![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,749 ![]() |
pescarush mi-ai luat o piatra de pe inima
promit ca de maine o sa-mi fac timp sa gatesc chiar daca o sa trebuiasca sa-mi tai din portia de somn(care si asa e redusa )... hmm..de fapt nici asa nu e bine...ca trebuie sa ma odihnesc eh...vad eu cum fac si o sa reusesc :) m-am gandit eu zilele trecute sa-mi mituiesc colega de apartament...da' nu prea am incredere...ca cine stie ce idei ii mai vin si poate imi mai scapa vreo priza de delikat sau vegeta...cu buna intentie...ca sa fie mai gustoasa mancarea...si dupa aia o sa am de suferit :)) eee..ma descurc eu hai sa scriu si ce as vrea sa pap maine: d-fructe p-gratar din piept de pui(o sa-mi gasesc eu timp sa-l fac) c-o salata mare mare de legume si voi mai lua o masa de fructe...ca lucrez maine noapte si o sa stau treaza pana la 8 v-am pupat |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ella, nici eu nu te-as sfatui sa tai din orele de somn. vezi daca nu ai de unde, din alta parte.
langa gratarul ala, sper ca pui o salata sau ceva legume. sa faci gratarul nu poate lua prea mult timp. in cateva minute e gata (atata iti ia si sa faci o salata). eu incerc sa am in congelator fasole verde sau mazare, sau alte legume mereu. atunci, in criza de timp, le fac repede ca garnitura langa carne si e gata pranzul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, de 2-3 zile n-am mai apucat sa intru pe forum decat in fuga. E o perioada mai agitata la serviciu...asa ca o sa ma scuzati daca nu apuc sa scriu meniul intr-o zi.
Luni: D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi de grau P: ciorba de porc cu smantana, snitele de pui cu faina de soia, salata de castraveti cu rosii C: migdale, o portocala, un mar Marti: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: ciorba de perisoare (decat zeama), 2 ciocanele la cuptor cu salata de rosii cu castraveti C: migdale, grapefruit, nectarine Miercuri: D: un kiwi, dupa iaurt cu fulgi P: ficatei cu mancare de mazare, salata de rosii cu castraveti C: migdale, grapefruit, nectarine Kalua, mi s-a facut dor de tine. De-abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum a fost. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Blu, bafta in continuare si sa ai cat mai mult spor. Imi pare rau ca nu le-ai dat de cap la balonari. Nu te mai stresa in legatura cu greutatea, ca arati f bine...ea incearca tu sa-i induci creierasului tau aceasta informatie...sa se mai relaxeze si el. Dr_wise, te astept cu greutatea de maine dimineata....sa vedem daca ciresele slabesc ori ba (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Nimphe, pe unde esti? Sa nu-mi spui ca te-ai lasat de Monti...ce daca te-ai dus la proba la rochie? Apropo, unde-ti faci rochita? Pupici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine v-am regasit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa stiti c-am citit tot ce s-a scris intre timp! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nah, ce-a fost a trecut, ce sa mai dezgrop mortii acum... Sper totusi sa va tineti de treaba si nu vreau s-aud ca stagnez, bla, bla, dar iaca aici o exceptie mica, peste cateva zile alta...Asta nu-i treaba serioasa, ori vreti sa slabiti, ori... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De concediu oi scrie la topicul cu pricina, e destul de multisor de spus si azi nu m-am simtit de forta de asa ceva. Ceea ce pot sa zic acum este ca a fost bine, frumos si interesant. Si mancarea o minune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Bucataria singaleza este foarte asemanatoare celei indiene, deci mancaruri conforme pe rupte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vin si eu cu meniul meu de azi: d: cafea p: o felie friptura de vitel la cuptor cu broccoli si niste ardei facuti in aburi plus salata asortata s: telemea cu ardei la cuptor (eu am mancat mai mult ardei decat telemea, bine c-am pus din belsug) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
fetelor, haideti ca n-am lipsit atat de mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
