IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 271 272 273 274 275 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Jun 10 2007, 08:50 AM
Post #2721

Musafir

Il gasesti in pavilionul H (Herastrau) si se numeste Miss Atitude si este pe colt, exact acolo unde termini de coborat spre nivelul de la parter. Mai e un magazin tot asa cu haine bune, romanesti (de acolo mi-am luat rochita) la etaj, pe primul culoar (al 3 lea pe stanga parca, oricum il deosebesti ca e mai mare decat celelalte, se intinde pe lungimea a 2). Aici, de regula e f aglomerat si e o mare harababura, de parca zici ca se dau pe gratis. Ieri am stat un pic la usa pana sa intru. Eu o stiu pe tipa care vinde (cred ca-i si patroana) de multa vreme si-mi place ca-i foarte sincera si non-conformista (are propriul ei stil)...imi spune cand ceva nu-mi vine bine sau nu ma avantajeaza.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 10 2007, 08:55 AM
Post #2722

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Jun 10 2007, 09:50 AM) *
Il gasesti in pavilionul H (Herastrau) si se numeste Miss Atitude si este pe colt, exact acolo unde termini de coborat spre nivelul de la parter. Mai e un magazin tot asa cu haine bune, romanesti (de acolo mi-am luat rochita) la etaj, pe primul culoar (al 3 lea pe stanga parca, oricum il deosebesti ca e mai mare decat celelalte, se intinde pe lungimea a 2). Aici, de regula e f aglomerat si e o mare harababura, de parca zici ca se dau pe gratis. Ieri am stat un pic la usa pana sa intru. Eu o stiu pe tipa care vinde (cred ca-i si patroana) de multa vreme si-mi place ca-i foarte sincera si non-conformista (are propriul ei stil)...imi spune cand ceva nu-mi vine bine sau nu ma avantajeaza.

rox, multam. cat despre cel d ecare ai scris mai incolo, cu patroana care e sincera, il stiu: e Hatu si are niste haine super. de acolo mi-am luat eu o fusta, iar patroana m-a sfatuit cum sa o asortez complet, adica cu ce dres, poseta, accesorii, bluza sa o port!!
ajung rar in zona aia, dar promit sa merg si la Miss atitude.
o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
blu_dea
post Jun 10 2007, 10:22 AM
Post #2723

Musafir

rox,sa porti sanatoasa hainutzele pe care ti le-ai luat!grabeste-te,ca daca o tzii intr-un slabit continu,curand ai sa inoti in ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cat despre licentza....am nevoie de bafta,pt ca desi mai am mai putin de 1 sapt nu ma pot mobiliza sa incep sa invatz..parca-s aiurita,zau asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

sylivia,chiar ma intrebam ce e cu tine.Orice reusita este un succes,indiferent daca e mai mica sa mai mare...e de ajuns sa ne motiveze sa mergem inainte

nimphe,ce de bunatati....mi-a ramas gandul la sharlota aia....

Uitam de meniul meu de ieri:
08:15- cireshe
12:30- omleta(cascaval-destul!-,3 oua,branza), 3 roshii
21:00- cafea cu spuma de lapte(in orash)

Ieri m-au luat crizele,am venit de la bazin,mancasem frumos si nu ft mult si in continuare constipata.M-am ofticat atat de tare incat de ciuda n-am mai pus nimik in gura de la 12:30...nu ma intrebati cum imi era noaptea de foame...la 4:30 n-am mai rezistat si mi-am luat micul dejun... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu va pot descrie cat este de frustrant sa stii ca faci totul impotriva constipatiei(sport,legume,fructe la ore potrivite,apa destul) si...nimik.Parca simt toxinele ca-mi ies prin piele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si ma mai intreb de unde atatea coshuri... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De astazi am inceput sa beau Activia(cu fermentul ala,bifidus essensis)-cel de baut are doar 0.8 grasime,fatza de cel normal care are3,2
Apropo,cel cu 0,8 nu merge la mesele glucidice ,nu?Ca se cam apropie de 1% grasime....Sau ma inshel eu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
midnight
post Jun 10 2007, 10:42 AM
Post #2724

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Dea, ai incercat ceai verde?

+Quote Post
blu_dea
post Jun 10 2007, 11:04 AM
Post #2725

Musafir

QUOTE(kandi @ Jun 10 2007, 08:42 AM) *
Dea, ai incercat ceai verde?

Nup (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...te referi la ceaiul verde autentic,nu? Nu la cel antiadipos,in cutie verde.

+Quote Post
stoina
post Jun 10 2007, 11:34 AM
Post #2726

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox. multumesc mult ptr raspuns.

Blu, incearca sa-ti faci de seara niste apa cu tarite muiata(2 lingurite) Dim bea apa si chiar si taritea daca poti. La mine un efect extraordinar au caisele uscate , papate pe stomacul gol.Iar Activia a scos din criza una din fetele mele de la florarie care suferea de constipatie cronica. Avem acolo un frigider full de Activia de baut-e asa de fericita ca i-a rezolvat problema, incit nu risca sa nu-si gaseasca 'minunea' in vreo zi . Ea a trecut prin toate experientele : ceai de crusin, ceai verde, de slabit, etc si doar Activia a fost solutia.
Astazi pap: omleta cu brinza si salata rosii, castravete, ceapa
Prinz : legume la cuptor(am cumparat vinete si dovlecei) si un muschiulet de porc pe care-l fac la gratar
Seara: ies la crisma ,asa ca...vad eu; sigur o cafea fara cofeina( luuunga )si prob o salata. daca e salata de vinete, m-as desfata oleaca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va iubesc si va pup din inima, ma despart de voi ptr 12 zile:plec in Antalya cu Alexandra, fiica mea de 17 ani si Marius, iubitul meu.Povestesc tot la intoarcere!

