IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 278 279 280 281 282 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jun 16 2007, 07:55 AM
Post #2791

Musafir

Pai blu draga, atata iti trebuia sa nu iei "italiana" (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) !!!! Ma suparam rau de tot! Cum mai dadeam eu ochii cu zburatorul tau, care-i MUSAI sa fie italian, frumos, inalt, cu mustata d-aia cat bidineaua XXL, cu Lamborghini sau Ferrari (rosie musai), cu vila pe Insula Capri si cu muuuuulta dragoste pentru viitoarea lui Madrina (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) !!!
Acu vezi ce faci la "rusa", ca-i frumoasa si asta, nu-i bai....si nu strica, la o adica, o varianta de fin mafiot rus...toti mafiotii imi plac, rusi, italieni, iubitori de Madrina sa fie....si sa-mi tina adrenalina "on the top"!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Meniul meu de ieri:
d - iaurt cu fulgi ovaz, black coffee
p - piure de fasole cu cotlet de porc gratar, salata de varza rosie
s - ficatei de pui cu rosii si ceapa, putina salata de vinete
plimbarica
22:30: cateva cirese scapate din mana lui fiu-meu
Va anunt ca ma indrept vertiginos spre 71kg, poate am norocul sa le ating pe 18.06, cand am bilantul lunar; asta ar insemna 2kg date jos in ultima luna.
Acum o tai in piata, un blitz-praduieishan, dupa care imi scot zburatorul la "cipa-cipa", adica il duc la balaceala, la plaja.
@pescarush: multumesc mult pt urare, si eu zic la fel: sa-mi traiasca!
Va pup si sa doresc o zi minunata!
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jun 16 2007, 10:04 AM
Post #2792

Musafir

Blu, felicitari si din partea mea! Mult succes in continuare. Sa ne spui cum a decurs cosultatia de duminica.
Doftoreaso, sa-ti traisca sotul si acum si pe 18 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Te invidiez ca esti la plaja. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Eu tocmai mi-am deschis aerul conditionat ca nu mai suportam caldurile (locuiesc si la ultimul etaj). Am vazut acum un film dragut pe HBO 'Her minor thing'....asa ca pentru sambata dimineata. Poate-mi da ceva puteri sa ma apuc de treburi. Aseara trebuia sa mergem la 'noaptea devoratorilor de publicitate', dar n-am fost in stare...ma cam durea burta. Am adormit o data cu gainile, pe la 22.30. Am avut o saptamana full la serviciu si mai urmeaza inca vreo 3-4 la fel....dar si cand oi scapa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Joia care vine, suntem programati si la interviu pentru viza...in functie de rezultat vom vedea daca mergem la soacra-mea ori ba in toamna. Sa-mi tineti pumnii.
H-ulica, mie-mi place tare mult ca te mai bagi si tu pe la noi prin topic, chiar daca nu tii Monti (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Meniul meu de ieri:
D: un kiwi, dupa iaurt cu fulgi
P: cateva migdale, dupa 30 min ciorba de fasole, mancare de mazare si fasole verde cu salata de varza
S: capsune (am fost super fericita cand l-am vazut pe-al meu ca vine cu sacosa cu capsune...credeam ca mi-am luat adio de la ele pe anul asta).
Mi-am facut provizii insemnate de fructe pentru serile urmatoare: grapefruit, nectarine, portocale, mere.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 16 2007, 10:44 AM
Post #2793

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragele mele, eu am cam mancat aiurea zilele astea, chiar daca conform...
ieri:
MD: 2 pateuri inedit cu o rosie si 1 castravete
C: o pulpa de pui a la parisienne cu 1 rosie si 1 castrevete
nu exista p pt ca am mancat 2 piersici si m-a luat o cumplita durere de cap, insotita de greturi, asa ca am varat tot si m-am culcat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

azi nu stiu cum vor fi mesel, dar am in program: ciorba de peste, icre cu paine de naut si soia. a venit maica-mea la noi (eu sunt din Tulcea, dar m-am mutat in Buc) si a adus tot felul de peste, dupa care eu sunt innebunita, mai ales daca e somn. o sa prajim peste in faina de naut si uite-asa toata lumea se da pe Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

azi dim am mancat 1 pumn de cirese mari si dupa 1 ora salata de fasole pastai galbena.

trebuie sa ma pun rau de tot pe slabit, pt ca am gasit o rokie superba, dar trebuie sa mai slabesc cam 5 kg ca sa intru in ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
asa ca o sa ma dau pe dieta aia o zi legume, alta fructe, alta carne etc. poate poate reusesc, ca altfel nu dau jos.
nu renunt la Monti, dar pana la nunta nu mai am incotro (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 16 2007, 12:29 PM
Post #2794

Musafir

Doforeaso, sa-ti traiasca barbatul si sa te faca ferice! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Zi-i ca-i dau bere müncheneza (asta inseamna halba de-un litru), din pacate numai virtual. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

Blu, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Si, tu stii doar, marti iti tin iar pumnii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neaparat sa ne spui ce-a zis dottore.

Eu am ajuns la 55 kg (miercuri dimineata aveam 57,2 (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ).
Am fost la cules de capsuni azi, sper sa-mi ramana si pentru o cina.

