IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 255 256 257 258 259 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Leea
post May 29 2007, 07:52 AM
Post #2561

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Fructele ca regula se mananca inaintea micului dejun cu 30 min., pentru ca mancate impreuna cu alte alimente fermenteaza si dau balonari. Exceptie fac capsunile, zmeura si fructele de padure, care se pot manca la orice masa, fiindca ele nu fermenteaza.

Uite propunerea mea de meniu pentru astazi:
MD - fulgi de ovaz cu lapte si fragute; 1 cafea (jur ca ma las in vacanta!)
P - rasol de vitel cu salata verde si ceapa; capsuni
C - rondele din faina de ovaz cu tzatziki

Trebuie sa verific cu cate saptamani in urma m-am lecuit de abateri si de dulciuri. De atunci am slabit exact 5 kg (cred ca sunt 3 saptamani).
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 29 2007, 09:00 AM
Post #2562

Musafir

VREAU SI EU SA SLABESC 5KG IN 3 SAPTAMANI!!!!!!! CUI SA-MI VAND SUFLETUL?!

+Quote Post
Leea
post May 29 2007, 09:07 AM
Post #2563

Incurabil

Member No.: 352

Nu trebuie sa-ti vinzi sufletul nimanui, doftoroiaio! Metoda e simpla: ingrasa-te tu frumusel pana la 90 kg, apoi pune-te serios pe monti si in primele 3 saptamani vei slabi fix 5 kg. Te prinzi?

+Quote Post
roxanica10
post May 29 2007, 10:32 AM
Post #2564

Musafir

Meniul de duminica:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: salata cu rosii, castraveti, ardei gras, naut si piept de pui la gratar, 2 cubulete cioco 75% Heidi
C: ciorba de pui, capsune....si dupa o ora si ceva, m-a apucat iar foamea si-am mancat o portocala si 4 caise dezhidratate

Ieri:
D: o portocala, dupa iarut cu fulgi de grau
P: ciorba de legume a la grec, mancare de fasole verde, mazare si piept de pui la gratar, salata de varza
C: 3 piersici, 2 portocale

Eu ma plimb intre 66.3 si 66.9...va anunt cand se intampla sa scad sub 66.3. Pana una alta trebuie sa-mi mai cumpar niste pantaloni care sa stea bine pe mine.
Doftoreaso, nu mai fi asa de disperata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca stii tu cum e legea lui Murphy...atunci cand iti doresti prea tare ceva, nu prea se intampla.
Sa ma motivez si eu de ce-am mancat cate 2 cubulete de cioco in weekend: m-am simtit oarecum slabita (de la caldura asta insuportabila) si-am zis sa-i dau cu ceva dulce. De regula nu prea am pofte, dar mai ma apuca si pe mine nebuniile.
Leea tine-o tot asa! Blu, pe unde esti dragutzo?
Nimphetamin..greu cu slabitul asta...dar nu te lasa. Trebuie sa cedeze pana la urma si organismul tau.

+Quote Post
Kitten
post May 29 2007, 10:39 AM
Post #2565

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Kronstadt
Member No.: 783

QUOTE(dr_wise @ May 23 2007, 07:33 AM) *
Analizele mi-au iesit excelente:
TGP...26...tb sa fie mai mic de 52
TGO...27...tb sa fie mai mic de 36
Obs: habar n-am ce reprezinta astea doua?!

Cum nu stii doftoreaso?? tocmai tu? pai nu sunt altceva decat transaminazele mey! in cazul testelor pentru ficat, se analizeaza transaminazele - enzime continute in special de ficat, care intervin in sinteza si dezintegrarea aminoacizilor (care dau nastere proteinelor). Doua dintre transaminaze prezinta interes: SGPT-ul si SGOT-ul (sau TGO-TGP). Ce depisteaza aceasta analiza? Nivelul transaminazelor este crescut in cazul unei distrugeri celulare, in principal al celulelor ficatului (ciroza, hepatita etc). Cresterea SGOT-ului poate indica, de asemenea,, o distrugere a celulelor cardiace si se observa in cazul unui infarct.

ca off-topic... ma bag si eu putin, ca va citesc mereu, si constat cu stupoare, ca in ciuda faptului ca nu tin monti, in unele zile mananc acelasi lucru ca si voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - mai putin linte, naut, fasole, soia, de care nu m-as atinge in viata mea... dr.wise, m-ai surprins cand ai zis ca endocrinologul tau stie ca tii monti si te lasa.... al meu a facut urat (nu saritzi pe mine!!!), probabil ca nu "bate" undeva cu ce probleme am eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 29 2007, 10:57 AM
Post #2566

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) mey kitten, mintea mea e varza de la o vreme....imi trebuie una din solutiile urmatoare, ca sa revin pe linia de plutire: concediu asap (nu l-am mai luat din iulie 2006), barbat acasa mai multe zile...o luna, if possible, sau amant...dar care sa fie, ca nu-i de gasit ala perfect, asa cum vor muschii mei?....sau minus 5kg in 3 sapt, asa, ca leea, sa renasc din propria-mi cenusa....ma mai gandec...multumesc mult, oricum! Sau poate toate in acelasi timp?!
@leea: sa nu mai aud de 90kg...sau mai corect spus, sa nu mai vad pe cantarul meu numarul asta!!!!! Fug de kg ca dracu de tamaie!

+Quote Post
stoina
post May 29 2007, 12:27 PM
Post #2567

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Buna dragele mele!
Meniul meu de azi: D : capsuni cu smintina 12%
P : salata(rosii, castraveti, ceapa) 2 oua tari si feta

Sa ma vad diseara! Probabil va fi o salata XXL (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Va puuup si bucurati-va de viata!

+Quote Post
dr_wise
post May 29 2007, 02:41 PM
Post #2568

Musafir

Meniul de astazi:
d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, desert capsuni simple, black coffee
p - piept pui gratar cu salata verde, desert capsuni
s - salata din telemea oaie, cascaval, salata verde, ceapa verde, marar, rosie, ardei, ulei masline, otet mere; desert capsuni
Oare am exagerat cu capsunile?

+Quote Post
stoina
post May 29 2007, 05:33 PM
Post #2569

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Seara fetelor,

Confirm salata (rosii, ceapa, feta) si 2 buc de somon fume. O fi ok?
Capsuni maninc cu nemiluita si eu, sper sa nu ne dauneze(abia astept maine sa-mi reinnoiesc provizia maine dim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pupesc cu drag!

+Quote Post
Fanny
post May 29 2007, 05:59 PM
Post #2570

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

eu azi mi-am permis ultimele abateri (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) , caci de maine ma tin cu dintii de faza 1. n-o sa-mi permit nici sa poftesc la inghetata si alte bunatati ne-montignace.
pentru sambata mi-am stabilit si o sesiune de gatit impreuna cu cumnatica.... in care vom pregati, cu exceptia snitelelor de pui pt baieti, numai mancaruri conforme.
Vreau sa testez neaparat in week-end lintea. o sa caut o retete la topicul cu papa bun si conform.

Pana atunci, insa... ma caiesc si ma... pocaiesc
MD: cateva caise. pauza. peste afumat, cascaval, rosie si castravete + limonada fara indulcitori
Gustare neconforma: o ciocolatica mica
pranz *faza 2: finn crisp cu pate de soia + un iaurt 0,1% grasime
gustare: 3 caise si un mar imens
cina: file de peste + alune

Sesiunea de mancat s-a incheiat pe ziua de azi. De maine astept (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) , (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) si (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) pt orice abatere, fie ea cat de mica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 255 256 257 258 259 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 10:20 AM