![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Astazi: d- cas +rosii
seara, pe la 17 : salata de rosii+castraveti+ceapa+ brinza feta si uhhhh, brinza aia cu gauri . Ce ma fac, memoria mea imi joaca feste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cam la 1 ora distanta : niste peste pane(in faina de soia) pe la 22-cirese, cirese, cirese. Spor la slabit, dragelor! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
neata,
meniul meu de ieri: MD: sufleu de pui cu 1 rosie si 2 castraveti P: ciorba de loboda, linte si o salata de castraveti cu rosii C: sufleu de pui cu 2 castraveti intrucat plec din buc, nu voi mai posta meniul. azi cred ca va fi: MD: salata de andive, rosii, castraveti, ou fiert P: ciorba de loboda si linte C: sa vedem ce pregateste soacra-mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup, ne recitim luni |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ce-i cu caldurile astea fratilor? Ca tot omul gras (inca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), sufar grozav la calduri mari. Plus ca ma enerveaza! Zau ca nu-i normal (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Iata meniul meu pe ziua de azi: MD - wasa, ceai, 1 cafea P - muschiulet de porc cu fasole verde si rosii C - capsuni/shake, sos de branzeturi cu verdeata si ardei copti Pe maine imi doresc tzatziki cu dovlecei pane - asta va fi de altfel pentru toata lumea, ca doar n-o sa gatesc diferit pentru restul. Duminica va fi si mai nostim, fiindca mergem la niste prieteni la tara si astia totdeauna se dau peste cap sa ne indoape cu tot felul de chestii minunate. Abia am reusit sa-i obisnuiesc cu ideea ca eu mananc numai ce e conform cu dieta mea, iar acum vin cu inca o restrictie: nu pot manca decat piureuri si mancare paserata. Pe cuvant daca nu-mi pun blenderul cu mine! Cred ca nu s-a mai auzit sa mergi in vizita cu toate alea dupa tine, dar fac eu inceputul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutari de la M.Neagra tuturor MM-lor sexy si vesele!
Hai sa pun meniul de ieri, pana nu ma lasa savarina si-l uit.... d - kiwi, finn crisp cu gem din f.padure si b.proaspata, iaurt, black coffee p - piept de pui gratar cu salata de rosii si castraveti s - salata din verdeturi, chiftelute, branza; desert o plimbare pe malul marii si un mar inainte de culcare...caldura mare, mon cher! Astazi: d - kiwi, mere rase cu scortisoara si flugi ovaz, black coffee p - muschi de vita la cuptor cu salata din varza alba cruda s - habar n-am, poate imi iau zburatorul la o plimbare si ne hranim cu mititei, la o terasa... Voi ce mai ziceti, ce mai faceti? Sotul meu este sosit la Cta cu treaba si sunt f incantata ca am masculul langa mine, il scot la plimbarici non stop! In alta ordine de idei, m-am imbracat astazi cu o rochita noua, albastra cu margarete mari inflorite, ma simt tanara, sexy, plina de incredere...ce mai, craiasa florilor!!!! Ma simt excelent in noua mea forma! Sa-i dea Dzeu sanatate si liniste sufleteasca lui MM, ca bine-mi mai este!!!! Bineinteles, amore mio zice ca-s in continuare in criza varstei...hmm...ma supar si trec si-n criza varstei instant, daca ma mai freaca cu treaba asta la creieras... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de varza C: un mar si capsune Azi: D: o portocala, dupa, iaurt cu fulgi P: ciorbica de fasole, fasole baututa cu friptura de porc la gratar si muraturi C: inca nu stiu Daca cineva s-ar uita la meniul meu zilnic, ar constata oaresce monotonie. Pe mine, va spun, sincer, ca nu ma deranjeaza. De-abia astept sa-mi mananc iaurtelul dimineata, la fel ca si capsunele seara. Mi-am facut ceva provizii de portocale si capsune pentru inca cateva zile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Inca n-am inspiratie in legatura cu ce voi gati in weekend in afara de o ciorbica de pui. Am ceva ciuperci prin frigider, dar voi vedea. Sunt si singurica pe acasa si nu prea ma trage inima la gatit. Dr_wise, bucura-te si pentru noi de apropierea de Marea Neagra. Astazi a fost cam cald pe aici. Noi mancam, de regula, afara, la terasa, la masa de pranz si-am observat ca ardea soarele, nu gluma. Nici mie nu prea-mi plac caldurile Leea. Si asta-i de-abia inceputul. Va doresc un weekend cat mai placut! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Seara buna, dragi montignace !
Ce mai faceti, cum suportati caldurile astea, ca pe mine ma obosesc la maximum (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ? Cred ca e de vina si aerul asta poluat de Galati, lipsit de oxigen . Meniul meu de azi a fost destul de light, adica: MD: am inceput de dimineata cu un castronel de salata de cruditati (il aveam pregatit de cu seara) si o felie de paine de casa. super satios si energizant G: cateva alune P: o supa de pui; o portie de spanac C: cateva caise mai necoapte Dr. wise, mi-ai facut pofta de mare, eu iubesc foarte mult marea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , sunt fanul cel mai infocat ...Vreau si iooooooo !!! Am o prietena care pleaca incepand cu 1 iunie si o sa stea la Mamaia, intr-un hotel de 4* , cu numai 100 RON/zi camera. Mi se pare foarte convenabil. Mi-a propus sa mergem impreuna, tare mult mi-as fi dorit, dar chiar nu pot sa plec din oras in perioada asta. Fac ce fac, si in fiecare an ajung la mare in perioada de varf, in care hotelierii si comerciantii iti iau pielea de pe tine cu preturile lor exorbitante. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Trebuie sa postez neaparat caci a intervenit o schimbare in meniul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
d: cereale cu lapte p: ficatei de pui la gratar cu o salata mare c: ciorba de vacuta, mancarica de varza Am avut intalnire azi, cu Roxi.Mai fetelor, Roxi a noastra pare de 58kg, e slabuta si tare sexomana.Am tot respectul pentru oamenii ambitiosi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, am vazut-o si eu in pozele din concediu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Hai sa mai scriu si eu: d: cafea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (arabica, fara 'nica in ea) p: salata verde imensa (din diferite feluri de salata verde) cu fasii de piept de pui, ciuperci prajite, masline, rosii. s: telemea cu rosii si ardei si putin mezel proaspat de pui cu fistic in el. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
in poze Roxi pare mai grasa decat e in realitate.Si, ca paranteza, aseara, asteptand sa iasa fumul din casa, ma uitam la pozele lui Kalua, si o admiram ce bine arata, in special in pozele cele mai recente.Iar ea azi s-a simtit ca o balena (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Maine e ziua verisoarei mele, ma gandesc sa fac si eu o abatere, sa mananc un pic de tort de inghetata, desi nu-mi sta gandul la inghetata.As manca mai degraba niste mamaliga de la tara, din aceea, zdravana, taiata cu ata. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Poate fac niste clatite conforme maine, asa, de sarbatoare. La mine in casa peste tot e numai funingine, mi-am facut de treaba pentru weekend. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azi am avut treaba importanta, mi-am cumparat o pereche de pantaloni, si un set sutien si bikini de la Sarrieri. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit eu si raspunsul la de ce ma simt umflata: mi-a venit mai pe seara ciclul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si vreun kil in plus am inca de la Praga, a urmat un brunch la serviciu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eh, lasa ca se duce el.
Aoleu, pai daca roxanica e mai slaba in realitate decat in poze, nu e prea slaba? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa porti cu placere lucrurile noi, lotte! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:45 AM |
|