![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
blu, incearca argila pe stomacul gol. se gaseste la plafar, are si modul de folosire. si este eficienta in mutle alte tratamente, si intern si extern. ai incercat sucul de lamaie cu apa dimineata pe stomacul gol? daca nici asa nu merge, zic sa mergi la doctor sau sa-ti iei niste laxative
stoina, have fun, te invidiez, eu nu o sa reusesc sa am un concediu mare, o sa ma multumesc cu o sapt in septembrie (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) rox, nu te mai chinui sa gatesti si neconform, inceraca sa-l educi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am reusit cu al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) meniul meu de azi: MD: salata orientala cu pui a la parisienne P: supa de legume si iahnie de fasole cu carnati C: probabil tot salata aia orientala, pt k nu ma mai satur de ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) va pup pe toate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dea, vezi ca iaurturile de la danone is cam pline de prostii gen amidon. Numa uita-te pe ecticheta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dea, vezi ca iaurturile de la danone is cam pline de prostii gen amidon. Numa uita-te pe ecticheta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Diana,esti dragutza si iti multumesc pt grija!Iti dai seama ca m-am uitat cu atentie,de cand cu Monti asta am devenit de-a dreptul paranoica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uite ce zice ca are:lapte pasteurizat, fermenti selectionati din iaurt, ferment Bifidus Esensis Mai mult decat ok...e drept ca mi-ar fi facut cu ochiul variantele cu fructe sau cereale,dar alea chiar au adaosuri neconforme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Mai uita-te te rog si la cantitatea de carbohidrati, pentru ca si eu am studiat o data eticheta de la Danone si cand am vazut in jur de 7? sau 9g % (nu mai stiu insa ce fel de iaurt era, cu fructe sau fara), adica de 2 ori mai mult decat in iaurturile de la alte firme, nu am mai pus gura pe Danone.
(De fapt nu stiu daca acest comentariu e potrivit pe un topic despre Montignac, dar eu de obicei prefer produsele cu putini carbohidrati si cat mai light/low fat). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am mai auzit un zvon ca si astea dietetice de la Danone ar contine amidonuri. Eu m-am obisnuit cu gustul lor si nu pot sa le schimb...avand in vedere ca sunt singurele lactate pe care le pot manca, si-n combinatie evident.
Nimphe, am terminat si eu cu treburile prin bucatarie. Chiar mi-a zis al meu sot sa nu mai gatesc decat pentru el. Cert e ca sosul e conform, dar spaghetele ba...si de data asta am pus spaghetele in sos. N-am gustat din snitele, dar o sa-mi iau maine la serviciu. Asta seara am mancat: un grapefruit, o portocala si migdale prajite. Tocmai mi-a cumparat al meu o punga de migdale prajite de 300 gr si una de migdale crude de 500 gr. Asa ca am provizii pentru 2 saptamani. Sunt de la Elmas si sunt ceva mai ieftine decat cele de la Natura verde. El le-a gasit in Gima. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am mai auzit un zvon ca si astea dietetice de la Danone ar contine amidonuri. Eu m-am obisnuit cu gustul lor si nu pot sa le schimb...avand in vedere ca sunt singurele lactate pe care le pot manca, si-n combinatie evident. Nimphe, am terminat si eu cu treburile prin bucatarie. Chiar mi-a zis al meu sot sa nu mai gatesc decat pentru el. Cert e ca sosul e conform, dar spaghetele ba...si de data asta am pus spaghetele in sos. N-am gustat din snitele, dar o sa-mi iau maine la serviciu. Asta seara am mancat: un grapefruit, o portocala si migdale prajite. Tocmai mi-a cumparat al meu o punga de migdale prajite de 300 gr si una de migdale crude de 500 gr. Asa ca am provizii pentru 2 saptamani. Sunt de la Elmas si sunt ceva mai ieftine decat cele de la Natura verde. El le-a gasit in Gima. pt mine danone nu exista, stiu din surse destul de sigure ca nu are nici urma de lapte in niciun produs! eu prefer napolact, si chiar te sfatuiesc sa renunti la danone. acum, faci cum vrei... mi-am luat si eu migdale neprajite Elmas, la 500gr, dar am renuntat sa iau in cantitati atat de mari, pt ca se usuca. cand deschizi punga, sunt proaspete, sunt moi si cand le mesteci parca au lapte. dupa cateva zile, chiar daca incerc sa tin punga cat mai inchisa, se intaresc si se scofalcesc. asa ca prefer sa iau cantitati mai mici, d la MegaImage. meniul meu de azi pare a fi: MD: salata orientala P: supa de legume C: iahnie de fasole va pup si va doresc o zi cu spor in toate cele |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pun si eu meniul de azi:
d-4 piersici si cateva arahide p-iahnie de fasole cu salade de rosii+castraveti *gustare o gulie mare (la 2-3h dupa masa) c-sote de ciuperci cu salata iceberg |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Uf, tocmai mi-am varsat cafeaua peste tot - birou, covor, etc.! Mama-mama, ce nervi am! Cel mai tare ma infurie mirosul de cafea din piele... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa-mi trebuie, daca beau cafea!
