IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 245 246 247 248 249 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post May 17 2007, 12:52 PM
Post #2461

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Dr. wise, ti-am zis ca m-am specializat in hiding kilos dressing style (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca ma vedeti in costum de baie, va speriati sigur si nu vreau sa va creez stresuri suplimentare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vroiam sa va mai spun ca am fost ieri la jogging dupa mult timp, am alergat vreo 4 km, efecte imediate: o stare incredibil de buna, febra musculara la coapse care ma face sa merg ca un robotel si ...un somn cum n-am mai avut de mult. Asa ca, merita sa incercati si voi.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 17 2007, 12:54 PM
Post #2462

Musafir

sylvia, pai am discutat aici ca graul expandat nu-i conform, procesul de expandare face sacreasca GI-ul.

+Quote Post
sylvia_31
post May 17 2007, 01:37 PM
Post #2463

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Oups, nu mi-am dat seama, kalua . Nu mai mananc de-acum.

+Quote Post
dr_wise
post May 17 2007, 02:59 PM
Post #2464

Musafir

QUOTE(sylvia_31 @ May 17 2007, 01:52 PM) *
Dr. wise, ti-am zis ca m-am specializat in hiding kilos dressing style (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca ma vedeti in costum de baie, va speriati sigur si nu vreau sa va creez stresuri suplimentare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vroiam sa va mai spun ca am fost ieri la jogging dupa mult timp, am alergat vreo 4 km, efecte imediate: o stare incredibil de buna, febra musculara la coapse care ma face sa merg ca un robotel si ...un somn cum n-am mai avut de mult. Asa ca, merita sa incercati si voi.

As face orice, numa' sa nu ma pui sa alerg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A fost si este ultima dintre optiuni! De abia m-am obisnuit la sala sa alerg pe loc 1-2minute! Cred ca, de fapt, habar n-am avut vreodata sa alerg corect, nu stiu sa-mi reglez respiratia, nu stiu cum sa pasesc cand alerg, ce mai, sunt o catastrofa!!!
On topic: am revenit la iubirea veche: piept de pui la gratar si a fost superbine!

+Quote Post
blu_dea
post May 17 2007, 05:50 PM
Post #2465

Musafir

Da,sylvia si padrina,mai e nevoie sa slabesc,si inca muuultt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am subtziat mult in partea superioara a corpului,dar la picioare situatia nu e inca roz...chiar deloc-cu tot inotul meu cu tot (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E drept,e vb de grasime sedimentata in ani si foarte multa celulita(nu e nevoie sa strang carnea, e din cea vizibila..adica in cel mai avansat stadiu...nu uitati ca vin de la 95kg (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )Ca sa nu mai zic ca tot corpul imi e"brazdat" de vergeturi"(brate,solduri,pana si coapsa interna,genunchi,sani-care apropae ca nu mai exista...) Nu mi-e foarte usor sa vb despre asta dar asta e realitatea mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Si ca sa schimb registrul,as vrea sa va intreb,leea si dottoressa,cum preparati shakeul de capshuni?Ca suna yummy (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 17 2007, 06:52 PM
Post #2466

Musafir

@ amelyn, mie mi se pare ca ai cam putine vegetale in alimentatie. langa tonul ala mergea o salata. la fel, daca mananci carne de vita, neaparat legume langa ea (sau salata, ce vrei). iar la ochiurile alea cu telemea, parca nu mi se pare ca merge prea bine salata cu maioneza, sunt prea multe grasimi. nu mi-o lua in nume de rau, stiu ca esti mai la inceput si vreau sa te ajut.
@ blu, arati super (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
@sylvia, si la tine se vede deja ca ai slabit si imi placi mai mult bruneta decat blonda, mi se pare ca-ti sta mai bine.

eu am mancat cam aiurea ultimul timp, si cam multa ciocolata (conforma, dar multa!)
azi mananc:
D - un mar, pauza, cereale cu lapte
P - sunca, svaiter cu rosii si ardei
C - peste (sper ca la cuptor, ca asa am lasat indicatii) cu salata.

+Quote Post
dr_wise
post May 18 2007, 07:37 AM
Post #2467

Musafir

Buna dimineata!
Voi cum va simtiti astazi, ca eu sunt serios in groapa de potential? Am o lene de ma doare si de abia ma misc...
Meniul meu de ieri a fost:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee
p - piept pui gratar + salata de rosii si castraveti
18:00: un mar ionatan
21:20: salata de pui pe frunze de salata verde, desert telemea de oaie cu rosie, ceai de cimbrisor
Mai blu, ai dreptate cu vergeturile...am descoperit si eu unele de care nu stiam, de abia dupa ce am slabit au devenit vizibile.
Dar nu-i bai, noi sa fim sanatoase! Cred ca in faza asta ar tb sa facem cateva sedinte zdravene de masaj. Iar la tine cred ca s-ar rezolva mult mai repede problema, fiindca ai avantajul varstei.
In dimineata aceasta mi-am facut controlul lunar: sa stiti ca nu au mai fost modificari spectaculoase de dimensiuni, -1cm la bust, -1cm pulpa, -1cm brat si -1cm gat...plus -1kg(aproape 2kg, dar prefer sa declar rotunjit doar unul). Incep sa scad in dimensiuni si greutate din ce in ce mai lent, dar nu cred ca-i ceva rau in asta, ba dimpotriva, ma bucur ca, la cat mananc, nu se depune nimic.
Maine dimineata voi face primele analize dupa 6 luni de dieta MM; sunt curioasa cum imi vor iesi glicemia, colesterolul total si colesterolul rau.
Si tot maine voi merge la o nunta...de abia astept sa topai, sper sa aiba muzica buna, fiindca am un chef nebun de dans. L-am si intrebat pe sotul meu (suntem invitati la nunta fiului unui coleg de-al lui): domle, iti vin colegii la nunta, sa stiu cu cine dansez...iar el a sarit ca ars: da' ce, nu vrei sa dansezi cu mine?!...pai vreau, dar cred c-o sa ramai in "black out" prea repede la cat chef am, s-ar putea din tine si inca vreo 3-4 colegi sa asamblam un partener de dans "complet"...revin cu detalii de pe front duminica.
Va pup cu sonor!!!
PS: blu draga, faceam shake in cant industriale pe vremea cand aveam robot de buc cu blender; pui lapte, fructoza si capsuni in blender, optional cuburi de gheata si ii dai drumul 1 min. Iese o minunatie de bautura racoritoare.

