IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 282 283 284 285 286 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jun 19 2007, 10:48 AM
Post #2831

Musafir

'Morning, ladies!
Ieri am fost precum un balon cu heliu, mai aveam putin si pluteam, asa de balonata am fost...plus aproape 2kg suplimentare!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Astazi sunt OK, asa ca-mi expun si eu raportul lunar: 71.5kg(-1.5kg fata de luna trecuta), 97/ 81/ 106...nu sunt eu 90/60/90 dar ma straduiesc! Problema e ca am slabit luna asta 1.5kg si nu stiu de unde, fiindca dimensiunile au cam ramas aceleasi...doar 1cm disparut la mijloc, plus 1cm disparut la brate, atat!
Meniul de ieri:
d - doua piersici, 4 finn crisp cu gem de visine, lapte, cafea
p - piept pui gratar cu salata din rosii, castraveti, ceapa verde, salata verde
s - rosii cu branza si ceapa, salam uscat...imi era pofta, pate Inedit din soia
22:30: o caisa si trei piersici
@blu: daca crezi ca te incalzeste cu ceva, si fiul meu s-a potcovit cu o gastrita de reflux(secretia biliara se varsa in stomac, in loc sa se verse in intestin), care se manifesta in special in conditii de stres sau cand e nervos....ti-am mai spus-o, sistemul digestiv e al naibii de sensibil la stres si stari de nervozitate! In afara de asta, de cand i-a aparut problema, a renuntat la fast food, snackuri, sucuri si bauturi acidulate, ciocolata in cantitati industriale, mese servite aiurea sau in cantitati mari...si se cunoaste. Problema cea mare la tine este ulcerul sau inceputul de ulcer, din cauza lui ai senzatia de foame si tot din cauza lui nu-ti priesc legumele si fructele crude...asa ca ai grija, treci cu brio peste examene, ca doar esti MM-ista...asta-i sinonim cu femei inteligente si frumoase!, dupa care fa-ti o evaluare a starii de sanatate, nu strica deloc sa stii cum stai si cum poti preveni starile astea incomode pe viitor! Sanatate muuuulta! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
...si in sfarsit, dar nu in cele din urma: (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Sa traiasca cea mai sexy galateanca MM-ista din sud estul Europei!!!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) La multi ani, Sylvia! Sa-ti implineasca Dzeu toate gandurile bune si sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi! Vezi ca in curand ne inscriem la concurs...Miss MM Romania, categoria 65-70kg...ca doar acolo vrem sa ajungem, nu?!
Va pup pe toate cu drag!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 19 2007, 11:51 AM
Post #2832

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragi montignace, ieri seara am reusit sa mananc doar un bol de capsune! pb e ca pe la 1, neputand dormi (de caldura, de anxietate etc), m-a cam luat foamea si am mancat un deget de paine de naut cu un deget de almette cu verdeata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
azi meniul pare a fi:
MD: o felie de paine de naut cu almette cu verdeata si alta felie cu un pateu inedit si o rosie mare
P: ciorba de peste si o salata cu rosii, castraveti, br. de burduf, masline, 1 ou fiert
C: capshune

am gasit inghetata fara zahar, cu fructoza!! e de la elion si se numeste diet. e in 2 variante: cu cioco si cu vanilie. eu mi-am luat cu cioco. pana acum nu m-am atins de ea:)
dis de dimineata am facut un dus racoros si m-am exfoliat bine cu exfotonic si apoi m-am dat cu o crema anticelulitica de la elmiplant. am de gand sa fac tratamentul asta de una singura de 2 ori pe zi, doar doar oi scapa de centimetrii aia in plus de pe coapse (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
de azi sunt in perioada rosie, asa ca nu ma cantaresc pana nu scap de ea.
sper sa reusesc sa dau jos ceva... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
va pup pe toate si le felicit pe sarbatoritele zilei (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 19 2007, 12:54 PM
Post #2833

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Pun si eu meniul de azi:
d-cafea, o felie de paine cu gem de caise
p-fasole batuta cu acritura si paine mm
c-visine si (poate) un gref