am zis sa postez meniul a 2-a zi, ca poate iar intervine ceva. nu m-am lasat de Monti, doamne fereste! meniul meu de ieri: MD: omleta cu rosii si castraveti P: supa de legume si o mana de iahnie de fasole C: friptura de pui si de miel cu castraveti murati (am fost in vizita la nasi si ne-au pus la masa) rochia vroiam sa mi-o fac la Monica Darie, dar nici una nu e sub 2000 ron, iar bugetul meu e fix 1500 ron. asa ca ma apuc sa scotocesc prin Bucuresti, poate doar doar oi gasi ceva sa ma incadrez in banii astia (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si ma apuca groaza, dar n-am ce face... azi vine maica-mea sa-si caute si ea o tinuta si o sa alergam prin tot orasul zilele astea. nu am mai slabit niciun gram, mi-am dat seama ca sunt mai grasa cu 2-3 kg fata de anul trecut cand oricum ma consideram o balena. iar zilele trecute mi-a zis si fratele meu ca n-am fost niciodata atat de grasa, ca sunt enorma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dupa cum vedeti, am parte de o "sustinere" numai buna sa ma ambitioneze (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) va pup, sa nu cedati. Kalua, welcome back!! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,dupa ce ca mai am doar cateva zeci de ore pana la licentza(maine dimin,la 9 incepe)toata ziua de ieri am bolit.Am throw up(parca in engl.nu suna asa urat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )la 7 ore dupa micul dejun...am zacut pana la pranz cand am papat niste dovlecei fierti iar dupa-amiaza,am baut niste compot de visine,facut in casa.Toate ok,nu-mi mai era rau insa aveam o burta....dumnezeule,in viata mea n-am avut-o asa:imensa,umflata si tare rau de tot.Mi-am vazut de invatat si pe la 23:00 a trebuit sa fug iar la baie,asa din senin-a fost groaznic.Nu vreau sa intru in detalii sa va scarbesc,dar e clar ca de la bila imi e asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... Cert e ca dupa acesta "incursiune" la baie mi-a revenit stomacul la dimensiuni normale.Of,abia astept sa scap de licenta asta sa ma duc si eu la medic.Nu mai pot asa...pana acum era deranjant doar dpdv estetic,acum insa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sa postez si eu ce-am papat ieri(si culmea,a si rama s in stomac!): 06:00- wasa, gem, putina branza 0.1% , 1 roshie 15:00- dovlecei fierti 18:00- compot de visine(cu zaharina) Bine ai revenit,kalua,ti-am dus dorul cu toatele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu, bafta maine, ma voi gandi la tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu ma bagi in sperieti, ma gandesc sa nu fi facut vreo intoleranta la fructoza (legumele contin fructoza!), exista intoleranta la nivelul stomacului si la nivelul intestinului si sunt foarte periculoase. Neaparat trebuie sa te vada un doctor bun! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele,dupa ce ca mai am doar cateva zeci de ore pana la licentza(maine dimin,la 9 incepe)toata ziua de ieri am bolit.Am throw up(parca in engl.nu suna asa urat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )la 7 ore dupa micul dejun...am zacut pana la pranz cand am papat niste dovlecei fierti iar dupa-amiaza,am baut niste compot de visine,facut in casa.Toate ok,nu-mi mai era rau insa aveam o burta....dumnezeule,in viata mea n-am avut-o asa:imensa,umflata si tare rau de tot.Mi-am vazut de invatat si pe la 23:00 a trebuit sa fug iar la baie,asa din senin-a fost groaznic.Nu vreau sa intru in detalii sa va scarbesc,dar e clar ca de la bila imi e asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ... Cert e ca dupa acesta "incursiune" la baie mi-a revenit stomacul la dimensiuni normale.Of,abia astept sa scap de licenta asta sa ma duc si eu la medic.Nu mai pot asa...pana acum era deranjant doar dpdv estetic,acum insa... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sa postez si eu ce-am papat ieri(si culmea,a si rama s in stomac!): 06:00- wasa, gem, putina branza 0.1% , 1 roshie 15:00- dovlecei fierti 18:00- compot de visine(cu zaharina) Bine ai revenit,kalua,ti-am dus dorul cu toatele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) blu, multa multa bafta la licenta!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Welcome back Kalua! Te asteptam ca pe painea calda...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar ma gandeam eu ca nu-i cineva care sa se ia de fete cand gresesc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Tu o faci cel mai bine.
Nimphe, stiu 2 magazine dragute in Bucuresti cu rochii de mireasa si cred ca gasesti sa te incadrezi si in buget. Unul se numeste Fabrica de nunti si e pe langa str. Polona si unul in zona Aurel Vlaicu. Da-mi PM daca vrei mai multe detalii. Blu, iti tin pumnii incepand de maine. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Blu, bafta si de la mine!
Astazi pap: d-cafea p-mancare de mazare+paine cu tarate. Am facut o pasiune pentru painea asta . E delicioasa! c-4-5 rondele de ananas, shake de capsuni, cateva felii de gref si poate cateva arahide crude. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:44 AM |
|