+Quote Post
Leea
post May 18 2007, 08:49 AM
Post #2468

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

E intr-adevar o nebunie acest shake de capsuni, drept pentru care mi-am redus ratia la 1 cana pe zi, ca altfel puteam sa beau si 2 litri, ceea ce oricum ai intoarce-o nu e chiar ok. Eu il prefer seara, fiindca taie si pofta de dulce (in sezon nici nu mai pun deloc fructoza) si tine si de foame, si pe langa el la cina imi ajunge o felie de branza si gata.

Ieri la pranz am renuntat la iahnia de naut, si am mancat o crema de branza (am pus vreo 7 feluri - telemea, camembert, branza topita, feta, emental, Philadelphia si nu mai stiu), cu sunca si ardei copti.
Asa ca nautul mi-a ramas pe azi.

Intrebare: Ce stiti voi despre icre, nu facute salata, ci presate. A gasit sotul meu o conserva si scrie pe eticheta ca are numai icre presate si sare. Pot sa gust?

MD - wasa cu ceai; 1 cafea
P - naut cu carnacior de casa si ardei copti
C - am o idee creata de budinca de spanac cu telemea + shake de capsuni. Varianta B, daca n-am timp de gatit: telemea frecata cu menta

Sa stiti ca ma tin tare in continuare: nu pap intre mese, nu dupa 7.30 seara, nu dulciuri (shake-ul nu se pune, nu?) si am grija la cantitati. Imi lipsesc foarte mult salatele, dar inca nu pot rontai legume crude. Ma mai consolez cu ardeii copti si imi fac rosii date pe razatoare. Si mi-e un dor enorm de alune - ma tot uit la ele cum ma asteapta rabdatoare in bufet... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post May 18 2007, 10:46 AM
Post #2469

Musafir

Leea, ptiu, sa nu fie de deochi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Icrele ca atare sunt ok.

Vergeturilor nu le poti face nimic, numai cu laser se duc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Blu, foarte bine ai facut ca ai vorbit despre problemele tale. Cu toate avem cate ceva, sa stii.
Incearca sa te accepti asa cum esti (ma refer la vergeturi), corpul este in fond doar invelisul nostru si chiar daca asta se vede prima data, cand e vorba de o relatie interumana serioasa, alte chestii sunt mult mai importante. Si toata lumea prefera sa aiba in preajma pe cineva impacat sufleteste, chiar daca nu-i Miss World, decat pe cineva care este foarte preocupat de vergeturi, de ex.
Si mai stii tu si vorba aia, pana cand nu te iubesti tu pe tine, nu te va putea iubi nimeni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blu_dea
post May 18 2007, 11:28 AM
Post #2470

Musafir

kalua,iti multumesc din suflet pt vorbele tale frumoase(chiar ma intrebam daca nu care cumva esti supy pe mine,pt ca vedeam ca nu-mi mai adresezi nici un cuvant)
Stiu de ireversibilitatea vergeturilor si,cu toate astea,am o pozitie destul de ciudata in ceea ce le priveste:realizez ca-s inestetice rau,dar...le consider marturia slabirii mele,o cicatrice care imi reaminteste ce am fost si ce sunt astazi,dpdv fizic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu vreau sa va par superficiala si sa credeti ca "ambalajul" e mai important pt mine decat "continutul" insa eu intotdeauna am pus insuccesele mele pe seama greutatii,asa ca,in timp,s-a format obsesia asta...

In alta ordine de idei,va marturisesc ca am constatat ca nu degeaba-s rac:un pas inainte,doi inapoi(padrina,nush ce fel de rac esti tu-cred ca esti exceptia care confirma regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Ieri am mancat frumos,cum o fac de aproape 1 luna dar azi noapte,am tabarat pe frigider(mi-era si foame,somn n-aveam ioc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )...am mancat MULT dar CONFORM(salam,cacao cu lapte gras,alune,niste sarmalute in foi de vitza abia facute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) Azi cred ca tzin post negru,sau in orice caz, am sa manac foarte foarte subtzirel...oooof! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Meniul meu de ieri:
09:30- 5(sau 6?) finn crips, branza 0.1, 2 roshii
16:00- pui la gratar, salata verde
23:00- capshuni

va pup cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 245 246 247 248 249 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:42 PM