IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 270 271 272 273 274 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jun 8 2007, 06:17 PM
Post #2711

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rau fara Kalua cu sfaturile ei 'la tanc' (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Meniul meu de astazi: MD- omleta 2 oua cu brinza, salata din rosii castravete si ceapa, cafea fara cofeina
P- legume la cuptor (dovlecel, rosie, ardei, vinata) + salata mare cu cas de oaie, cafea mare fara cofeina
C- 2 piersici + ceva seminte crude de bostan
Dragelor, unde gasesc reteta "bucuria cuptorului", va rog?
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jun 8 2007, 06:52 PM
Post #2712

Musafir

dr_wise, e ok lapte 1% cu paste integrale, cum ai spus, sau poti si cu orez brun sau basmatti.
sper ca n-am venit prea tarziu cu sfatul (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

meniul meu pe azi:
D - mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau
P - spaghete cu usturoi si ramasitele de la salata greceasca de ieri
C - pate de ton in frunze de salata, cu rosii.

sylvia, yumyyyyyyyyyy! ce mi-ai facut! chiar sunt in perioada in care mananc mult. dar nu ma duc acasa si-mi topesc niste cioco 70%? sa mananc capsunele care le am prin frigider cu cioco. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 9 2007, 07:47 AM
Post #2713

Musafir

Multumesc pescarush!!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Inca n-am facut, dar am de gand.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2007, 08:23 AM
Post #2714

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

neata all, meniul meu de ieri fuse:
MD: piure de conopida cu 1 rosie si 1 castravete
P: salata de castraveti, rosii, ardei si telemea de oi
C: papricas

azi am chef sa fac ceva dulce, o sa dau fuga la retete sa vad ce gasesc tentant. cel mai des am facut prajitura cu mere, e delicioasa, dar as vrea sa incerc si altceva.
va pup, spor la toate cele.

+Quote Post
blu_dea
post Jun 9 2007, 12:01 PM
Post #2715

Musafir

Morning,girls!

Postez si eu repejor meniul de ieri,pt ca tre sa fug la inot:
05:30- prune uscate(cca 200g),1 wasa cu gem,3 wasa cu branza 0.1, 2 castraveti
11:45- putine capshuni,1 castravete, 100g pate vegetal, 1 felie cascaval
17:00- friptura vita la gratar,1 felie cascaval,salata varza(cu ulei si otet)

va pupicesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 9 2007, 01:54 PM
Post #2716

Musafir

Am tras din nou chiulu' la sport...am fost la plaja, prima pe anul asta! Marea excelenta, soare nu prea puternic, 25 gr C...ce mai, taman buna pt aerosoli!
Meniul de astazi:
d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, black coffee
p - 5 mititei cu mustar conform, multa salata, cioco 75% cacao
acum(14:51): o coffee cu lapte
s - fructe...merg pana la office sa vad ce fac brazilienii mei, dupa care dau o raita prin piata, in drum spre casa, dupa fructe.
Va pup si va urez o sambata superba!
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 9 2007, 02:05 PM
Post #2717

Incurabil

Member No.: 868

Salutare, fetelor !
Am cam tras chiulul la scris zilele astea, dar am fost super ocupata . Am mancat conform (cu unele mici exceptii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) - o felie de tort la serbarea fiica-mii de sfarsit de gradinitza), si am mai dat jos 1/2 kg. Stiu ca nu e mult, dar pentru mine e o mare realizare, pentru ca greutatea asta -78,5- o aveam acum 2 ani.
Deci, ca sa facem un bilant mititel, din septembrie anul trecut de cand am inceput Monti (aveam aproape 85 kg), am slabit 6 kg. Si fara sa mai dau milioane pe Clarinol si alte prostii de genul... Oricum, Clarinolul se numara printre cele mai "sanatoase" pastile de slabit, ca sa zic asa, dar costa de te rupe un tratament de minim 6 luni , pentru a avea o oarece eficacitate....

