![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
dr_wise, patesti si tu ca mine, vad. Cata vreme am mancat dulciuri am batut pasul pe loc. De cand m-am lasat, am pierdut din nou aproape 5 kg. Din punctul meu de vedere, cata un dulce conform ne putem permite abia cand am ajuns acolo unde vrem, altminteri nu. Din pacate insa fiecare trebuie sa invete din propriile greseli, ca asa functioneaza treaba.
Ieri, in vizita, m-am tinut destul de tare. Am mancat ceva mai mult, dar ok: MD - rondele din ou cu faina de soia; cafea P - pulpe de pui la gratar si o bucatica de pulpa de miel idem + salata, capsuni C - 1 mititel, 1 felie telemea, shake de capsuni Probabil ca am cam dat-o-n bara usurel cu mititelul, dar nu se facea sa stau cu toti pe terasa si eu bere nu, mici nu, nimica nu... Astazi revin la faza 1: MD - fulgi de ovaz cu lapte; 1 cafea P - naut cu rasol de vita si salata verde C - telemea cu rosii; capsuni (poate shake, depinde ce capsuni gasesc) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate leea, de cand am inceput sa consum dulciuri, chiar conforme, s-a incetinit sau chiar stopat procesul de slabire. Intr-un fel e bine, fiindca am aflat cum ma pot mentine la greutatea obtinuta, fara sa ma ingras, problema e ca vreau sa mai pierd ceva kg, situate in partea de jos a corpului...si cea mai problematica la mine, respectiv pulpe si solduri.
In concluzie, cred ca tb sa renunt definitiv la gem dietetic, prajituri si ciocolata si sa trec pe fructe proaspete exclusiv. Hai ca ma ambitionez si fac pasul asta din nou, sa vedem ce obtin. Daca trec si peste nunta din 02.06 fara sa consum cine stie ce mancaruri neconforme, pot spune "bodgaproste". Ei, mama lor de kg, sa ma inec tocmai acum, ca tiganul la mal?!!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, meniul de astazi se contureaza:
d - salata dintr-o rosie, 1/2 capia rosu, 1/2 ardei gras verde, cascaval afumat, telemea oaie, busuioc, ulei masline, otet mere; black coffee p - frigaruie din piept de pui si ardei rosu/ galben, salata verde + ardei rosu + ceapa verde s - macrou la cuptor cu marar, otet, ulei masline + floarea soarelui, salata din verdeturi Apa plata: imi impun sa beau 2L/zi, ca m-am cam lenevit si beau mai putina, exact acum, cand s-au pus caldurile. Nu mai pun gura pe vin rosu nici macar la nunta de sambata...ma calugaeresc pana la 69kg! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
dimineata: peste afumat cu putin cascaval o rosie si un castravete + ness cu lapte
pranz: 3 finn crisp + pate de soia si un iaurt 0,1% gustare total neconforma: inghetata + o bombonica de ciocolata cina: salatoi de varza si o omleta cu cascaval si ciuperci ma pe seara (a se intelege: mai pe racoare): o sa fac o plimbare si niste gimnastica Pt maine mi-am propus sa fiu mai cuminte in privinta mancarii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
am avut un week-end plin, am mai avut si abateri sambata, ieri am fost "conforma".
azi mananc: D - cereale cu lapte P - pizza veggie facuta acasa, cu blat din faina integrala, faza 2 ca avea si putin cascaval pe ea C - o salata ca nu stiu daca gasesc altceva prin frigider. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Fanny, (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) pentru bombonica si inghetata!
Si finn crisp parca nu mergea combinat cu pateu inedit... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pt bataita virtuala
pateu cu fin crisp mi se pare ok pt faza 2. (sper sa nu ma bata si kalua ca merg mine la serviciu cu fundul rosu) M-am enervat azi ca n-am mai gasit nici o frunza de salata in piata. uff, parca eram intr-un film SF in care toata marfa era greceasca si turceasca. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si aveam pofta sa-mi fac maine un salatzoi imens pentru la serviciu... cu de toate prin el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Era o bataita din dragoste. Treci la pupaceala (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) !
Si eu imi fac maine o salata mare cu varza si morcovi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-mi mai iau la mine cativa castraveti ca sa-i am la indemana cand imi vine cheful de rontaiala. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) E ok pateul cu finn crisp la faza2. Dar sa si scrii cand ai meniu de faza 2, ca sa nu inducem in eroare fetele noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziceti ca-i OK daca mananc capsuni dupa o masa lipidica?
Aseara am mancat peste, salata, iar desert am servit capsuni "pana la epuizare"! Eram precum o anaconda care a inghitit un vitel, de abia ma puteam rostogoli... In dimineata asta am mancat din nou capsuni, adica am servit iaurt cu fulgi ovaz si capsuni, dupa care desert exclusiv din capsuni...acum sunt la cafea...ce-o fi in stomacul meu, numa' Dzeu stie...dar nu sunt la fel de dulci cum precum cele cumparate sambata, astea sunt mult mai acrisoare, banuiesc ca nu sunt romanesti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
neata all,
in we am fost plecata la socri. am incercat sa nu ma abat si cu cateva mici exceptii, am reusit. nu am avut mic dejunuri glucidice deloc, mi-era imposibil, dar la restul celor 2 mese am avut de fiecare data o salata imensa. aseara mi-am facut o salata de varza cu castraveti si marar+ompleta cu ceapa verde si telemea de oaie. mor dupa genul asta de omleta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma gandeam sa ma dau numai pe salata de varza, pt ca imi place mai mult decat orice alta salata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) din pacate, nu raportez niciun gram pierdut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-am obishnuit cu ideea si asta e... oricum, daca ce ziceti voi e corect, poate nu sabesc din cauza dulciurilor conforme cu care ma mai rasfat i we, si uneori in timpul saptamanii. vedem, incercam... fructele pana la urma cand se mananca? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:18 PM |
|