![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza, fetelor!!!
Hai ca mi-am revenit pana la urma...domle, imi place sa merg la petreceri, in schimb noptile pierdute se resimt al naibii de tare si ma refac din ce in ce mai greu dupa... N-am mai scris pe elady fiindca am avut un progr super aglomerat. Sambata am taiat-o de dim la analize, m-a hacuit asistenta aia ca pe hotii de cai, adica nu vedea unde-i vena si mi-a infipt acul in dreptul incheieturii mainii, intr-o vena subtire...sadica!!! Arat acum ca cineva care ar fi avut o tentativa de sinucidere, adica am incheietura mainii drepte vanata rau! Dupa analize am taiat-o la piatza, apoi am venit acasa, am mancat putin, am vazut-o pe roxy pe mess...scuze roxy, dar ma batea fiu-meu la cap sa mergem mai repede la vot si n-am avut timp sa te agatz...am taiat-o la vot, apoi la praduit in Mamaia, la targul de vara al producatorilor de imbrac si incalt. Am facut la cumparaturi, cat pt un an intreg. Beton! Ce sa va mai povestesc...a fost o sambata aglomerata rau...masa de pranz, spalat haine de vara(de ce oare le-oi fi spalat, ca nu-mi mai vine niciuna!!!), cosmetica, iar un targ scurt ca nu m-am lasat pana nu mi-am achizitionat si o fusta interesanta...imbracat, mers la nunta pana la ora 06:00/duminica...ochit un rasarit de soare superb...din mare. Sambata am mancat: d - mere rase cu cereale, cafea cu lapte p - ostropel de vitzel cu masline, vin rosu sec(de data asta fuse Cabernet Sauvignon de Tohani...buuuuun!), salata XXL din toate buruienile posibile, mai putin ceapa, fiindca ne prezentam la nunta seara, nu?! 20:00: un mar Ei, si acum e acum...am mancat cam multe neconforme, adica salau pane(dar fara cartofi), vin alb demisec, sarmalutze cu orez, vin rosu demisec, si la sfarsit am mancat tort de fructe si niste miniprajituri care-mi faceau cu ochiul. Gata, de acum post MM pana pe 02.06 cand merg la alta nunta. In schimb am dansat ca o apucata si am consumat caloriile ingurgitate. Mai, de la aerobicul asta am acum o conditie fizica de invidiat! Sotul meu nu rezista nici macar la o hora completa, dar eu pot spune cu mandrie ca am parcurs un maraton complet, adica dupa hora(lunga rau) a urmat o sarba draceasca excelenta(mai lunga) si o hora romano, plus fedelesh...ce mai, a fost super. Plus muzica anilor '50 si muzica disco. Tot ce vrei! Un domn tanar a rezista eroic langa mine la sarba si mi-a multumit la sfarsit, cica habar n-avea pasii pana acum. Mda... A doua zi, in schimb, am fost intoarsa pe dos...m-am trezit pe la 10:45 am inghitit o cafea cu lapte si niste finn crisp cu gem si am zacut ca o zombii. Asa ca meniul de duminica a fost cam slabutz: d - cafea cu lapte, 3 finn crsip subtiri cu gem, lapte p - zeama de la un bors cu perisoare + smatana 17:00: 3 prajituri cu visine si iaurt...cred ca tb sa pun mai putin ulei decat in reteta initiala, dar pe ansamblu a iesit buna 22:30: 3 mere ionatane Hai ca o tai la servici acum! Revin mai tarziu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) @roxy: bine ai venit dragutzoooooo! Te agatz pe mess asap! stii ca luni e zi aglomerata, dar nu ma indur sa nu te agatz, vorba aia: pauzele mici si dese, taina marilor succese! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Doftorito, sa-ti fie de bine si sa nu mai faci! Fusei si eu la o nunta mai prin toamna, dar am papat numai ce-a fost conform, ca stateam bine cu vointa pe vremea aia. Mama, cat eram de cuminte! De fapt, iarasi m-am facut (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Nu prea e timp de scris tare multe astazi, nici de gatit noutati, asa ca voi manca tot ca ieri, ca bune tare fusera toate, poate doar intr-o alta ordine. Sa aveti o saptamana de nota 11! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
nimphetamin, am folosit lapte praf Darling, e conform, fara zahar adaugat si-l gasesti mai in toate supermarketurile.
doctore, sa-ti fie de bine distractia, dar iti doresc sa fie si conforma next time. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS. Cum sunt prajiturile cu visine si cu iaurt ? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi fost tare buna prajiturile astea, dar am pus cam mult ulei (2 cesti mari de cafea) si au iesit uleioase. Incerc inca o data aceeasi reteta cu mai putin ulei si daca-mi iese prajitura buna, pun reteta pe elady. Pana atunci stau cuminte...
...scuze, m-am grabit si am facut un dezacord nasol...deci, ar fi fost tare buna prajitura asta... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
neata, all!
meniul meu de ieri a fost cam bogat, sunt inainte de ciclu si mananc cam mult (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) MD: 3 pateuri Inedit cu 1 rosie si 2 castraveti P: 2 clatite cu branza proasptata de vaci si verdeata C: Ciorba de loboda si iahnie de naut cu 2 gogosari murati si spre seara seminte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare fetelor,
Am fost la Sucevita in weekend si-a fost suuuuper! Papat conform, deci cele 4 kg date jos in 3 sapt sint la adapost :)Insa-i lunga a lui Toderica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) asa ca .......rabdare si tutun :-P Rondelele sau buletele din faina de soia eu le fac asa: apa/lapte cu ou, se bat bine se adauga faina de soia in ploaie, apoi tzusti in tigaie.Le poti face picante(prin adaos de sare, piper, verdeturi) sau ptr dulceata(eu le pun doar un strop de sare) Sa aveti o saptamina minunata! Astazi plec la Bucuresti ptr 2/3 zile. Va pup cu drag! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu fulgi de grau si gem dietetic P: 4 mici cu mustar conform si multa salata (naut, rosii, castraveti, ardei, ceapa); 2 cubulete de cioco Heidi 85% C: capsune Azi: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: mancare de mazare cu pulpe de pui, file de salau si salata de varza C: probabil capsune, sau alte fructe. Pupici dragutelor si spor la slabit! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor,de 2 zile sunt cu gatul in pioneze,azi n-am mai rezistat si am luat singurele pastile de supt care stiu ca n-au zahar.
Scriu mai jos compozitia,sa va dati si voi cu parerea,ca sa stau si eu cu sufletul linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) diclorhidrat de clorhexidrina, benzocaina, si excipienti: izomalt,apa purificata, aspartam,ulei de menta,mentol si timol cum e? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu te stresa blu, ca nu patesti nimic dintr-atata. aspartamul nu e recomandat, dar ce sa-i faci? boala-i boala si trebuie invinsa.
eu nu mai spun ce dezmat am bagat ultimele zile, am fost la o cabana, dar am avut distractie super. si m-am relaxat, in sfarsit. azi mi-am propus sa pap: D - un mar, apoi fulgi de ovaz cu gem de strugurei P - chiftelute conforme cu salata C - salata de avocado. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Seara buna, fetelor !
Dupa o zi atat de calda, va invit la o portie de ciocolata...100% conforma ! Asta e ce mi-a mai ramas, am avut un client serios (cea mica) care a devorat-o in stil mare. (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Picture056.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:59 AM |
|