Meniul de ieri:
Dimineata: 3 linguri fulgi de ovaz cu lapte 0,1% grasime si 2 linguri gem de capsuni
Pranz: v-am spus mai sus neconformitatea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Seara: mancare de pastai cu 2 bucatzele de piept de pui

Am pus niste poze pe grup pentru ochisorii vostri cu mine inaintea marelui eveniment si cu fiica-mea , de la serbare, imbracata in roba...
V-am pupat.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2007, 03:44 PM
Post #2718

Membru de Onoare

dragele mele,
iar m-am dat in stamba: am gatit 4 feluri de mancare si un desert: salata orientala (unde am inlocuit cartofii cu fasole boabe rosie), iahnie de fasole cu carnati de casa, pui a la parisienne, supa de legume, iar desertul: sarlota (am gasit reteta intr-o carte de bucate - daca vreti, o postez).
asa ca meniul meu de azi ar arata astfel:
MD: piure de conopida
P: supa de legume si iahnie de fasole
C: salata orientala si sarlota

va pup pe toate, o zi frumoasa (in Buc ploua si e urat, dar bine ca este racoare). o sa ma rasfat cu niste filme bune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 9 2007, 06:04 PM
Post #2719

Musafir

Felicitari Nimphe! Eu n-am intrat azi pe in bucatarie. Abia m-am trezit dupa somnul de frumusete. Am fost la pedichiura si apoi la cumparaturi. Sunt foarte incantata ca mi-am cumparat 2 fuste, o rochita si niste pantaloni peste genunghi. Intru in marimea 42. Am descoperit un super magazin, cu haine 100% romanesti, f bine facute. Ce-i drept, preturile sunt mai mari, dar merita pentru calitate. O sa le fiu clienta fidela. Pun un pic mai tarziu poze la shopping cu achizitiile, ca nu ma prind cum deschid capacelul de la camera pe unde se baga bateriile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , ca sa vedeti cat sunt de atehnica.
Ieri am fost la opera, am vazut un spectacol de exceptie intr-o interpretare asemenea 'Tosca' cu 2 brazilieni in rolurile principale. In actul 2, a fost o secventa care m-a impresionat pana la lacrimi (Tosca in dialog cu divinitatea, pentru cine stie opera). Va dati seama ca si aplauzele au fost pe masura. Am fost un grup mare...ca ai mei colegi straini (greci, francezi) se dau in vant dupa opera.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole, fasole batuta cu piept de pui la gratar si salata de varza
C: capsune si migdale (gata...le-am terminat..am dat gata 450 gr intr-o saptamana; bine ca nu mai am in casa, ca nu m-as putea abtine. Ideea e ca nu ma ingras de la ele. Apropo...greutatea mea e la fel intre 66-66.9).
Sylvia, am vazut pozele. Sunt f dragute.
Dr_wise, si gasca noastra, mai putin noi, se afla la mare. S-au cazat la hotel Doina in Mamaia. Camera a costat 80 ron/noapte, dar imi zicea ca mobilierul e tot ala, de acum 'n' ani. Noi n-am mers din motive subiective.
Blu, bafta la licenta. Cand ma gandesc ca trebuie sa caut in camera depozit carnetul de student al lui bebe, imi vine rau. E ca si cum as cauta acul in carul cu fan. El umbla acum dupa diploma de licenta.
Stoina, da search pe topicul de retete Montignac dupa cuvintele pe care le cauti si bifeaza sa-ti apara mesajul in posturi.
Va pupic si-un rest de weekend fenomenal, va doresc!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 10 2007, 08:33 AM
Post #2720

Membru de Onoare

[quote name='roxanica10' date='Jun 9 2007, 07:04 PM' post='100347']
Felicitari Nimphe! Eu n-am intrat azi pe in bucatarie. Abia m-am trezit dupa somnul de frumusete. Am fost la pedichiura si apoi la cumparaturi. Sunt foarte incantata ca mi-am cumparat 2 fuste, o rochita si niste pantaloni peste genunghi. Intru in marimea 42. Am descoperit un super magazin, cu haine 100% romanesti, f bine facute. Ce-i drept, preturile sunt mai mari, dar merita pentru calitate. O sa le fiu clienta fidela. Pun un pic mai tarziu poze la shopping cu achizitiile, ca nu ma prind cum deschid capacelul de la camera pe unde se baga bateriile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , ca sa vedeti cat sunt de atehnica.

rox, multam de felicitari. off topic, despre ce magainz este vb (daca e din Buc)? am devenit mare amatoare de haine made in Ro, sunt de buna calitate si la preturi rezonabile. daca se poate, zi-mi si mie numele magazinului. tx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 270 271 272 273 274 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:29 AM