![]() |
![]() ![]() |
![]() |
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
padrina,tocmai ma pregateam sa-ti spun ca am vazut noile poze de pe grup si ca arati senzational si tu?auzi la ea,ca daca fina arata bine,asa tre sa arate si nasa.pai ea deja arata!Serios,acum,esti ft ft intinerita,ai o lumina pe chip...imi placi!!!Si rochia te-a prins de minune!Felicitari pt kg pierdut! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Si sa stii,padrina,ca intentionez sa mai slabesc...mult mai mult decat targhetul de pe tiker:macar inca 10-12,sa fiu pe la un 55 (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Pt ca observ ca la picioare se duce ft ft greu,grasimea.Am slabit mult de tot in partea superioara a corpului(93cm in solduri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )dar,cu toate astea,circumferinta picioarelor e cam aceeasi de ceva vreme.Uite,la blugi tre sa strang cureaua la a5a gaura dar la picioare stau ca "acum 5 kg" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) danati,iti tin pumnii sa ajugi cat de repede se poate la greutatea pe care ti-o doreshti! va pup,sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf blu! Mie-mi spui de picioare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ?! Bine ca avem doar doua, ca daca eram miriapod, vai de capul meu era (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) !!! Si la slabit, si la aerobic!!!
Cam aceleasi probleme le intampin si eu, adica e OK in jum de sus a corpului...desi e loc destul pt mai bine...dar de la sold in jos, Dzeu cu mila! Da' nu ma las, pana la nunta ta promit sa arat mai bine decat JLo!!!! In privintza luminitzei din priviri...acum o observasi?! Mie-mi sticlesc ochii all time, depinde dupa ce... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) si sunt vesela mai tot timpul (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Meniul meu pe ziua asta deja a prins contur: d - iaurt cu fulgi ovaz(si o pofta nebuna de afine, dupa ce am citit mesajul lui leea!!!!), black coffee p - cotlet de porc la cuptor cu salata s - as face o salata din telina, morcovi, salata verde, etc, cu sos de maioneza, sau doar cu ulei si zeama de lamaie, dar cu oua fierte tari ratacite printre legume...plus mar ras. Ce parere aveti, pot manca mere cu telina si morcovi, udate cu ulei de masline? Si, bineinteles, voi savura inainte de cina caisele astea care-mi fac cu ochiul de azi dimineata...manca-le-as! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare dragelor, frumoaselor!
Astazi MD : lapte 0,1cu fulgi de ovaz P : salata rosii, castraveti, ceapa, marar cu piure de naut (l-am dat gata), capsuni C: salata rosii, castraveti, ceapa cu telemea de oi si capsunele Pupici ptr toate Montignacele (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
inainte de culcare am intrat sa vad ce mai faceti, asa ca postez si eu meniul meu pe azi:
D - clatite cu gem P - ficatei de pui la cuptor cu salata greceasca, 3 patratele de cioco 70% cacao G - un mar C - salam de vara cu svaiter si ardei (imi era o foame la ora 8 acnd am ajuns acasa, ca n-am mai avut rabdare de nimic altceva) ora 21:30 - o felie de lebenita (nu stiu daca e conforma sau nu, dar le-am dat la copii si am mancat si eu) a, si nu va mirati ca am mancat atata, ca sunt in prima zi din perioada "magica" a lunii. oricum, cantarul e tot la 48 kg, nu arata in plus nici macar kg ala cu care te pricopsesti canbd vine musafirul. ce ti-e si cu femeile astea! nicicum nu e bine cu ele, vesnic au motive de nemultumire, dar parca tot e mai mic stressul cand trebuie sa mai pui decat cand trebuie sa dai jos. va pup, ma duc sa-mi fac somnul de frumusete. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Repejor pun si eu meniul pe astazi, ca iar e o zi ca toate cele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
MD - fulgi de ovaz cu ceai; 1 cafea P - ostropel de pui + salata C - shake de capsuni; cascaval rumenit cu salata Sa va mearga toate din plin! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
@leea: cum rumenesti cascavalul? Nu se topeste?
@MM-iste cu experienta: pana la urma, pot manca salata produsa seara trecuta, fara mustrari? Am pus: maioneza, patrunjel, morcov crud ras, telina cruda rasa, mar ras. De la mar mi se pare cam dulce, desi era ionatan (nu suport soiurile dulci). Am de gand s-o mananc pe frunze de salata verde. Am unda verde?! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Postez si eu meniul de ieri:
11:15- wasa(destule!),gem(cca.150g),putina branza 0.1, 3 ardei kapia 17:15- cca.100g Almette, 1felie cascaval, roshii, kapia Seara nu-mi mai e foame si,desi stiu ca ar trebui sa iau 3 mese/zi,parca mi-ar fi ciuda sa manac asa,aiurea-n tramvai... Azi dimin.mi-am inceput micul dejun cu prune uscate,cum ma sfatuia pescarusha noastra(pt problema mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Ce imi puteti spune despre prune?Sunt cumva genul de alimente(ca de ex.alunele)care stopeaza un pic procesul de slabire,desi sunt conforme?Va intreb pt ca evident ca nu m-am putut limita la 4-5 prune si am mancat vreo 300g (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Doftoreaso, mi se pare in regula 100% salata ta ! Pofta buna !
Haideti sa va rasfat si eu cu un desert sanatos si conform : (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/Chocolate-Strawberry.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arata bine, nu zic nu, da' mai bine trageai o poza cu inghetata de capsuni, vanilie si fructe deasupra...am o pofta de inghetata, mama mama! Da-i mai mare lenea!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine s-a cam stabilit meniul zilei:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee p - varza la cuptor cu ceva kaiser s - salata produsa seara trecuta, consumata pe frunze de salata verde ...as manca gris cu lapte, sau orez cu lapte...of! ce-mi recomandati ca inlocuitor pentru gris sau orez? oare paste integrale fierte in lapte 0.1% grasimi, cu coaja de lamaie, scortisoara si ceva fructoza e OK? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:33 AM |
|