![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare, girls!
meniul meu de ieri: MD: 2 finncrisp cu br de vaci si 2 cu gem + lapte P: salata de andive, castraveti, rosii, ceapa verde, telemea si 1 ou fiert C: la fel, pt ca nu aveam nimic altceva in casa azi gatesc, asa ca maine va fi mai variat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) va pup si spor la slabit (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@blu: finutzo, eu mi-s rac cu ascendent in leu!!!!! Iar leul asta devine din ce in ce mai hotarat sa faca treaba la mine in ograda.
Dar si eu m-am destrabalat astazi, in sensul ca am mancat ficatei de pui la pranz...asta este, o data la 2-3 sapt o fi voie?... Meniul de astazi pare a fi: d - finn crisp cu b.proaspata si gem de visine, un pahar cu lapte, cafea cu lapte...am schimbat gemul, dar si pesmetii; aseara am fost la Carrefour si culmea! n-am gasit decat finn crisp cu 19% fibre, din faina integrala de secara; sunt asa de subtiri, ca trebe sa mananc o gramada, ca sa ma satur! p - ficatei de pui la cuptor, salata verde s - cred ca voi face niste oua umplute, sa "speriem" ouale de la Inaltare trimise de mama, plus salata verde cat cuprinde Pt maine am cumparat pulpa de vitel, masline negre desarate si un vin rosu sec de Tohani, sa-mi alint baietii dupa votare...e fericire mare in familia noastra, fiu-meu voteaza pt I data si e tare emotionat...mey, are suflet de copil baiatul asta! Ce sa ma fac cu el?!!!! Si as face si o prajitura conforma cu capsuni, dar sa vad daca am timp si chef. @leea: aseara am vazut ardei copti gata preparati, la Carrefour...si m-am gandit la tine....esti de admirat cu ambitia asta de a-i prepara tot timpul, eu am o leneeeeeeee...la cat vin de la office, uneori ajung si la 21:00 acasa(daca mai trag o praduiala dupa servici), nu ma mai taie nici un elan de preparat ardei, desi mi-ar placea sa mananc...cu o fasolica, iam-iam!!! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua...doamne,ce shef ai (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ...am vazut acum pozele de pe grup...I'm speachless
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, sefu' meu e de pomina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
neata, all
meniul meu de ieri: MD: 2 finn crisp cu br d evaci, 1 cu gem, 1 goala si o cana de lapte P: sufleu de conopida, ciorba de loboda si la desert o felie de prajitura cu mere C: iahnie de naut cu carnati, seminte de floarea soarelui si inca o felie de prajiura (a iesit mortala) azi cred ca vafi asemenator, exceptand smeintele, pe care le mananc doar vineri seara, desi nu e o traditie... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am gasit dragele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-a fost foarte dor de voi. Sa va dau si eu o veste mare: azi dimineata, cantarul arata 66,8...dar trebuie sa mai astept macar 2 zile ca sa se confirme.
So, a fost o vacanta ff reusita, dar prea scurta. O sa scriu la topicul potrivit ce-am facut pe acolo. O sa pun si ceva poze pe grup...astazi sau maine. Blu si Leea felicitari pentru succesele voastre. Eu mai am foarte putin si sunt aproape de target (65), dar acum mi s-a pus pata ca vreau 62. Mai jos de 60 nu vreau sa scad...ca nu-mi sta bine. Eu am oasele grele si cantaresc mai mult decat arat. De mancat, cum v-a spus si Ala am mancat conform. Am vrut sa scriu initial meniul meu zilnic intr-un carnetel si sa vin sa vi-l postez aici, dar la cina imi luam tot felul de chestii (salate diverse) si era prea mult de scris. Oricum va fac un rezumat: D: a fost mic dejun proteino-lipidic (oua, rosii si un mezel de-al lor) G: 1-2 mere C: peste sau pui cu salate (castraveti, rosii, morcovi, ardei, masline, naut, fasole) si uneori am luat si garnitura (mazare, ciuperci); am mai mancat supa crema de dovlecei (mi-a placut f mult, cred ca o sa incerc si eu acasa) si supa crema de ciuperci. In 2 zile din 5 am avut masa de pranz...in rest mancam dimineata bine si pana seara nu-mi mai era foame. Si-n ultima seara m-am premiat cu o inghetata neconforma. Nu va mai spun ce bunatatiuri neconforme erau pe acolo si cum mancau toti din ele de parca ziceai ca-i sfarsitul lumii. M-am bucurat in sinea mea, ca nu mai sunt grasa, ca nu-mi atarna burta peste cureaua de la pantaloni. Femeile din Canare...ca si cele din Spania, sunt cam grasane. Nu vreau sa fiu rea, dar sunt cam naspa si cam uratele. Ca turisti am vazut adesea germani si englezi....mai erau si francezi, dar mai rari. Cu romani turisti, chiar nu ne-am intanit. Apropo de inghetata, parca scria ceva in tabelul lui Monti de inghetata de alginate. Voi stiti despre ce e vorba? Gasim asa ceva in Ro sau putem sa ne-o preparam noi? Vacanta mea a trecut foarte repede, dar am avut timp sa ma deconectez. De bronzat...m-am bronzat doar 2 zile, pentru c-am preferat sa mergem si sa vedem locuri. Va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Bun re-gasit tuturor!
