IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 280 281 282 283 284 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Jun 18 2007, 07:40 AM
Post #2811

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

salutare,
eu am plecat smb din Buc, ca nu mai suportam caldura. am plecat la socri, in campulung muscel si acolo a fost frig rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
acolo am tinut-o pe gratare cu salata de varza, ciorba (gatita conform, ca stie ca altfel nu mananc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
de azi incerc sa mananc cat mai putin si cat mai multe fructe...sa vedem daca reusesc sa slabesc.
va pup si va doresc o saptamana plina de evenimente bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 18 2007, 10:23 AM
Post #2812

Musafir

Mie puteti sa-mi spuneti camila. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 1 kil si 300 gr mai mult decat ieri si stiu ca-i apa, am baut ieri intr-o veselie, dar n-am scos apa din mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Azi la pranz mananc doua mere, apoi un ardei umplut conform.
Seara vreau sa fac o salata din rosii, ardei, ceapa verde, salata iceberg, telemea, sunca si masline.

+Quote Post
roxanica10
post Jun 18 2007, 10:39 AM
Post #2813

Musafir

Daca tot e vremea laudelor....si la mine arata azi 65.3...dar cred ca si din cauza ca mi-a fost cam rau zilele astea.
Kalua, las ca le elimini tu. Te-am vazut in pozele din Sri Lanka si arati super. E o adevarata performanta greutatea ta la 39 de ani, avand in vedere c-ai trecut si printr-o nastere.
Nimphe, succes! Mananca seara fructe si vei slabi, dar nu te infometa.
Pun mai tarziu meniul meu de ieri.

+Quote Post
Ala80
post Jun 18 2007, 11:19 AM
Post #2814

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Meniul meu de azi:
d-cafea, cateva arahide
p-salata de legume cu paine monti
c-pateu inedit cu putina paine si o salata

+Quote Post
dr_wise
post Jun 18 2007, 11:41 AM
Post #2815

Musafir

Salutare, frumoaselor!
Mai, ce se mai lauda poporu' here cu cm si kg....apar si eu deseara, sau mai bine maine dimineata, desi e cu semnul intrebarii, ca-i inainte de problema lunara...
Ieri am mancat:
d - omleta din 2oua, rosii, 2 feluri de branza si busuioc, cafea cu lapte
p - la fel ca sambata, adica pulpa de porc la cuptor cu fasole verde sotata(cu mujdei), salata, spuma de cioco
s - adica pe la 22:00...ca pana la ora asta nu-mi fuse foame...rosii(multe) cu branza

+Quote Post
pescarush
post Jun 18 2007, 02:35 PM
Post #2816

Musafir

m-ati facut si pe mine curioasa cu masuratorile alea. nu ma mai masurasem de ani buni.
eu am asa: talie 70 cm, solduri 93 cm iar coapsa 50 cm.

meniul pe care mi l-am propus pe azi:
D - iaurt cu fulgi de ovaz si germeni de grau
P - finn crisp 24 % fibre cu salata de vinete, telemea si rosii
C - vreau sa incerc inelul ala cu conopida (sau cum i-o fi zicand) a la kalua, cu salata de castraveti.

a, si sa va spun ca sunt foarte activa in ultimul timp: Pilates, plus plimbari lungi cu bicicleta.

+Quote Post
blu_dea
post Jun 18 2007, 03:06 PM
Post #2817

Musafir

Scumpele mele,intai de toate va multumesc pt grija pe care mi-o purtati (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu vreau sa stric atmosfera buna de pe aici cu vestile mele...nu foarte imbucuratoare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mediucul,intr-adevar a vrut sa ma opreasca in spital(cum banuia sweet kalua)dar am refuzat(maine am examenul la rusa si daca-l iau,mai am si vineri oralul).Inafara de constipatie cronica,n-a putut sa-mi puna un diagnostic clar.Inceput ulcer,gastrita de reflux,nush ce "obturatii"la nivelul stomacului,etc.Mi-a dat un tratament medicam.(vreo 4 pastile de 3/zi)plus niste indicatii care nu prea mi-au cazut bine:sa nu las sa treaca mai mult de 4 ore de la o masa la cealalta(s-a ingrozit cand a auzit cam la ce intervale mananc-dar ce naiba,cum o sa mananc,daca nu mi-e foame?oof!),sa-mi reglez programul de somn(culcatul la 1-2 nu e tocmai ok-lucru pe care adesea mi l-ati spus si voi!),sa evit pe cat posibil legumele crude( (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( ),sa nu mai mananc piperat...
A zis ca daca in 3-4 sapt nu-mi revin...ma interneaza pt tomografie si alte analize (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Mai rau e ca mai am eu o problema de care i-am vb,la picior(tipul e chirurg,specializat pe entero-gastro...nus-cum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )-o batatura care s-a transformat intr-o excreshcentza dureroasa,cu care ma chinui de luni de zile..si tre.si aia operata. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
oooof!nu va pot spune cam care e starea mea psihica,sunt la pamant,zilele astea mi-a fost rau si am tooot zacut in pat,numai de invatzat nu mi-a ars...si maine ma duc cam tufa de venetia...va implor,tineti-mi pumnii,again!
Va felicit pt reusitele voastre si va multumesc inmiit pt grija voastra! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 18 2007, 03:09 PM
Post #2818

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

blu, fii tare si incearca sa tii cont de macar cateva dintre sfaturile medicului, ca stie el ce stie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ai grija de tine si multa bafta la restul examenelor!

+Quote Post
kalua
post Jun 18 2007, 06:25 PM
Post #2819

Musafir

blu, nimic nu e mai important decat sanatatea. Ce te faci daca esti slaba ca o scandura dar infunzi spitalele?
Ulcer si mai stiu eu ce poate c-ai facut, probabil ai un stomac mai sensibil si l-ai maltrat bine cu zile de mancat mult si anapodaurmate de perioade in care mancai mai mult ciulinii Baraganului. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Mancatul la patru ore e normal: ziua are 24 de ore, sa zicem ca 8 din ele dormi, deci raman 16. Doar nu mananci imediat dupa ce te-ai sculat si nici chiar inainte de-a te baga in pat, deci poti lua trei mese normale. Si daca zice doctorul ca trebuie neaparat, atunci mai iei si-o guatarica intre ele, ceva usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off, iti tin pumnii maine, sa dea Domnul sa treci cu bine, vineri la fel. Si apoi sa-ti vezi de sanatate si sa te faci bine de tot ca sa-ti poti savura viata cu licenta luata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 18 2007, 06:37 PM
Post #2820

Moderator Global

Member No.: 1,055

Blu, sunt sigura ca ai in tine forta sa le depasesti pe toate. Mult succes la examene si multa sanatate si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

oficial am trecut iar la faza I. Uhh, bine ca am terminat cu zugravitul si curatenia de dupa. L-am adus si pe matz acasa de cateva zile, asa ca de azi sunt mai severa cu mine si la dieta si la gimnastica.
Azi:
Dimineata: un mar si 3 nectarine
Dupa jumatate de ora : un ness cu lapte
Pranz: rosie, castravete si ardei cu telemea si cascaval
Cina: branza slaba de vaci cu o lingura de smantana si niste fructe confiate (smochine si caise), toate amestecate intr-un bol.
+ doua cani mari cu lapte 1,8% grasime

+Quote Post

685 Pages V  « < 280 281 282 283 284 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:52 AM