ajuns rapid la 52 (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) si ce bun e suculetzul! trebuie sa renunt la el, cu parere de rau. M-am hotarat sa nu mai fac nimic in weekend, asa ca in timpul saptamanii sunt in priza, calc, spal, fac curat, gatesc, iar sambata si duminica sunt in vacanta. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
padrina,arunca un ochi la retzete...am o surpriza pt tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa dezmatul din Praga (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sunt la faza 1 stricta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
p: doua mere, dupa vreo doua ore pastrav afumat cu 3 ardei capia mari si vreo 100 g de masline negre c: chiftele de ton cu un amestec de orez slabatic cu linte Puy si salata verde mare. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare,
meniul meu pe azi fuse: MD: 2 wasa si 2 finn crisp cu br proaspata de vaci P: o salata din 1 andiva, 1 rosie, 2 castraveti, telemea de oi si 1 ou fiert. C: 1 mar, 1 mandarina, 1 kiwi si un bol de capshune - sper sa-mi tina de foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi am fost la Parhon si vineri fac setul de analize...sa vedem ce si cum va pup pe toate |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutzelor, declar cu mana pe inima ca m-am destrabalat puternic seara trecuta, adica: am cumparat un triunghi sanatos de branza brie si l-am mancat cu o rosie si ceapa verde, dupa care am amestecat o conserva de ton cu fasole verde sotata si putin aceto balsamico si le-am halit si pe astea, ca un copil cuminte si mancacios ce sunt.
Desert am servit ciocolata...a atacat-o fiu-meu in lipsa de altceva dulce si n-am rezistat cand am vazut-o dezvirginata. Am rontait 3 cuburi. So...ma mentin cu constiinciozitate la 73kg, fir-ar sa fie! Si peste doua zile e controlul lunar, asa ca sunt fffffoarte curioasa ce voi declara. Vedem... Pana una alta, sa-mi explice si mie cineva care-i treaba cu branza asta cu mucegai alb nobil. Care sunt avantajele consumului de branza cu mucegai nobil?! Hai ca arunc o privire pe la retete sa vad ce surpriza are blu pt mine... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:16 AM |
|