IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 260 261 262 263 264 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Jun 1 2007, 06:59 AM
Post #2611

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

neata,
eu am mancat ieri dupa cum urmeaza:
MD: 2 linguri de salata de pui cu ciuperci si maioneza+ 1 bucata de branza de burduf cu 1 rosie si 1 castravete
P: mancarica de naut cu kaizer si salata de varza + 1 castravete
C: ciulama de pui cu ciuperci
desert: petite foures cu cioco...au iesit f b! bravo, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

cam asta e...ieri m-am uract pe cantar de curiozitate si am vazut ca s-a dus 1 kg!! azi nu ma mai urc, ma abtin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 1 2007, 07:32 AM
Post #2612

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) buna treaba, a propos de conservele de ton...ma minunam de ce arat asa de tanara de la o vreme...eu consum exclusiv conserve de ton de la "La famiglia", iar in reportajul transmis de ProTv nu se mentiona firma, in schimb erau cu ochii "ca pe butelie" pe toate conservele astora.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...mai, ori am eu piele de drac, ori pot consuma in continuare linistita? In concluzie, mie-mi prieste toxina botulinica administrata pe cale orala...sheghidap, sheghidap!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 1 2007, 09:39 AM
Post #2613

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

si eu am mancat conserve de la La grande famiglia, dar mai demult. eu am acum de la Ocean fish...oricum, eu ma trag de la Tulcea, iar cand vine vorba de peste il prefer pe cel proaspat sau cel mult congelat. ala are gust, nu tonul asta bucati din conserva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
va recomand file de salau sau cod fiert cu maioneza...e...un deliciu! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Leea
post Jun 1 2007, 11:10 AM
Post #2614

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Azi cantarul tine cu mine: putintel sub 85! Si tot azi ultima zi la stoma, dupa care ma mai pot linisti si eu si pot evolua de la mancarea de bebelus la categoria "peste 6 luni".

Azi:
MD - fulgi de ovaz cu ceai; 1 cafea
P - salata de fasole uscata cu rosii si ardei copti
C - capsuni; spaghete cu ton

+Quote Post
dr_wise
post Jun 1 2007, 12:26 PM
Post #2615

Musafir

Leea draga, cred ca in curand va tb sa strigi "partieeeeeee!"...domle, te misti din ce in ce mai repede la vale!!!!
Esti de invidiat...numa' eu stationez cu sarg la 72.5-73...ca-mi vine sa dau cu fundul asta mare de toti peretii!
Oare ce-o fi gresit, de nu mai scad?!

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2007, 01:03 PM
Post #2616

Musafir

Ia incearca sa nu mai bei cafea dimineata si vezi daca te ajuta cu ceva.

+Quote Post
Ala80
post Jun 1 2007, 01:08 PM
Post #2617

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Si ai putea sa incerci sa renunti la branzeturile grase (telemea si cascaval). Eu am observat ca astea ma tin in loc.

+Quote Post
kalua
post Jun 1 2007, 02:19 PM
Post #2618

Musafir

Eu una n-am nici o treaba cu astea, pot baga in mine pana fac poc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 1 2007, 02:20 PM
Post #2619

Musafir

mda...cafeaua nu cred ca ma incurca cu ceva, e cat se poate de decofeinizata si fara nici un adaos de indulcitor, doar cu lapte degresat, cand exista in frigider...in privinta branzeturilor, recunosc ca mananc cascaval, feta de vaca sau oaie, dar nu exagerez...chiar nu stiu care-i baiul...o fi o faza de platou?
V-am spus, am renuntat la tot ce inseamna dulce sau indulcitor, doar fructe consum cand mi-e pofta de ceva bun, si alea in limita regulilor MM, seminte sau alune n-am mai consumat...???
Meniul de astazi:
d - iaurt cu b.proaspata, black coffee
p - piept de pui gratar cu salata combinata: salata verde, ceapa verde, rosii, castraveti
s - peste la cuptor sau o omleta cu salata din verdeturi

+Quote Post
Ala80
post Jun 1 2007, 02:24 PM
Post #2620

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Feta si cascavalul sunt foarte grase. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Poate poti sa le inlocuiesti cu putin parmezan daca iti place.
Las' ca treci tu si de faza asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 260 261 262 263 264 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 02:45 PM