Meniul meu de azi (propus):
d: capsuni (pe camp, nu foarte multe)
p: glas noodles cu raci de rau in sos de rosii cu smantana
s: capsuni

+Quote Post
Cleo
post Jun 16 2007, 01:18 PM
Post #2795

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

dr_wise (doftoreaso ? zic si io asa?) sa-ti traiasca sotul, distractie placuta si cand mai mananci cirese dedica-mi mie un castron (mama ce-mi ploua in gura cand ma gandesc la ciresii aia plini cu fructe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... aici nu exista ciresi, fructe da, aduse de prin Mexic probabil)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2007, 02:05 PM
Post #2796

Incurabil

Member No.: 868

Na ca io-ti zic "doctoritzo" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Deci, sa-ti traiasca barbatzelul, doctoritzo, si sa fiti fericiti impreuna si-n anii care vor urma. Acum am vazut ca e nascut pe 18, deci la o zi diferentza de mine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Distractie placuta si paseaza si la fata o portzie de mousse.
Eu nu prea stiu, adica nu m-am hotarat inca , ce dulce conform sa gatesc , mai vedem, poate-mi dati si voi idei. Cred ca am sa-ncerc o inghetata conforma, sa ma mai racoresc putin, ca deja nu mai suport caldurile astea (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2007, 02:25 PM
Post #2797

Musafir

Dragutzelor, multumesc frumos! E cel mai fericit barbat din lume la ora asta! Vorba reclamei de la Bergenbier...am descoperit ca unui barbat, ca sa-l faci fericit, tb sa-i dai bere si fotbal...fotbal n-am, in schimb l-am dus la plaja, unde, intre noi fie vorba, a stat sub umbrela si s-a "hidratat" intensiv cu bere; de cate ori puneam mana pe el, era rece, desi afara cred ca sunt 27 gd C...zicea ca a capatat temperatura berii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) plus balaceala in mare...a propos, apa-i calda, limpede si nu sunt valuri in continuare, aviz amatoarelor. De unde scot astia de la stiri imagini cu munti de alge pe malul marii, nu stiu?! N-am vazut in apa decat bancuri de pestisori.
Meniul de pana acum:
d - 2kiwi, 2 finn crisp cu b.proaspata si gem de visine "Arovit"(il recomand cu placere, este plin de fructe intregi), lapte, cafea cu lapte
11:30: caise "la nisip", pe plaja
14:30: pulpa de porc la cuptor, fasole verde sotata, salata din rosii, castraveti, ardei capia rosu si ceapa; desert spuma de ciocolata
Pt fripturi am achizitionat un mustar nou, tot frantuzesc, e singurul fara zahar, dar nu stiu cum il cheama, ca nu-i dibuiesc traducerea; care ma ajuta?! Ii zice pe limba lui "Moutarde a l'ancienne", granes broyees a la meule, si contine: eau, vinaigre d'alcool 27% (adica consumat in cantitati industriale ai parte de alcolemie in sange? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), graines de moutarde, teguments, sel, acidifiant/ acid citrique, extraits naturels d'epices et d'aromate - estragon, cannelle, girofle, gingembre - antioxygene - disulfite de potassium, epice/curcuma.
s: cred ca cirese
Kalua draga, in plimbarile lui cu NATO a fost si la Munchen si a venit foooooarte incantat de berea nemteasca! Ii voi transmite invitatia ta la o halba muncheneza, sigur il voi face fericit.
Sampania o bem weekend-ul urmator, cand ne serbam zilele de nastere impreuna cu gashca de rude si prieteni...si cu ocazia asta vom bea si un pahar in cinstea reusitei lui blu....tu sa iei note mari la examene, ca noi suntem cu "fluidele"...

@sylvia: adica tu esti nascuta pe 19.06?! Ia uite domnule, ce de varatici ne-am strans aici!!! Inseamna ca sambata viitoare, la sampanie, am de inchinat la mai multe pahare: in cinstea sotului meu, in cinstea lui blu, in cinstea ta, in cinstea mea...si daca nu am ajuns inca in primul santz de ameteala, si in cinstea lui roxy, in avans.... (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 16 2007, 02:43 PM
Post #2798

Incurabil

Member No.: 868

Yeap, pe 19. Si anul asta am de gand sa ma imbat ....cu sampanie extra dry de Jidvei, parca spuneai tu c-ai gasit conforma...
"Moutarde a l'ancienne" l-as traduce: mustar...ca pe vremuri

+Quote Post
roxanica10
post Jun 16 2007, 02:47 PM
Post #2799

Musafir

Bine mai doftoreaso, vrei sa nu mai fiu om...mai ne spui ca si apa-i calda si fara alge?! Pai racul din mine ce crezi ca zice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Deocamdata bem in cinstea voastra ca pan' la ziua mea mai e cale lunga. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Da...asa as traduce si eu sau mustar traditional. Pare conform, dar mi-e lene sa-ti traduc toate ingredientele. Vreau sa ma bag la somnul de infrumusetare. Ma mir totusi ca n-au pus astia pe mustar o eticheta cu traducerea in limba romana. Poti sa-i reclami, ca lucrul asta-i obligatoriu.

+Quote Post
Cleo
post Jun 16 2007, 04:50 PM
Post #2800

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

dr_wise ia de vezi ...
pe limba lui "Moutarde a l'ancienne", graines broyees a la meule (boabe macinate la moara ,,,vorbim de ceva micut) , si contine: eau (apa), vinaigre d'alcool (otet din alcool) 27%, graines de moutarde (boabe de mustar), teguments (tegumenti (?) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) , sel (sare) , acidifiant/ acid citrique, extraits naturels d'epices et d'aromate (extracte naturale din condimente ) - estragon (tarhon), cannelle (scortisoara), girofle (cuisoare), gingembre (ghimber) - antioxygene - disulfite de potassium (blablabla) , epice/curcuma ... asta-i condiment indian se foloseste la prepararea curry-ului

acu chiar n-ai incotro si trebuie sa-mi dedici un castron de cirese ...
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 278 279 280 281 282 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:04 PM