*6 zile fara cioco (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

O sa renunt la cantar o perioada. Azi aveam un kg in plus. Cred ca retin apa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 19 2007, 02:11 PM
Post #2834

Musafir

Nimphe, unde ai gasit inghetata cu pricina? Da-ne mai multe detalii. Ca daca o sa fiu cuminitica in timpul saptamanii ma premiez la sfarsit cu o inghetata.
Si acum discursul de multumire, ca azi aveam 65.1. Bilant scurt 19.9 kg cu Monti de la 1 decembrie 2006. So...mii de multumiri tuturor de pe acest topic si nu numai. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Incep cu Kalua, ca ea e 'slabiciunea' mea si daca n-as fi citit posturile ei, nu m-as fi apucat de regim. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Continui cu Ala si Dr_wise, Lotte amicele mele f bune si f saritoare, urmeaza Leea, Sylvia, Blu, Nimphetamin, Pescarush si-mi cer scuze daca am uitat pe cineva. Fetelor, pe voi va consider responsabile pentru ambitia si inversunarea cu care am tinut...si cu care voi continua Monti pe termen nelimitat. Sunt sigura ca n-as fi ajuns pana aici, daca nu dadeam de voi. Regret totusi ca v-am descoperit cam tarziu, puteam sa fiu si eu o mireasa mai 'slabuta', dar asta e...
Gata, ca nu vreau sa fiu prea siropoasa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am ramas datoare cu circumferinta pulpei - 62 cm. Aici sunt ceva probleme, ar trebui sa ma apuc de gimnastica, numai sa-mi gasesc un pic de timp.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de ciorba de porc, mancare de mazare si fasole verde cu pulpe de pui si salata de rosii si castraveti
C: fructe (grapefruit, nectarine si migdale)
Va pup si sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
dr_wise
post Jun 19 2007, 03:11 PM
Post #2835

Musafir

Roxy dear, e f adevarat, fara fetele inimoase de pe elady, ne-ar fi mancat cainii...asa-i vorba, scuze...dar si fara ambitie, degeaba esti inconjurata de oameni inimosi!!! Asa ca fuse "right person at the right place"!Nu stiu daca o fi fost "right moment"?! Ca vorba ta, mi-ar fi placut si mie sa fiu o sexy lady ceva mai devreme, la 30 ani, nu la 40, dar e bine si asa, in definitiv, ma simt excelent in pielea mea cea noua si asta conteaza!
Meniul de today pare a fi:
d - iaurt cu gem de visine si fulgi ovaz, black coffee
p - varza la cuptor (cheala, fara carne) cu salata de rosii si castraveti
s - as face o salata cu ton, n-am mai mancat demult...plus ca sper ca fi trecut deja trendul cu toxina botulinica servita pe cale orala...a trecut?!

PS: fratilor, sunt uimita pe zi ce trece, cate vergeturi descopar pe pielea mea! De unde Dzeului au aparut? Asa de grasa sa fi fost? Cat un elefant de mare?!!! Oare trec?

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 19 2007, 03:29 PM
Post #2836

Membru de Onoare

QUOTE(roxanica10 @ Jun 19 2007, 03:11 PM) *
Nimphe, unde ai gasit inghetata cu pricina? Da-ne mai multe detalii. Ca daca o sa fiu cuminitica in timpul saptamanii ma premiez la sfarsit cu o inghetata.
Si acum discursul de multumire, ca azi aveam 65.1. Bilant scurt 19.9 kg cu Monti de la 1 decembrie 2006. So...mii de multumiri tuturor de pe acest topic si nu numai. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Incep cu Kalua, ca ea e 'slabiciunea' mea si daca n-as fi citit posturile ei, nu m-as fi apucat de regim. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Continui cu Ala si Dr_wise, Lotte amicele mele f bune si f saritoare, urmeaza Leea, Sylvia, Blu, Nimphetamin, Pescarush si-mi cer scuze daca am uitat pe cineva. Fetelor, pe voi va consider responsabile pentru ambitia si inversunarea cu care am tinut...si cu care voi continua Monti pe termen nelimitat. Sunt sigura ca n-as fi ajuns pana aici, daca nu dadeam de voi. Regret totusi ca v-am descoperit cam tarziu, puteam sa fiu si eu o mireasa mai 'slabuta', dar asta e...
Gata, ca nu vreau sa fiu prea siropoasa...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am ramas datoare cu circumferinta pulpei - 62 cm. Aici sunt ceva probleme, ar trebui sa ma apuc de gimnastica, numai sa-mi gasesc un pic de timp.
Meniul meu de azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de ciorba de porc, mancare de mazare si fasole verde cu pulpe de pui si salata de rosii si castraveti
C: fructe (grapefruit, nectarine si migdale)
Va pup si sa aveti o zi minunata!

