IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 273 274 275 276 277 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jun 11 2007, 01:56 PM
Post #2741

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Blu, Roxi, Nimphe, va multumesc din inima ptr urari si Doamne-ajuta! Sa ne revedem sanatoase si voioase!
Meniul de azi: pina in ora 15 : rosii, castravete, capsuni, cafea decaf.
Acu voi papa niste carnita la gratar cu vinete si dovlecei la gratar, capsuni
Diseara,preconizez o salata uriasa si la 9 seara am decolat. Va puuuup si-am sa va duc doru, because (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 11 2007, 02:24 PM
Post #2742

Musafir

Stoina draga, sa ai parte de vreme frumoasa, apa calda si limpede, sucuri reci si gazde primitoare si chef de distractie!!! Si sa faci poze multe!!!!
Vacanta frumoasa!

+Quote Post
danati
post Jun 11 2007, 08:15 PM
Post #2743

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Si din partea mea urari de vacanta cat mai fumoasa, Stoina !
Multumesc blu pentru incurajari, desi cam tarziu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am sa scriu doar meniul de azi, pentru ca si asa am ramas in urma cu el :
MD : Finn crisp cu branza cu iaurt si putin gem conform, o cacao cu lapte degresat...o fii bine ? acum ma gandesc ca, cacaoa cam are grasimi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
P : salata de rosii cu castraveti si branza telemea veche
C : omleta cu putin bacon si multa branza, cu o rosie si doi ardei
Din pacate insa, m-am abatut cu ceva de sambata incoace...m-am trezit ca mi-a dat o prietena o "coca de la Vatican" pe care a trebuit s-o prepar toata saptamana trecuta si care are din plin faina alba si zahar...Sambata am copt-o si cum scrie in instructiuni ca doar cei din casa trebuie s-o manance, ma cam sacrific eu, ca restul... desi e buna la gust, nu prea se omoara.
Sper sa fie ultima abatere, ca altfel nu am sanse sa dau si eu jos niste kg pana in august.
Numai bine si o seara buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 11 2007, 09:54 PM
Post #2744

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(danati @ Jun 11 2007, 09:15 PM) *
Din pacate insa, m-am abatut cu ceva de sambata incoace...m-am trezit ca mi-a dat o prietena o "coca de la Vatican" pe care a trebuit s-o prepar toata saptamana trecuta si care are din plin faina alba si zahar...Sambata am copt-o si cum scrie in instructiuni ca doar cei din casa trebuie s-o manance, ma cam sacrific eu, ca restul... desi e buna la gust, nu prea se omoara.

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-am mai auzit de Coca de la Vatican pana acum asa ca am ramas uimit sa regula asta? nu poti s-o imparti cu colegele la birou sau sa inviti niste prietene acasa la o degustare?

In fine, nu-s eu cea care sa te cert, fiindca si eu am pacatuit zilele astea cu inghetata si cu o pizza cu ton. din fericire cantarul arata tot 60. As vrea sa mai slabesc 2 kilograme, dar deocamdata - din cauza reamenajarii casei si a stresului acumulat - incerc sa merg pe faza 2. Peste cateva zile insa, dupa ce scap si de curatenia generala... o sa revin la faza 1 strict si la multa gimnastica.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 11 2007, 10:51 PM
Post #2745

Incurabil

Member No.: 868

Buna seara, gagici montignace ! Ce mai faceti ? Sunteti mai suple au....ba ?
Iaca mi s-a facut dor de voi si scriu si eu acum ce-am mai facut prin weekend: am copt paine fifty-fifty faina integrala de grau cu taratze (care bineinteles nu a crescut asa cum am vrut eu) , am mancat painea mai sus mentionata cu sardine in ulei cu suc de lamaie, am facut o tava de friptura de porc servita cu broccoli sotat in unt , desertul de duminica: chec de ciocolata cu albusuri- un alt fiasco , pentru ca l-am uitat prea mult la cuptor si s-a rumenit prea tare. Dar.....am aflat secretul eliminarii mirosului cel putin ciudat al fainii de soia si vi-l impartasesc si voua: se amesteca faina de soia cu faina din miez de nuca si ...nu se mai simte nimic...
V-am pupat si....have a nice week !!!

