![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Completez ziua de azi: Prinz -piept de pui cu ciuperci la gratar si salata de rosii + ceapa
Pe la 17 - papanasi din brinza de vaci cu faina de soia : mmmmmmm, bunutz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe maine, cu sanatate maxima! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
danati, nush ce sa mai zic, eu credeam ca e conforma...fetele mai experimentate, voi ce ziceti de amestecul asta? br de vaci cu 0% materii grase si ulei
meniul meu de azi MD: almettele meu cu 2 felii de paine de naut P: musaca de dovlecei cu soia - am terminat-o si p-asta azi C: salata de rosii, ardei, ceapa si partunjel cu 2 felii de br de burduf si 1 felie de salam desert: 1 bucatica cioco 70% acu bag marele somn, dupa ce am vizionat niste momente supervesele cu amza pelea: mare om, mare artist!! catati pe net si luati-l, ca e nemaipomenit:) va pup, seara buna all |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
postez si eu in mare graba meniul de duminica si luni.fetelor,sunt atat de stresata cu licentza asta,mai am doar 10 zile si enooorm de invatzat...uuuuufff!
Luni 09:30-5 wasa cu gem, 1 wasa cu iaurt 0.1 16:30- carnaciori cu leurda(facuti pe gratar),3 ardei Marti 10:00- caise 16:30- omleta(3 oua,sunculitza,cascaval,branza),roshii Nu prea mai stau pe acasa,sunt pe fuga,in orash,dupa acte,legalizari,inscriere,etc si nu imi mai e ft foame.La inot insa nu renuntz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) licentza sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphetamin, e ok cu ulei, pentru ca ai combinat cu paine de naut, care merge cu grasimi. nu are importanta grasimea branzei, in cazul asta. doar daca vroiai sa mananci branza de vaci cu paine integrala (grau sau secara), trebuia sa nu fie combinata cu ulei. asa, esti ok.
meniul meu pe azi: D - fulgi cu lapte P - mici cu mustar (n-am mai avut timp imineata sa-mi fac si salata langa ei si mi-au cam stat in gat) ora 6: o nectarina C - supa de varza |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor! Postez si eu in graba meniul meu de ieri, ca la mine a inceput nebunia:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de porc in care am pus si smantana, piept de pui la gratar cu muraturi C: migdale si capsune. V-am pupat si spor la slabit! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nimphetamin, e ok cu ulei, pentru ca ai combinat cu paine de naut, care merge cu grasimi. nu are importanta grasimea branzei, in cazul asta. doar daca vroiai sa mananci branza de vaci cu paine integrala (grau sau secara), trebuia sa nu fie combinata cu ulei. asa, esti ok. meniul meu pe azi: D - fulgi cu lapte P - mici cu mustar (n-am mai avut timp imineata sa-mi fac si salata langa ei si mi-au cam stat in gat) ora 6: o nectarina C - supa de varza pescarush, ma gandeam eu, dar am vrut sa fiu sigura. multam, fain (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Meniul meu de azi:
d-cafea p-sote de fasole verde, ciupercute si o salata cu rosii+catraveti c-capsune si alune *pentru rontait am la mine o gulie imensa si doi morcovi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
cam mic... mic dejunul tau ala! n-ai pofta de mancare dimineata sau n-ai timp?
eu am mancat conform ultimele zile, dar n-am mai scris din lipsa de timp. azi am papat 6.30: alune 9.30: un mar 11.30 : alt mar 16: un iaurt ,1% grasime iar acusica mi-am luat si cina, care a fost, din pacate, cea mai consistenta de peste zi: dovlecei pane, putina telemea de oaie, 2 rosii, un castravete si putina pasta de linte. mai tarziu, in caz ca mi se face foame o sa rontai niste capsune PS: am tot mancat in ultimele zile snitele de dovlecei si vinete facute simplu cu ou, faina de osia si condimente. tare's bune! cred ca am devenit dependenta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
De obicei pap fructe, dar azi nu am avut chef. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe azi:
D - fulgi de ovaz si germeni de grau cu iaurt si putin gem P - mici cu mustar si salata (de data asta mi-am pregatit-o azi dimineata, a fost mult mai bun asa!) C - cred ca niste fructe, poate si cateva alune. nimphe, sa-ti fie de bine! dar era bine daca mancai si o rosie sau un ardei langa painea de naut cu pasta de branza. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:01 PM |
|