+Quote Post
blu_dea
post Jun 10 2007, 01:02 PM
Post #2727

Musafir

Blu, incearca sa-ti faci de seara niste apa cu tarite muiata(2 lingurite) Dim bea apa si chiar si taritea daca poti. La mine un efect extraordinar au caisele uscate , papate pe stomacul gol.Iar Activia a scos din criza una din fetele mele de la florarie care suferea de constipatie cronica. Avem acolo un frigider full de Activia de baut-e asa de fericita ca i-a rezolvat problema, incit nu risca sa nu-si gaseasca 'minunea' in vreo zi . Ea a trecut prin toate experientele : ceai de crusin, ceai verde, de slabit, etc si doar Activia a fost solutia.
doamne ajuta,stoina!

Va iubesc si va pup din inima, ma despart de voi ptr 12 zile:plec in Antalya cu Alexandra, fiica mea de 17 ani si Marius, iubitul meu.Povestesc tot la intoarcere!

Petrecere frumoasa,sa te distrezi,sa ne aduci vesti bune si poze!!!Sa ai o vacantza minunata!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 10 2007, 01:15 PM
Post #2728

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Azi aveam 52.5kg. Nici nu-mi vine sa cred. De obicei stagnez la 54. Mi s-a pus pata sa ajung la 50 si sa ma mentin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meniul meu de azi:
d-cafea, capsuni
p-paste cu usturoi si rosii, shake de capsuni
c-un gref sau 2 portocale

+Quote Post
roxanica10
post Jun 10 2007, 02:08 PM
Post #2729

Musafir

Bravo Ala! Ma bucur c-ai inceput sa scazi, desi, fie vorba-ntre noi, arati f bine...nu prea vad de unde trebuie sa mai dai jos.
In schimb, eu sunt inainte de ciclu si am pofta de dulciuri.
Ieri am mancat:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: o portie de ciorba de perisoare, 4 mini-chiftelute cu mega salata (rosii, castraveti, ardei gras, ceapa, oua fierte, masline), 2 cubulete cioco Heidi 75%
C: capsune si 5 caise dezhidratate
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
G: compot de ananas fara zahar (1/2 cutie)
P: 2 pate inedit, 2 ochiuri si salata (ca ieri); 4 cubulete cioco Heidi 75%
C: fructe (inca nu stiu de care)
Weekendul asta am cam lenevit. Acum lucrez ceva pentru la serviciu....probabil ca voi intra mai tarziu in bucatarie si voi face niste snitele din piept de pui in faina de soia si paste cu pui si usturoi pentru al meu (neconforme). Nu prea am inspiratie la mancare...si nici chef, de ce sa nu recunosc?!
O vacanta super placuta stoina si sa te intorci numai cu amintiri frumoase de acolo! Te asteptam cu povestiri mai pe larg.
Blu, eu n-o sa-ti dau sfaturi pentru constipatie, ca ti-au dat fetele. Eu te bat la cap cu licenta: mobilizeaza-te si apuca-te de invatat. Licenta, nu-i o chestie grea, in general se ia...dar totusi trebuie sa stii ceva carte. Stiu ca-i cald afara si ca nu exista chef, dar fabricati-l. E pacat sa nu te ambitionezi. Am o prietena care de peste o saptamana examenul de consultant fiscal, si de 2 saptamani se tot chinuie sa se apuce de invatat. Eu am tot batut-o la cap, dar daca ea nu vrea....degeaba insist.

+Quote Post
ella_
post Jun 10 2007, 02:57 PM
Post #2730

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,749

Buna fetelor...m-am mutat si eu la voi...ca pe net e liniste si pace.... :) trebuie sa va zic ca sunt cam suparata....ca am o luna de cand stagnez....si culmea e ca nici nu am mancat neconform... of! of! merg inainte ce sa fac...da' simt ca pic in depresie.... aaaa de fapt am calcat stramb o data , dar mi-am dat seama abia acum 5 min cand am citit ultimele postari de aici si mai ca mi-au dat lacrimile........am papat cirese acu' vreo 3 zile :(( silly me...nici nu m-am gandit ca nu sunt conforme.... oricum n-ar fi o gafa atat de mare...sper
da' nu pot sa-mi explic de ce dureaza asa de mult perioada asta de platou...mai ales ca am 2 sapt de cand am inlocuit cina cu fructe...chiar si micul dejun.....de ciocolata nu m-am atins .... gemul conform l-am facut uitat in frigider ( oricum nu papam decat de 1, 2 ori pe sapt..)
mi-am revizuit si meniurile....dar n-am gasit greseli
mda...cred ca ar trebui sa-mi schimb organismul :)))
aaa..meniul de astazi:
md- iaurt 0.1% cu cereale integrale
p- cas de oaie cu salata de rosii
c- mere
hai sa fiti suple! v-am pupat! :pupicei:

+Quote Post

685 Pages V  « < 271 272 273 274 275 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:17 AM