![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
sylvia, paine seara nu-i voie, chiar daca e mancata intr-o combinatie de faza 1.
Nymphetamin, migdalele sunt conforme, Montignac le recomanda chiar persoanelor care la inceput chiar nu pot fara gustari intre mese. Dar pot incetini slabirea. Merele au IG-ul pe langa 35, deci pot fi combinate oricum. Sosul de soia cu grau nu e conform (oare ce cauta graul in sosul de soia?) Bicarbonatul de sodiu e foarte bun pe post de praf de copt. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finutzo, esti sexy de sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rau de tot! Atata iti trebuie sa-ti alegi alta nasa! Mama lor de italieni, trebe sa merg in studiu de piatza cat mai curand, pana nu te faci prea filiforma si devi "out of market". Acum esti tocmai buna pt coperta "Playboy". Cum dracu sa nu se uite masculii la tine, doar sa fie autisti, sau orbi, sau homo, altfel e imposibil!
Inca o data, sa traiasca si sa infloreasca toate MM-le ambitioase! Vad ca se pierd kg en gross pe aici asa ca-i musai sa prestez si eu...numa' ca eu am o foame de lup de la o vreme, parca vin frigurile, nu caldurile tropicale! Meniul meu: d - 3 finn crisp cu b.proaspata si gem caise, lapte, cafea cu lapte p - ceafa de porc gratar, varza la cuptor, salata de rosii si castraveti s - am de gand sa fac o salata din maioneza(ziceti ca daca o lungesc cu iaurt nu se taie? e prima data cand ma bate gandul sa fac asa ceva si asta am auzit-o numai la voi), piept de pui, ciuperci, castraveti murati, patrunjel, marar, usturoi verde. Hai c-o tai la poze s-o vad pe sylvia in varianta "dark". @ala: pai noi i-am dat bilet de voie lui roxy ca sa fie cuminte in Tenerife?!! Nu domle, i-am zis sa puna de un spaniol mic acolo, tenerifean de elita! Sa scrie pe certificatul lui de nastere ca a fost proiectat in Tenerife! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
fetelor, sunt cam suparata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
mi se facuse pofta de clatite si am zis sa fac ceva conform, mai ales ca la retete parca erau ceva ponturi. si am pus: faina de soia, oua, lapte, apa minerala si am zis sa le prajesc cu ulei. nu se leaga, se face un terci cumplit!!! am incercat cu tot felul de tavi, cu ulei mai mult sau mai putin...nu ies (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ziceti-mi unde gresesc!! multam |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Mai bine faci clatitele cu faina de naut si nu pui apa minerala deloc, doar lapte cat cuprinde ca sa-ti iasa ca o smantana care curge...Amesteci bine de tot ingredientele cu mixerul, si daca ai asa ceva, prajeste-le in tigaie teflonata speciala pentru clatite - Tefal, (au in Billa) chiar nu mai e nevoie sa pui deloc ulei.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mai bine faci clatitele cu faina de naut si nu pui apa minerala deloc, doar lapte cat cuprinde ca sa-ti iasa ca o smantana care curge...Amesteci bine de tot ingredientele cu mixerul, si daca ai asa ceva, prajeste-le in tigaie teflonata speciala pentru clatite - Tefal, (au in Billa) chiar nu mai e nevoie sa pui deloc ulei. multam mult pt pont...aveam faina de naut, dar ma preferat soia, ca o folosesc pt prajituri si-s f multumita...deci nu e nik de facut cu amestecul acela?? oare daca as adauga niste faina de naut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) meniul meu de azi: MD: 4 finn crisp cu br de vaci P: mancare de pulpe de pui cu sos de rosii si ciuperci + 2 felii de branza de burduf cu 2 felii de castraveti si 4 de rosie G: 1 felie de mozarella si un pumn de migdale (imi plac d emor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) C: 3 mici si salata de varza, plus o limonada de lamaie, fara zahar; sper sa nu fi pus helas in ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (am mancat in oras, la o terasa) nu m-am mai cantarit, dar merg inainte cu incredere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup pe toate |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, si de la 90 in urma cu vreo 10 zile, sunt la 87 azi. Stiu ca vorba inca tot de eliminarea apei, dar nu ma pot stapani sa ma bucur. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Mai zic o data: mersi, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bravissima, Leea!Pai ai si motiv sa te bucuri,apa sau nu,important e ca s-au dus 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E succesul tau si ai tot dreptul sa fi fericita si mandra de tine. Eu sunt (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Aoleu,padrina, esti muuult prea dragutza cu mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Normal ca nu-mi aleg alta nasha,ce credeai ca scapi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si,da, nu exagerez cand spun(as vrea eu sa glumesc cu asa ceva)...masculii nu se prea uita si aia mai curajosi care se apropie....mai toti tind sa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Eh, c'est la vie... Oricum,in treacat fie spus,in 2 sapt vine exu...abia astept sa ma vada (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Sylvia,imi place cum iti sta,vb dottoressei, dark (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ah!Meniul meu de ieri: 09:30- 4 wasa 21%, branza 0.1 , 2 roshii 15:30- pui la gratar, 2 castraveti, salata verde 22:30- capshuni Va pup,sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Mersi, blu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stiam eu ca compatimesti cu mine.
