![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Sunt foarte suparata. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi aveam inca un kg in plus. Chiar nu am gresit cu nimic si nici nu sunt in perioada aceea a lunii. Refuz sa cred ca de la painea cu tarate mi se trage. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am si eu nevoie de o idee petru eliminarea apei. Help!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, painea asta cu tarate, chiar daca are GI-ul cam 35, se mananca numai dimineata.
Poate de la asta ti se trage. blu (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
O sa incerc sa o mananc doar dimineata, dar dupa ce se termina postul.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dragele mele, va multumesc mult pentru urari, atat celor care mi-ati scris aici, cat si pe celalalt topic. Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cu drag !
Ieri am avut o zi foarte agitata, efectiv n-am reusit sa scriu, asa ca paharul de sampanie il dau in weekend, odata cu dr. wise. Blu, felicitari si de la mine. Ma bucur ca termini cu bine facultatea, acush acush incepe o noua etapa in viata ta....iti doresc multa bafta pe viitor. Roxanica, felicitari pentru marea reusita. Daca fac eu bine socoteala, ai slabit in medie cam 3 kg pe luna (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Silvia, la multi ani cu intarziere de ziua ta, sa fii sanatoasa si multa bafta in ceea ce faci.
Blu, felicitari! Roxi, te pupacesc, esti tare, si ma bucur enorm ca ai avut o ambitie de fier. Eu sunt pe fuga, am cumparat azi o masina noua, si dupa 5 minute de cand a fost ridicata de la dealer, nu a mai vrut sa mearga (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Misto, nu? Mi am luat inghetata cu fructoza,de la Mega Image, se numeste Tonitto, si are urmatoarele ingrediente: lapte degresat hidrogenat, fructoza 13%, ulei vegetal rafinat, fibre, cacao, maltitolo(asa scrie), emulsifianti, stabilizatori:gume de guar, faina din seminte de roscove, arome. O fi conforma? Va pup pe toate |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari si de la mine Blu. Ti-am zis eu ca licenta se ia.
Draga Sylvia, daca-mi amintesc bine in primele 2 luni am dat 10 kg si dup-aia a fost mai greu, dar am perseverat. Apropo de victoria mea, am sarbatorit-o si cu fetele de la serviciu, am trecut pe la o cofetarie buna si le-am luat prajituri tiramisu la toate. Sa va povestesc faza tare ieri: maica-mea e din ce in ce mai ingrijorata ca tot slabesc. Dac-ar fi dupa ai mei parinti, ar fi trebuit sa ma opresc mai demult. Ei nici nu stiu c-am dat 20, ca de la un moment dat nu le-am mai spus. Ma suna ieri f severa sa-mi spuna c-a auzit la radio ca 'cei care tin diete sarace in carbohidrati risca aparitia cancerului de colon'. Ok...googlesc eu sa vad ce inseamna carbohidratii, desi i-am spus din start ca in afara de cartofi, mai sunt o groaza de fructe, legume care contin carbohidrati. O sun si-i citesc ce-am gasit si a inceput sa se mai domoleasca: si-i reprosez ca eu ma feresc de amidonul din cartofi si din porumb, nu de carbohidrati si am mai sicanat-o un pic avand in vedere c-a terminat chimia alimentara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cam asta fuse intamplarea cu parintii mei, cei grijulii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari pentru fetele ambitioase si de la mine: blu si roxanica. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
pun si eu propunerea mea de meniu pe azi, apoi fug: D - iaurt cu fulgi de ovaz si germeni de grau si capsuni P - salata, in care am pus: salata verde, o ceapa verde, castravete, rosii cherry, naut fiert, telemea de capra, ulei de masline si lamaie (astea urmeaza, nu le-am pus de-acasa, decat separat) C - nu stiu inca, sa vad ce gasesc in port in Toronto, ma duc la oras, la plimbare (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu de astazi:
d - iaurt cu gem visine si fulgi ovaz p - pulpa porc gratar cu salata de rosii si castraveti, capsuni s - salata de ton programata seara trecuta...ieri am mancat la Carrefour 50g migdale, iar acasa, pe la 22:00 mi s-a pus pata pe rosii cu telemea de oaie...si dai, si dai, am mancat ca o disperata! Nu stiu cum reusiti voi sa mancati doar fructe si alune, sau migdale seara, ca la mine nu tine! Nu pot domle sa dorm, cu gandul la mancare! Cred ca asta-i una din cauzele incetinirii procesului de slabire la mine...masa de seara. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
dr_wise, eu am trei mese pe zi, iar intre, fructe, de doua ori, si seara, uneori, alune.Poate as rezista cu doua mese, daca as manca mult la pranz, dar nu se intampla.
Daca nu mananc la ora obisnuita, fac urat, nu sunt in stare sa lucrez;seful meu s-a obisnuit, si stie, la ora 1, lasam totul balta, e ora mesei. Mi-am luat tocator Moulinex, si-mi tai morcovi, telina, mar, e super combinatia pentru dimineata(dar eu sunt fidela cerealelor). Altfel, meniul meu e acelasi, si nu ma satur niciodata: d:cereale cu lapte p:salata, rosii, castraveti, ceapa verde, cu branza c:la fel ca la pranz Cam o data pe saptamana fac snitele din file de merluciu. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
meniul meu de azi:
MD: o salata imensa cu rosii, castraveti, ceapa, ou fiert, branza de burduf, gratar de pui, ardei, masline. a fost asa mare ca nu mi-a mai trebuit nimic pana la 19. C (ora 19): un bol de linte cu smanatana am prajit dovlecei la cuptor, cu ou si faina de naut si am mancat 3 felii. cam asta e tot pe ziua de azi. va pup, o seara faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 02:27 AM |
|