IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Jun 5 2007, 09:39 PM
Post #2681

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

seara buna!
meniul meu de azi:
MD: cateva felii de rosii si putina branza...nu am mancat mult, pt ca nu am avut foame si nici nevoie!!!
P: o salata dintr-un castravete, 1 ardei gras, 1 rosie si o bucata de telemea de oaie rasa
C: paprikas de vita - a iesit un deliciu! reteta e de aici, evident, dar in loc de castraveti murati, am folosit proaspeti. nicio diferenta!!

nu am mancat mult azi, dar am bagat la greu...tigari (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
cum trec de pasa proasta, ma las din nou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
va pup
Go to the top of the page

+Quote Post
danati
post Jun 5 2007, 09:58 PM
Post #2682

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Buna seara,
Sa postez si eu meniul de azi, fuguta, ca mai am ceva de terminat in seara asta.
dim : o cafea cu lapte degresat si mai putina fructoza in ea ( decat ieri ), apoi trei wasa cu branza slaba de vaci amestecata cu iaurt fara grasimi si rosii
pranz : un Fagaras si bineinteles alta cafea...
seara ( adica pe la 18.30 ) : restul de ciorbita de dovlecei si mici cu mustar conform
rontait : cateva migdale crude si caise deshidratate
Uf, abia astept sa se coaca odata caisele si piersicile
Am niste cirese super in frigider si ma tot uit la ele ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) le-as infuleca pe nerasuflate, dar ma abtin ca m-am convins pe pielea mea ca nu sunt conforme.
Asta e.

+Quote Post
danati
post Jun 5 2007, 10:05 PM
Post #2683

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
E suuuuper fisierul asta cu link-uri catre retete. Simteam nevoia lui, cateodata ma plictiseam pana gaseam o reteta pe care o vazusem undeva...si renuntam.
Multumim mult, Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 6 2007, 12:16 AM
Post #2684

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu va suparati, o sa inchid topicul acela, asa ca sa ramina strict cu linkuri catre retete, pentru ca altfel iar o sa se lungeasca si o sa ametim dupa ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 6 2007, 07:26 AM
Post #2685

Musafir

'Neatza!
Meniul meu de ieri:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - tochitura de porc cu salata verde
s - mancare din naut cu carnacior, salata
20:30: ciocolata 75% cacao, pe malul marii...aveam chef de cioco, cu toate ca m-am jurat sa nu mai mananc, pana nu ajung la 69kg...
22:30: un mar
Si eu sufar fiindca nu putem manca cirese; astea de mai nu prezinta interes, din pct meu de vedere, dar ce ma fac cand vor aparea alea bune, de iunie? cred ca voi manca o data pana cand explodez, dupa care ma voi cuminti.
@blu: fii barbata! Da-i bataie si uimeste-i la examen pe profi!!! Succes!
@ala & roxy: domle, interesanta combinatie, capsuni cu alune, sau migdale?! se poate? sunt compatibile?
@nimphe: faci ce faci, si-o dai din lac in putz! eu nu m-as mai apuca de fumat, nici daca m-ar plati vreun producator de tigari cu o suma fabuloasa! Am vazut acum cativa ani o tipa pe strada, fuma...avea pielea mainilor galbena de la tutun, pielea fetei imbatranita prematur, iar de dinti, nu mai vorbesc...am fost asa de impresionata incat mi-am jurat sa nu ma mai ating de tigari, oricat de disperata as fi!

+Quote Post
Leea
post Jun 6 2007, 07:52 AM
Post #2686

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Pun si eu meniul meu:
Ieri;
MD - wasa, lapte; cafea
P - varza calita cu carnati; capsuni
C - telemea cu rosii si cateva alune macinate; capsuni din nou

Azi:
MD - fulgi de ovaz cu ceai; cafeluta nelipsita (zau ca trebuie sa ma pun pe facut paine, ca de doua luni mananc tot fulgi si wasa la micul dejun)
P - friptura de vita cu sos de branza si o salata mare; capsuni
C - salata cu telemea si masline + nuci; cateva afine
Afinele imi plac la nebunie, si a vazut deja in piata, asa ca pe ele! Daca gasesc azi si fragi, poate pun de o salata din fructe de padure cu iaurt pe maine dimineata, sa mai schimb meniul. Daca nu, merg si capsunile pe langa afine.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 6 2007, 08:41 AM
Post #2687

