![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
neata,
eu aseara, in afara de fructele alea, care mi-au cam facut foame, am mai mancat cam 2 pumni de migdale crude. astea dupa vreo jumatate de ora-o ora. am facut o prostie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) inca ceva: am gasit sos de soia fara zahar, dar care contine si faina de grau sau asa ceva, ortiucm, ceva din grau...e conform? tot intrebare: am tot cautat praf de copt, dar mai toate aveau ceva din porumb etc...doar bicarbonatul de sodiu ar fi bun? care e praful de copt conform? si alta: pana la urma, cu fructele cum ramane??? vad ca mancati mere cu ovaz, ca le mancati dupa cina...nu mai inteleg nimic...ma poate lamuri cineva? a venit vara si simt nevoie de multe fructe va pup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Nimphe, uita de migdale, daca vrei sa slabesti. Dupa cina, astepti cateva ore pana sa mergi la somn?Ai scaun zilnic?
Cata apa bei pe zi? Daca nu slabesti, poate uiti ceva ce nu e Monti. Eu recunosc, sucul de porto m-a dat peste cap.Azi am revenit la 50.800Kg. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele montigniace,sunt extreeeeem de fericita (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Am mai dat jos 1kg jumatate (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si in centimetri am scazut,blugii atarna pe mine la solduri si talie(ceea ce nu e rau,dar interesul meu e sa slabesc la picioare) si in ultima vreme,cei care m-au vazut,ma tot intreaba ce-am facut de am slabit atata...as minti daca as spune ca mie mi se pare cine stie ce diferentza,dar asta poate pt ca eu ma vad zilnic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt in al9lea cer!!! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Aceste reusite ma fac sa merg mai departe si sa trag si mai tare (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Fug sa-mi schimb tikerul, nu inainte de a posta meniul pe ziua de ieri: 05:00- wasa 21% (muuulte), 225g dulceatza 13:30- 100g cascaval afumat, foi de salata verde 18:00- capshuni va puuup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
blu, felicitari!
nu mananci prea putin pe ziua de azi? unde mergi la inot?Care e programul? Si care e costumatia pentru inot, costum de baie intreg, sau nu? Pupici, o zi frumoasa! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
blu, felicitari! nu mananci prea putin pe ziua de azi? unde mergi la inot?Care e programul? Si care e costumatia pentru inot, costum de baie intreg, sau nu? Pupici, o zi frumoasa! sar'na,lotte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Merg la Lia Manoliu,program 20:30-21:30. De cand am slabit port costum 2 piese (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In entuziasmul meu generat de pierderea a inca unui kg am pus o poza pe grup,prima facuta pe 2007,datand de...ieri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Bravo, blu! Esti mareata! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Nu-ti face problemeca tu nu te vezi prea slaba, cica e nevoie de nu stiu cate luni sa se obisnuieasca si creierul cu noua ta imagine. Al meu, ca e mai lent, inca nu s-a obisnuit nici dupa o jumatate de an. Ori din ce directie ma privesc, ma vad la fel de enorma ca inainte.
Azi, dupa o mie de ani, a remarcat o cucoana, totusi, ca am picioare acceptabile (bine, ea a exagerat putin si-a zis ca sunt frumusele). Deci tribunele remarca ce e de remarcat... A, si de la 90 in urma cu vreo 10 zile, sunt la 87 azi. Stiu ca vorba inca tot de eliminarea apei, dar nu ma pot stapani sa ma bucur. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Mai zic o data: mersi, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul meu e destul de monoton in continuare, dar nu ma deranjeaza: MD - fulgi de ovaz cu lapte; cafea P - iahnie de naut si carnacior C - shake de capsuni; 1 felie de telemea + ardei copti Toate de pe lista imi plac foarte mult, dar tin cantitatile sub control. Si reusesc sa nu mananc intre mese, ceea ce e foarte pozitiv. Zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
neatza..hop si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
D: omleta si iaurt 1% P: copanel de pui afumat cu rosii C: salata de cruditati cu maioneza C2: inainte de culcare o para ...s-ar putea ca pina la ora prinzului sa rontai niste seminte de floare soarelui ...sper sa ma pot abtine dar daca nu at sper ca sa nu fie prea mare greseala mea |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ieri:
d-cafea p-tartine cu branza si legume c-ciuperci gratinate Si tin sa va anunt ca Roxanica e tare cumintica si se tine de monti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, uita de migdale, daca vrei sa slabesti. Dupa cina, astepti cateva ore pana sa mergi la somn?Ai scaun zilnic? Cata apa bei pe zi? Daca nu slabesti, poate uiti ceva ce nu e Monti. Eu recunosc, sucul de porto m-a dat peste cap.Azi am revenit la 50.800Kg. cum, nici migdale nu mai este voie???? cand si-a mai schimbat teoria??? jeez, deja mi s-a luat de atatea schimbari (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) da, de regula iau cina la tv, la un film...deci ar fi o ora pauza...mananc tarziu, pt k ajung tarziu acasa. am scaun des, mai ales cand mananc fructe si cereale la micul dejun. nu-s constipata chiar deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apa beau enorm d emult, si asta de multi ani; sunt fan apa plata/ minerala cu multa lamaie si ceai verde. fie iarna, fie vara, 3 litri tot beau... oricum, sa vad ce vor zice si analizele la endocrinologie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
salutare, dragi montignace !
si eu sunt bucuroasa pe ziua de azi pentru ca m-am cantarit si-am vazut ca greutatea nu a mai urcat peste 79, si da semne ca in curand o sa mai scada (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de azi ma apuc si de jogging , merg pe faleza cu o prietena, de-abia astept ...am planificat sa mergem de 2 ori pe saptamana si atunci sa vedeti cu ce viteza o pierd kilogramele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) azi am fost libera si am profitat sa mai bucataresc putin Monti style , tocmai ce am terminat de facut lintea si am si o tava de paine la cuptor. meniul de azi (de post): MD: 2 wasa cu gem de fructe de padure, o cana de ceai verde P: o portie de linte rosie C: salata de cruditati cu putin ulei de masline extravirgin + paine integrala pun si eu o poza cu mine (bruneta (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ) de anul asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:39 PM |
|