![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mai am o intrebare.... daca va enervez puteti sa ma dati afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lasand la o parte continutul proteic/lipidic/glucidic al alimentelor, eu stiu ca voi sunteti impotriva dietelor hipocalorice... care intr-adevar sunt nocive pt organism. dar, cel putin la prima vedere, meniurile zilnice ale unora dintre voi (de exemplu al alei, al lui blu_dea de luni/marti), abia depasesc cu putin 1000 si ceva de calorii... nu e tot acelasi lucru ca si cum ai tine o dieta hipocalorica?
PS: si eu cam tot ca ala am mancat azi (fara pepene), dar am baut in plus cafea, ceai fara zahar si aaaapa multa. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kitten draga, eu iti pot spune cu mana pe inima ca mananc de rup si nu plec de la masa pana nu ma satur...si nu ma satur cu aer sau fructe...ntzz! Dar am trei mese zdravene, fara sa mai consum intre mesele principale ceva.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi:
dimineata: cafea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) p: doua bucati marisoare de file de porc (cica facut americanesc: cu niste cepusoare esalote si rosii cocktail intr-un sos neprins cu otet balsamico) plus o salata asortata (salata verde, niste rosii, morcov ras si varza murata - totul fara dresing) s: mancarica din carne foarte slaba de porc cu mazare si ciuperci plus salatoaie verde cu ridichi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
seara buna!
meniul meu de azi a fost: MD: 4 finn crisp cu gem de caise si o cana de lapte P: salata de pui cu ciuperci si maioneza si mancare de pui cu ciuperci si smantana C: mancarica de naut cu kaizer si 1 castrevete, 1 rosie desert: petit foures cu cicolata: in loc de cioco am folosit cacao, sper sa iasa buna va pup, spor la toate cele |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna seara, dragelor!
Astazi dim: omleta cu brinza+salata rosii, castraveti, ceapa prinz: cas cu rosii si ceapa capsuni cu smintina 12% Preaiubita Kalua, mama tuturor ranitilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) avem voie de capsuni girla ? Va imbratisez cu drag, lipsesc pina vineri:merg la concertul George Michael din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yupieeeeeeeeee |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinica scumpa, capsuni poti manca pana nu mai poti! Petrecere frumoasa la Bucuresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Auzi, doftoroaie, o vezi si pe stoina care-i de varsta noastra si se plimba mai frate si-si traieste viata si-i bine dispusa tot timpul? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Asta apropo de topicul cu femeia pe la 40 de anisori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-acuma ma grabesc sa va zic una buna la topicul Montignac. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat azi:
D - o portocala, apoi fulgi cu lapte P - salata greceasca, cioco 70% C - linte rosie cu ceva ramasite de omleta de la fiu-meu si castraveti murati. ma duc sa dau si eu o raita pe la muierile de 40 de ani, sa vad ce mai fac. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinica scumpa, capsuni poti manca pana nu mai poti! Petrecere frumoasa la Bucuresti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Auzi, doftoroaie, o vezi si pe stoina care-i de varsta noastra si se plimba mai frate si-si traieste viata si-i bine dispusa tot timpul? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Asta apropo de topicul cu femeia pe la 40 de anisori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si-acuma ma grabesc sa va zic una buna la topicul Montignac. 'Neatza! Bravo ei! Sa ne traiasca! Si la mine la office au plecat gagicile in formatie de lupta (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) si en gross la concertul lui Michael....i-am spus unei colege...btw, are 55 ani...daca nu-mi aduce tricoul lui sfasiat pe scena, sau macar sa-i fure cureaua de la pantaloni pt mine, nu mai vorbesc cu ea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) !!! Si mie imi place GM de mor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , e asa un mascul sexy, pacat ca marea parte a barbatilor sexy, frumosi si cu talent se pierd la homo...of, sufar!...dar asta e... Hai ca mi-am terminat merele de la micul dejun, acum sunt la cafea, mai tropai pe aici o militzara si-o tai la nebuni/ office... Ciao, frumoaselor si sexoaselor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) PS: stoina draga, le-am spus si colegelor mele, dar ii poti transmite si tu salutari lui GM de la mine?! Spune-i ca-l iubesc, asa gay pana in maduva oaselor...si ca imi pare rau ca nu ne-am cunoscut... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) n-ar fi fost gay... |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Postez si eu in graba meniul de ieri:
09:30- 4-5 wasa 21%, 225 g gem 15:30- cireshe 18:30-pui la gratar cu cascaval ras deasupra, 1 roshie pup montigniacele sexy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu de azi:
D - iaurt cu fulgi si putin gem P - linte rosie cu un ochi si salata de varza C - ficatei de pui cu salata. va las ca e nebunie aici, e inchidere de luna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:45 PM |
|