+Quote Post
blu_dea
post Jun 12 2007, 05:36 AM
Post #2746

Musafir

Neatza montigniacelor!(de fapt,care neatza ca eu nici nu m-am culcat inca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Vad ca aproape toate am cam calcat un picut stramb...eu cred ca ne destrabalam ca nu-i kalua aici...stiti cum se spune,"cand pisica nu-i acasa,soarecii joaca pe masa" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a' si cand s-o intoarce...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu am mancat duminica ft ft mult (conform) iar seara am dat-o in bara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De ieri insa,din nou la lupta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am mancat astfel:
11:00- 2 wasa cu branza 0.1
17:30- friptura vita la gratar, salata varza

Nimphe,am sa incerc si argila.Ms de pont (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Roxanica,m-am facut fata cuminte si m-am pus pe invatzat.In ceasul al 12lea,ca asa-mi place mie,sa ingras purcelul in ajun.

Va pup,sa aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 12 2007, 07:16 AM
Post #2747

Musafir

Mama, ce de gagici vesele!!! Se vede ca ati calcat stramb, sunteti mai pline de viata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Vorba aia, radeti voi, radeti, da' nu-i rasul vostru.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Lasa, noi sa fim sanatoase ca belelele si tentatiile curg! Da' si cand o veni kalua, ne-am ras!
@sylvia: sa-ti traiasca "absolventul", arata bestial in roba aia! Asa se poarta acum la gradinita?! In privinta ta, sa stii ca ai marea sansa de a nu-ti arata kg; cred ca un minus de 8kg...asa, la vreo 70kg...te-ar prinde excelent!
Meniul meu de ieri:
d - paste din faina integrala cu lapte degresat, esenta de lamaie si scortisoara, black coffee
p - ficatei de pui la cuptor cu salata; stiu, tb sa mananc cat mai putini ficatei, dar daca asta era oferta cea mai buna de la cantina, ce era sa fac?!!!
s - rosii cu ardei capia si telemea de oaie, plus o incercare de dovlecei pane in faina de naut cu mujdei....a iesit o mare porcarie, mai bine prajeam dovleceii fara faina...de retinut pt next time.
22:30: un mar ionatan baban
Mai, mie-mi fac cu ochiul ciresele astea...totusi...ia sa studiez ce indice glicemic au....
Va pup cu sonor si va doresc o zi minunata!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 12 2007, 09:59 AM
Post #2748

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Azi dimineata aveam 52kg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meniul meu de azi:

d-cafea
p-paine din tarate cu salata de vinete+rosii+castraveti
c-arahide si un gref

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 12 2007, 10:28 AM
Post #2749

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

da, fetelor, asa am observat si eu cu pisica nu-i acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si mie mi-e pofta rau de niste cirese, dar imi ostoiesc poftele cu piersici, sper ca astea nu-s interzise (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
aseara am iesit in oras cu niste prieteni si am mancat 4 mici cu mustar, dar nu cred ca era conform (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
tot zic ca ma apuc sa fac foamea pana la nunta, dar nu mai pot, prea mi-am chinuit corpul cu regimuri de-astea de infometare si nu mai suport sa-mi chioraie matele de foame (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
azi ma duc la designer, pt rochie, asa ca nu mai sunt sanse sa fiu silfida, daca tot imi ia masurile acum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
asta e...slabesc dupa nunta...
meniul meu de azi pare a fi:
MD: salata de rosii, ardei, castraveti cu telemea de oaie
P: supa de legume si iahnie
C: ori iahnie, ori salata

va pup, sa aveti o zi minunata.

+Quote Post
blu_dea
post Jun 12 2007, 02:14 PM
Post #2750

Musafir

Mai fetelor,nu va suparati pe mine,dar cred ca exagerati cu ciresele astea!Unde ati citit voi ca sunt INTERZISE?Au IG 25 si nici macar nu sunt printre fructele cu asterics de pe site(cum e pepenele,de ex).Iar daca o sa-mi spuneti ca v-ati ingrasat de la ele....nush...ori e autosugestie,ori e apa din ele,care oricum se elimina.

+Quote Post

685 Pages V  « < 273 274 275 276 277 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 07:46 AM