![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphetamin, la tine-i stejar - extrema urgenta pana la nunta, asa ca nu mai pune gura pe cirese.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin, la tine-i stejar - extrema urgenta pana la nunta, asa ca nu mai pune gura pe cirese. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am inteles sa traiti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxanico, mersi de urari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fiti cuminti pana ma-ntorc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
neata, clatitele de naut nici mie nu mi-au iesit din prima, am si postat aici, iar Sylvia a zis sa pun doar lapte, fara apa. le-am facut si au iesit, dar mie nu mi-au placut la gust (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) in schimb, al meu sot a fost f incantat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eh, eu oricum nu ma dau in vant dupa clatite, asa ca nu e nicio pierdere. Nimphetamin , (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , bine ca ti-am dat tie sfaturi bune iar eu am uitat complet de ele...Am actionat ca un robotel, m-am dus direct la reteta de pe topic si am uitat ce-am discutat noi pe-aici , le-am facut exact cum scria acolo, adica fara lapte... Cat mai e pan' la nunta ? kalua, enjoy ! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-arahide neprajite si pepene rosu
p-varza calita si mancare de mazare c-o salata din oras *pt rontait am morcovi si mere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphetamin , (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , bine ca ti-am dat tie sfaturi bune iar eu am uitat complet de ele...Am actionat ca un robotel, m-am dus direct la reteta de pe topic si am uitat ce-am discutat noi pe-aici , le-am facut exact cum scria acolo, adica fara lapte... Cat mai e pan' la nunta ? kalua, enjoy ! sylvia, nunta mea e pe 21 iulie, deci mai este extrem de putin timp (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) btw, Kalua enjoy your trip (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, bun gasit!
Iata-ma acasa dupa George Michael, a fost trasnet, sunet si lumini cum n-am vazut noi in Romania.Pupat si salutat (de la distanta) ptr toate Montignacele, cele mai destepte romancutze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Dupa asta am tras o naseala de toata frumusetea care s-a lasat cu picioare umflate rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asta suna bine, ptr ca s-a dansat si s-a petrecut de numa-numa. La nunta am pacatuit cu ceva faina alba si o felie de tort (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De astazi, fata cuminte: d- omleta din 2 oua si brinza + salatoaie de rosii si ceapa. Sa aveti o saptamina buna si cuminte din punct de vedere Montignac!Puuup |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo stoina...asa petrec fetele vesele, zbantzuindu-se la nunti!!!!
Mey, unde a plecat kalua, ca am ramas pe langa cu ultimele can-canuri?! Tradare, tradare, dar sa stim si noi! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de astazi:
d - rosie, ardei gras verde, telemea oaie, cafea cu cofeina...dar slaba p - frigaruie din piept de pui, salata din rosie, castravete, ceapa verde, salata verde s - salata de ton, desert telemea de oaie cu ardei capia rosu pe la ora 22 as manca un mar; daca nu, maine dimineata! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nimphetamin, e OK "almette"-le tau daca pui ulei ? nu era ideea ca branza e cu 0% grasimi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Roxanica , si eu am un robotel ca al Kaluei. E intr-adevar grozav, poti toca cu el si ceapa, si morcovi, si tot felul de legume. Chiar si nuci. Al meu are si alt capac cu care ies legumele ca atunci cand le razi pe razatoare. Si nici macar nu e de o firma cunoscuta, Trisha ii zice. Ca sa revin la topic, pun si eu meniul meu de ieri : MD : un mar,o cafea cu lapte si fructoza, o portie de alergat in parc ( cam jumatate de ora ) apoi fulgi cu iaurt fara grasimi si capsuni P : gratar ( de porc din pacate ) si multa salata C : cateva cirese si azi : MD : cafea cu lapte si fructoza, fulgi cu iaurt si cu capsuni G : la servici a fost ziua unei colege si am pacatuit cu vreo doua prajiturele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) P : tot la servici, sunca, cascaval, branza, o aripioara de pui, o rosie, si o chifteluta ( care nu prea cred ca era conforma, dar... ) C : ciorbita de dovlecei Si am mai rontait intre mese si cateva migdale crude cu cateva caise deshidratate...deh, pofta de ceva dulce de care nu reusesc sa scap. Si am mai omis ceva, de obicei la servici mai beau o cafea, tot cu lapte dar cu indulcitor. Imi tot propun sa ma obisnuiesc macar cu cafeaua neindulcita sau sa renunt de tot la a doua cafea, dar aman mereu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Promit ca o sa iau mai in serios problema asta cu cafeaua si cu dulciurile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:50 PM |
|