Dragelor, incep sa-mi afisez si eu meniul zilnic ptr a-mi corecta eventualele greseli. Ieri: d:rondele din soia cu cascaval, 2 buc c:ficatei de pui la gratar cu salata:eisberg, ceapa verde, rosii, masline. Atit (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Rondelele din faina de faina de soia le prepar similar cu compozitia de clatite, doar ca folosesc faina de soia. Sint gustoase ptr micul dejun si ...conforme. Am descoperit si un desert minunat ptr iubitoarele de brinze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :camembert pane cu dulceata conforma de afine.Se taie un camembert in bucati triunghiulare (gen cub de brinza topita) se trece prin ou batut si si apoi prin faina de soia si se rumeneste usor. Scobiti un mar(doar ptr suport) si umpleti-l cu gemul conform de afine. E un deliciu, dar astept ok-ul Kaluei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ficateii de pui nu sint ok? Va imbratisez cu drag si sa aveti un weekend tihnit! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
stoina, minunat suna rondelele tale din soia - vreau sa le incerc si eu - comunic impresiile dupa
MD - am primit azi fragute proaspat culese de la mama lor, din padure, pe care le-am halit cu fulgi de ovaz si iaurt - nu pot sa va povestec! P - in sfarsit fac budinca de spanac cu telemea; va fi o noutate C - cred ca am sa incerc clatitele din soia si pun in aluat si-un strop de branza. Ei, cum suna? Ce zi frumoasa! A propos, 86 arata cantarul astazi si erau 90 pe muchie in urma cu 2 vreo saptamani. Vreti sa va arat cum zburda de fericire o elefantica? (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ficateii sunt conformi, totusi nu e bine de mancat asa ceva des deoarece contin si glucide. Si camembertul pane e ok. (nemtii mananca asa ceva - cu panada neconforma - dar cu dulceata de merisoare, care se aseamana mult cu afinele. Merisoarele au IG-ul 40, deci nu se incadreaza la un meniu lipido-proteic in faza 1). roxanico, welcome back! Neaparat sa ne scrii la topicul celalalt impresiile tale de concediu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit,roxanica!Te admir realmente ca ai reusit sa nu cedezi tentatilor neconforme de acolo-si iata ca pt asta ai fost rasplatita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Eu n-am reusit sa fac asta in Egypt,desi nu erau cine stie ce minuni culinare.Inca o data,bravissima,te admir! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu m-am simtzit ft ft rau ieri si astazi.Dupa dezmatzul din noaptea precedenta,desi ieri imi propusesem sa o tin doar pe fructe si legume,am continuat festinul.Am bagat ca sparta in mine sarmalute in foi de vitza,alune,smantana...am avut doar 2 mese,dar alea "babane"....desi m-am oprit pe la 7 seara,de la 12:00 incolo,a inceput sa-mi fie rau,sa am greturi si asa am tinut-o toata noapte si azi dimineatza. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sigurul lucru care ma bucura,in contextul asta,e ca nu am mancat nimik neconform...macar atat. Gata,m-am cumintit de astazi,sarmalutele care au ramas le-am bagat la congelator ca sa nu ma mai tenteze si raman la modul meu de alimentatie light si de bun simtz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 07:07 AM |
|