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Jun 6 2007, 08:26 AM) *
'Neatza!
Meniul meu de ieri:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - tochitura de porc cu salata verde
s - mancare din naut cu carnacior, salata
20:30: ciocolata 75% cacao, pe malul marii...aveam chef de cioco, cu toate ca m-am jurat sa nu mai mananc, pana nu ajung la 69kg...
22:30: un mar
Si eu sufar fiindca nu putem manca cirese; astea de mai nu prezinta interes, din pct meu de vedere, dar ce ma fac cand vor aparea alea bune, de iunie? cred ca voi manca o data pana cand explodez, dupa care ma voi cuminti.
@blu: fii barbata! Da-i bataie si uimeste-i la examen pe profi!!! Succes!
@ala & roxy: domle, interesanta combinatie, capsuni cu alune, sau migdale?! se poate? sunt compatibile?
@nimphe: faci ce faci, si-o dai din lac in putz! eu nu m-as mai apuca de fumat, nici daca m-ar plati vreun producator de tigari cu o suma fabuloasa! Am vazut acum cativa ani o tipa pe strada, fuma...avea pielea mainilor galbena de la tutun, pielea fetei imbatranita prematur, iar de dinti, nu mai vorbesc...am fost asa de impresionata incat mi-am jurat sa nu ma mai ating de tigari, oricat de disperata as fi!

slava domnului ca nu-s ca aia...am un ten minunat, dintii sunt toti in regula (deh, am baga in jur d 2000 de euro acu 2 ani si de atunci merg regulat la stoma), iar analizele sunt ok.
nu e o scuza, dar promit ca revin pe calea cea buna asap:)

+Quote Post
blu_dea
post Jun 6 2007, 11:20 AM
Post #2688

Musafir

Dragele mele montigniace,2 lucruri extraordinare mi s-au intamplat in decurs de 2 zile: ieri am fost sa-mi iau costum de baie 2 piese si,ce credeti?Nu-mi mai vin decat costumele marimea S! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) N-am purtat in viata mea acesta marime...sunt inca shocata.E drept,acest S se aplica doar la costumele de baie,adika la piept si solduri,ca la picioare nu-s eu de S....Eram asa incantata incat imi venea sa-mi iau 3-4 modele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si al doilea lucru excelent:azi skimb tickerul:am ajuns la 65 kg! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Para-se ca mai am doar 5 kg pana la atingerea targetului....dar tare imi e ca nu ma voi putea opri aici. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Va las si va doresc o zi minunata,nu inainte sa postez meniul de ieri:
09:30- capshuni, omleta(3 oua,sunca-cca 4 felii, 2 felii cascaval), roshii
17:00- capshuni
22:15- caise

Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Leea
post Jun 6 2007, 12:33 PM
Post #2689

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Marete infaptuiri, draga blu! Ma bucur din toata inima pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cred ca la faza asta e rost de un chef, nu? Ce dai de baut? Ne spune doftora noastra un vin tzais care sa mearga in context (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

Mi-ai starnit nu doar invidia, dar si ambitia, zau!
Pe de alta parte, ma uit la meniul tau de ieri si mi se pare cam dezechilibrat, cu doua mese formate exclusiv din fructe...

+Quote Post
roxanica10
post Jun 6 2007, 01:53 PM
Post #2690

Musafir

Felicitari blu! Multa bafta la licenta! Si incearca sa nu te infometezi. Si eu am aceeasi remarca precum leea: prea multe fructe.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de porc (zeama), tochitura cu salata de rosii si castraveti, in care am pus si niste naut
C: salata de vinete cu rosii, pulpa de pui, 2 ficatei, muraturi (m-am destrabalat, in sensul ca n-am mai mancat fructe, ca de obicei, c-a fost ziua tatalui meu. A facut 56 de anisori (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Consecinta s-a vazut imediat pe cantar azi dimineata (un plus de 400 gr), dar nu fac din acest lucru un capat de tara. O sa revin in maxim 2 zile la greutatea normala.
Meniul de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: portie dubla de piept de pui la gratar cu salata de rosii si castraveti, in care am pus naut
C: capsune...multe capsune; cred c-o sa ma pun pe plans cand se duce sezonul lor. In viata mea n-am mai mancat atat de multe.
Draga doftoreaso, sper sa fie ok combinatia de migdale cu portocale. Adica sa nu influenteze iaurtul ala mancat dupa 40 de minute. Oricum, apropo de migdale fetelor, va sfatuiesc sa stati departe de ele, pe cat puteti, ca-s bune si dau dependenta. La mine, singurul remediu contra lor ar fi sa nu le am in casa.
Nimphe, daca vrei sa slabesti, si-ntru-un timp mai scurt, renunta la maioneze si alte chestii grele. Mergi pe mai multe fructe, gratar din piept de pui, mancare mai usoara in general. Eu stiu ca daca mananc chestii cu maioneza, nu slabesc. Dar fiecare organism are specifiul lui si nu pot spune ca regulile sunt general valabile pentru toata lumea.

+Quote Post

685 Pages V  « < 267 268 269 270 271 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:29 PM