In alta ordine de idei, e a treia zi la rand cand mananc cam aceleasi chestii. Nu stiu cum se face, dar sunt ingrozitor de ocupata si nu-mi mai ramane timp de gatit. Nu ca m-ar deranja chestia asta... Acum alta: cica n-as putea eu traduce 200 de pagini pana miercuri? Cred ca oamenii astia au innebunit de-a binelea! Sa revenim la caprele noastre: MD - wasa si lapte P - iahnie de naut (si cu asta o si lichidez, da-mi pare rau, ca prea a iesit bunuta) C - ficat de peste cu lamaie; shake de capsuni (cu shake-ul de capsuni m-am maritat pana trece sezonul lor, si inca si dupa aceea; am de gand sa congelez capsuni la greu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ) Si jur ca am respectat toate principiile pe care le stiu de o saptamana si jumatate incoace. Am revenit complet la disciplina de anul trecut. Of, a trecut aniversarea de 1 an de Monty si n-am avut timp sa fac promisul chef! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Poftim, acu' se pregateste si sa ploua! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 24-April 07 Member No.: 1,533 ![]() |
Salve fetelor,
mniul meu de azi: D: ochiuri cu telemea si salata (morcov, telina, maioneza) P: ton cu lamaie C: iaurt cu fulgi de secara sau carne de vita fiarta cu diverse condimente |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Blu, merci pentru compliment, acum ti-l intorc si eu: arati ca o papusica, inotul ti-a modelat f. frumos corpul.
Eu zic sa iesi pe market pe bani grei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , sa vada si ex-ul tau ce-a pierdut. Chiar vrei sa mai slabesti ? In poza arati destul (suficient) de slaba... On topic, meniul de azi: MD: iaurt cu 0,1% grasime cu rondele de grau expandat Sanovita P: pui la cuptor cu salata C: probabil capsuni |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
@sylvia: domle, imi placi dark si la greutatea asta! Te-ai tras un picutz la fata si-ti sta bine! Si faci ce faci, ca tot iti ascunzi kg-le! Mie nu imi pari grasutza, zau! @blu: sylvia are dreptate! nu slabi prea mult! acum arati perfect! @leea: ia sa prestez si eu la shake de capsuni, ca-i trendy printre MM-te primavara asta! Eu obisnuiesc sa pun capsuni la congelator, dar exista un dezavantaj:dupa ce le dezgheti, ai parte de un suc excelent, placut mirositor si in cant. mare, in schimb fructele raman complet seci! Nu mai ai ce face cu ele, in cel mai bun caz sa le folosesti in compozitia unei prajituri. Seara trecuta am mancat o tona de salata de pui pe frunze de salata verde! Cred ca infulecam cu pofta, fiindca l-am facut si pe fiu-meu curios...sa vedeti voi daca n-o sa devina un medic fan MM intr-un viitor destul de indepartat... Va pup! Revin mai pe seara cu meniul zilei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:46 PM |
|