![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atentie cu ciresele! Nu stiu ce au in ele, dar mancate in cantitati mai mari ingrasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Offff si sunt asa bune, mai tin si de foame. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
300gr/zi ti se pare o cantitate mare? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
300 g nu mi se pare putin. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar nah, tu acuma nu ai de slabit nu stiu cat, ai grija sa nu se duca greutatea la deal si fa-ti pofta ca acusi se duce vremea lor.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Observatie personala: la 85 kg si in curs de slabire arat mult mai slaba decat la aceeasi greutate cand eram in curs de ingrasare. Zilele trecute am trecut pe la fostele mele colege care nu m-au mai vazut de peste 1 an si era sa le adun de pe jos cu farasul, asa de socate au fost vazandu-ma cu 30 kg in minus. Evident, mi-au cerut reteta, iar cand le-am spus care sunt interdictiile, am auzit imediat: "Nici cartofi macar? Si orezul ce are?" Iar concluzia a fost: "Eu si-asa nu slabesc orice as face!"
Cu alte cuvinte, dorim sa mancam ca inainte si sa fim slabe si frumoase ca-n adolescenta. A, si vesnica intrebare: "Si cat timp trebuie sa tii dieta asta?"... Cauza pierduta! Azi e mai greu cu mancatul, din n motive - cel mai important anestezia la stoma (penultima sedinta, slava Cerului!). Dimineata am mancat fulgi si lapte si cafea. Cred ca va fi o omleta cu rosii si salata verde la pranz. Seara capsuni si o bucata de branza cu rosii. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu vreau sa pap seara numai fructe. Ce-mi recomanzi, dintre cele de sezon? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai leea, si eu cugetam ieri la aceeasi chestie....la 72kg in curs de ingrasare eram mai gogonata decat la 72.5-73kg in curs de slabire.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..ciudat, tare ciudat....
Kalua draga, dar capsuni putem manca pana cand pocnim? intre noi fie vorba, pocnesc destul de greu, dar si cand se intampla....apar artificii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) esti de coma doftoreaso!!!! ma omori!!!! (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) iti doresc mult succes. poti sa-ti faci si o osteodensiometrie pentru calcai (asta daca nu te stii cumva deja cu reumatism prin zonele respective)... poate ai nevoie de mai mult calciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pe mine ma dureau rau calcaiele cand am avut lipsa de calciu, abia puteam merge, mai aveam un pic si mi se sfaramau oasele... in legatura cu sportul, ma gandeam eu ca ar fi mult prea frumos sa existe un regim care sa te faca sa slabesti fara sport... deci n-am scapare, tre sa ma tin in continuare de bicicleta mea si de abdomene... uff! ...mey, mie de la lipsa de sex imi apare lipsa de calciu.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...de abia astept sa-mi vina zburatorul deseara! cred ca la mine calciul se depune numa' in prezentza zincului.... si mi-e o foame de luppppp....am mancat de dim precum o calugaritza, finn crisp cu b.proaspata si felii de rosii si ardei capia rosu....kaput gem dietetic!...nu va spun ce gust avea branza aia dietetica fara gem (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...ca nunta fara lautari...dar am suferit cu stoicism, ori ma fac JLo, ori ce mama ma-sii ma fac?!!! Dar cu celulita cum ramane?...ca am garla pe picioare!!!! |
|
|
![]()
|
|
Dr_wise, doar capsunile nu ma satisfac. Ce facem dupa ce nu le mai gasim pe piata? Eu ma gandeam sa trec la caise si piersici.
Astept sa vad ce-mi da kalua voie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Caisele si piersicile sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
IUPIIIIII!
Ai vazut ala ca nu-i dracu' asa de negru? Pana la urma, ciresele astea de mai n-au nici un Dzeu, cu exceptia faptului ca sunt diuretice. Au aparut deja caise en gross, dar cred ca sunt turcesti, asa ca nu prezinta prea multa importanta. PS: intrebare intrebacioasa: dar cirese d-alea pietroase, cu "carne" putem manca? tinand cont ca sunt "la pachet", fructe + carne"...nu fermenteaza?! Asta fuse intrebare blu-diana.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hopa,ia uite,si-a adus cineva aminte de mine....roxanica si,de ce nu ma mir,padrina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
N-am mai postat pt ca vreme de vreo 4 zile am fost in stress+depresii+boala+TOM(time of the month)...si,asta a avut o mare influentza si asupra mancatului meu conform. (am mancat MM dar mult,anapoda,la ore nepotrivite,si,pe ici pe colo,am mai mancat si de faza 2) Mi-au ramas mai putin de 2 sapt pana la licentza(si sunt cam in pom..si pomu'n aer!),stresul e maxim,caldura asta ma topeshte,o gripa urata ma "hinghereshte" de vreo sapt si ceva...sa mai continui? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Postez meniul pe ultimele 2 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LUNI 11:30-fulgi ovaz cu gem caise(home made,fara indulcitori de orice fel) 18:30-pui la gratar,foi de salata verde MARTI 10:30-1 iaurt 0.1%, putin gem caise,5-6 wasa 15:30-paste integrale,1 linugura ulei 23:30- cateva foi salata In ceea ce priveshte cireshtele....ma intristeaza vestea cum ca in cantitati nerezonabile ar ingrasha(lucru valabil si pt pepene,daca nu ma inshel!)dar asta nu ma poate opri sa le mananc..le ador,si,cum bine zicea si kalua,acu le trece vremea. Oricum,au IG "rahitic" ...doar 20! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:33 AM |
|