Inapoi la pastorit, adica la oile noastre! N-am gatit ieri, nu gatesc nici azi, deci improvizam: MD - wasa, ceai; 1/2 cafea, ca pe restul... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) P - un rest de ostropel de pui cu salata C - spaghetti cu ton si usturoi + salata de rosii |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao a tutti!
Meniul meu de ieri: d - omleta cu telemea de oaie, muschi file, piper, busuioc, o rosie + un ardei capia rosu, lapte, cafea cu lapte p - mititei + frigaruie porc cu garnitura de fasole verde si salata de verdeturi, capsuni s - o rosie + ardei gras + ardei capia cu telemea de oaie Acum e acum....m-a rugat fiu-meu sa duc cutia cu inghetata la congelator si...n-am mai ajuns pana acolo, si chiar daca ajungeam, nu mai era nimic de pus la cong....am mancat-o! Am mustrari de constiinta, dar a fost asa de buna(cu exceptia faptului ca era exagerat de dulce, din cauza zaharului)!!!! Exact aroma dupa care ma dau in vant...vanilie! In dim asta am mancat paste/ pene rigate din faina integrala De Cecco preparate cu lapte degresat, esenta lamaie, fructoza(1 lingura) si scortisoara...foarte bune! Sper sa nu-mi creasca greutatea dupa destrabalarea asta! |
|
|
![]()
|
|
Ciao a tutti! Meniul meu de ieri: d - omleta cu telemea de oaie, muschi file, piper, busuioc, o rosie + un ardei capia rosu, lapte, cafea cu lapte p - mititei + frigaruie porc cu garnitura de fasole verde si salata de verdeturi, capsuni s - o rosie + ardei gras + ardei capia cu telemea de oaie Acum e acum....m-a rugat fiu-meu sa duc cutia cu inghetata la congelator si...n-am mai ajuns pana acolo, si chiar daca ajungeam, nu mai era nimic de pus la cong....am mancat-o! Am mustrari de constiinta, dar a fost asa de buna(cu exceptia faptului ca era exagerat de dulce, din cauza zaharului)!!!! Exact aroma dupa care ma dau in vant...vanilie! In dim asta am mancat paste/ pene rigate din faina integrala De Cecco preparate cu lapte degresat, esenta lamaie, fructoza(1 lingura) si scortisoara...foarte bune! Sper sa nu-mi creasca greutatea dupa destrabalarea asta! dr_wise, daca ai sti cat de bine ma simt cand vad ca mai sunt si altele care nu se abtin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu ma mai simt atat de vinovata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu am pacatuit vineri cu 2 tabelete de cioco Heidi, cu miere si nuci, e o nebunie ciocolata aia, era preferata mea. si mirosea atat de bine, mi-era atat de pofta de ceva dulce si nu aveam nik conform, incat am pacatuit cu ea. lasa, nu murim noi din atata, tot inainte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:22 AM |
|