inghetata am luat-o din Auchan, dar trebuie sa o gasesti si-n alte hypermarketuri...anul trecut o luam din cora.
multam mult pt multumirile tale, the same here (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) tuturor!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 19 2007, 06:55 PM
Post #2837

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) sylvia si din partea mea! sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pun si eu meniul pe azi:

D - iaurt cu fulgi de ovaz si germeni de grau, putin gem
P - conopida in inel de carne, castravete
C - probabil finn crisp cu salata de vinete si rosie.

ma doare o masea, abia astept sa merg maine sa-i kilareasca nervul. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
danati
post Jun 19 2007, 10:40 PM
Post #2838

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(kalua @ Jun 18 2007, 11:15 PM) *
Cacaua, chiar si ce degresata, contine grasimi, deci n-are ce cauta in cadrul unui meniu glucidic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mersi mult Kalua, nu mai fac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Azi : MD : o felie de lubenita ( stiu ca nu prea e recomandat, dar ultima oara cand am slabit mult, tot cu Monti, am mancat tota vara lubenita pe stomacul gol si a fost Ok, sper sa fie si acum ), o cafea
P : ciorba de varza cu carne de porc
C : salata de rosii, castraveti, ceapa, cu branza, piept de pui afumat si putin cascaval
Intre mese a mai fost un mar si pe seara vreo doua caise uscate si un cub de cioco Heidi 75%
Sper sa trec cu bine de ziua de maine, ca e ziua unei colege si o sa fie ceva bunatati la pranz (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Apropo, (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) si din partea mea pentru sarbatorite : @sylvia, @dr_wise....

QUOTE(dr_wise @ Jun 19 2007, 11:48 AM) *
Vezi ca in curand ne inscriem la concurs...Miss MM Romania, categoria 65-70kg...ca doar acolo vrem sa ajungem, nu?!
Va pup pe toate cu drag!

Si eu, si eu, si eu...

+Quote Post
blu_dea
post Jun 20 2007, 12:41 AM
Post #2839

Musafir

Dragele mele montigniace,va fac o vizita scurta pt a va multumi pt pumnii tinuti,am luat si examenul la rusa.Vineri am sustinerea lcrarii,la care n-am cum sa pic..deci,mai mult sau mai putin,am cam terminat cu facultatea asta de 2 bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu sanatatea..inca nu mi-e bine,dar astept sa treaca de tot perioada asta sa ma pun pe picioare.

va pupicesc cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 20 2007, 07:11 AM
Post #2840

Membru de Onoare

QUOTE(blu_dea @ Jun 20 2007, 01:41 AM) *
Dragele mele montigniace,va fac o vizita scurta pt a va multumi pt pumnii tinuti,am luat si examenul la rusa.Vineri am sustinerea lcrarii,la care n-am cum sa pic..deci,mai mult sau mai putin,am cam terminat cu facultatea asta de 2 bani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu sanatatea..inca nu mi-e bine,dar astept sa treaca de tot perioada asta sa ma pun pe picioare.

va pupicesc cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

blu, felicitar!!!!i:)))

+Quote Post

685 Pages V  « < 282 283 284 285 286 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:55 AM