IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 259 260 261 262 263 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post May 31 2007, 08:35 PM
Post #2601

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

n-am apucat ieri sa postez caci facea fitze netul. acum s-a mai linistit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ieri
MD: capsuni + dupa o ora 2 finn crips (am retinut ideea cu mancatul painicii numai dimineata. Merci, Kalua!)
Pranz: salata de rosii, castraveti, ou fiert si cascaval
Gustare: un aiurt 0,1% grasime
Cina: curmale
2 ore mai tarziu: telemea de oaie si un castravete
multa apa plata cu lamaie

Azi
MD: omleta cu rosie si castravete + telemea de oaie + capune
P: fructe multe multe
Cina: jumatate de pizza cu ton (total si irevocabil neconforma) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
In rest, multa limonada
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 31 2007, 08:43 PM
Post #2602

Musafir

Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee
p - varza la cuptor cu carnat din carne de oaie si vita
s - stevie cu copan de pui, doua rosii, telemea de oaie, capsuni
Aveam de gand sa-mi fac o salata cu ton, dar am vazut reportajul de dimineata, despre conservele de ton din Tailanda, retrase de pe piata din cauza ca aveau nu stiu ce toxina, si m-am linistit...adio ton!

+Quote Post
sylvia_31
post May 31 2007, 09:11 PM
Post #2603

Incurabil

Member No.: 868

Apropos de conservele de ton, sunt si eu SUPER - NERVOASA, intrucat am 3 conserve in frigider, evident toate produse in Thailanda, cu care acum nu stiu ce sa mai fac, probabil o sa le arunc la gunoi. Si asta numai din cauza pentru ca dobitocii astia de la ANSVA (Agentia Sanitar Veterinara si de Siguranta Alimentelor) nu au mentionat in comunicatul lor de presa si firma producatoare a conservelor, ca sa stim si noi exact la care conserve avem tabu.

Vezi draga Doamne nu cumva sa aduca prejudicii firmei respective (interese si spagi mari, nenicule...).
Conform Legii 150/2004 a Alimentului, datoria lor este sa respecte si sa aplice intocmai procedura de retragere a alimentelor potential periculoase de pe piata, in deplin acord si cu reglementarile Uniunii Europene in sensul asta, adica sa identifice lotul din care provine conserva respectiva si apoi sa retraga toate conservele din acelasi lot din TOATA TARA, adica din toate supermarketurile, hypermarketurile, magazinashele si buticurile posibile si imposibile...pentru a impiedica utilizarea lor neintentionata de catre consumatori.COME ON ! Eu personal nu-i cred in stare. Si atunci, macar sa informeze la timp consumatorii, ca sa se poata feri acestia...Vorba cuiva, traim in Romania si asta ne mananca toti nervii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Kitten
post May 31 2007, 09:14 PM
Post #2604

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu am mancat ton thailandez chiar ieri... si in timp ce mestecam... poc: stirea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dar ata ete... am pile la spital daca e..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e vorba de toxina botulinica ("botox") - aia de se injecteaza in riduri in saloanele cu fitze pentru a intinde pielea...

+Quote Post
Fanny
post May 31 2007, 09:14 PM
Post #2605

Moderator Global

nu le arunca inca. incerc eu sa aflu repejor... si pun aici numele firmei. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Edit later: gata... misiune indeplinita.
,,Pe 19 mai, o echipă a ASP s-a deplasat īn localitatea Reteag şi a identificat conserva de ton mărunţit īn ulei de 185 de grame, produsă īn Thailanda de firma �La Grande Famuglia�, ca făcānd parte din lotul nr. 2005-MNI-ASOOKA- 9L71A, care expiră īn luna noiembrie a anului 2011. Īn magazinul din care a fost procurată conserva au mai fost găsite două astfel de bucăţi din acelaşi lot, după ce din 24 aprilie, cānd magazinul s-a aprovizionat cu ele, mai fuseseră cumpărate alte opt cutii."

Sursa: mediafax, 29 mai 2007

+Quote Post
Ala80
post May 31 2007, 09:15 PM
Post #2606

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Am auzit eu ceva de Grande Famiglia. Ale tale ce marca sunt?

+Quote Post
sylvia_31
post May 31 2007, 09:37 PM
Post #2607

Incurabil

Member No.: 868

Merci, fetelor !
Am scapat, nu le mai arunc, o le amestec cu paste integrale, da' cand o sa-mi mai treaca greatza (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Eu am de la Marco Polo, pe eticheta scrie ca e ambalat in Thailanda pentru Flexitron Ltd. London, importator Omnitron Trading, deci pe astea nu scrie producatorul, dar nu cred ca e vorba despre firma asta, totusi e renumita

+Quote Post
kalua
post May 31 2007, 11:29 PM
Post #2608

Musafir

QUOTE(Fanny @ May 31 2007, 08:35 PM) *
n-am apucat ieri sa postez caci facea fitze netul. acum s-a mai linistit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ieri
MD: capsuni + dupa o ora 2 finn crips (am retinut ideea cu mancatul painicii numai dimineata. Merci, Kalua!)
Pranz: salata de rosii, castraveti, ou fiert si cascaval
Gustare: un aiurt 0,1% grasime
Cina: curmale
2 ore mai tarziu: telemea de oaie si un castravete
multa apa plata cu lamaie

Curmalele nu-s conforme!

+Quote Post
blu_dea
post Jun 1 2007, 12:39 AM
Post #2609

Musafir

Eu astazi am mancat dupa cum urmeaza:
10:00- 6 wasa, 225g gem
15:30- carnaciori leurda, castravetzi
18:00- caise

Mai nou ma confrunt cu o problema:constipatzia.Imi este ft greu sa-mi dau seama ce o cauzeaza,atata vreme cat apropae nimik nu s-a skimbat in meniul meu,bag la greu fibre din legume,din faina integrala de secara(continuta de wasa),fructe...
Plus ca ma balonez,orice as manca "imi vine pe gat" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (nu am gasit o forma mai literare sa exprim ...fenomenu')...am inceput sa iau carbune medicinal dupa masa...dar cam degeaba.Uite ca nu intentionam sa turui despre acesta problema...stomacala,dar pana la urma am facut-o (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 1 2007, 05:52 AM
Post #2610

Moderator Global

QUOTE(kalua @ Jun 1 2007, 12:29 AM) *
Curmalele nu-s conforme!

am intrat aseara pe Cllubul MM si am dat cu nasul de aceiasi chestiune. intr-adevar conforme sunt caisele, prunele si smochinele uscate. in consedinta inca un (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 259 260 261 262 263 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:00 PM