![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neatza, dragutelor!
Acum cateva minute m-am urcat pe cantar si ce credeti ca arata?!!! Aproape 71kg CU MINUS(bineinteles, un minus minuscul rau de tot)!!! Mancal-as, e baiat bun, daca-mi face surprize d-astea asa placute, in ajun de ziua mea!!!! Nu conteaza ca deseara va arata...73?!...hmm... In cinstea lui voi manca in dimineata asta mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele, am intrat sa va spun ca sunt in culmea fericirii: am obtinut viza pentru State si la toamna mergem la soacra-mea in vizita. In rest, sunt super ocupata si sper sa recuperez in weekend cu scrisul meniurilor, care sunt conforme, evident. Ma mai lupt si cu o raceala, a inceput sa-mi curga si nasu' dar sper sa-i vin de hac pana la urma.
Pupici si succes dragutelor. Felicitari Doftoreaso! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele,
eu am facut azi o vizita fostilor colegi de serviciu si mi-au zis ca am slabit!! eu nu vad nimic, cantarul nu zice nimic, dar zic altii! ei, ma bucur, ce sa zic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai tarziu pun si meniul. va pup |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Azi am probat niste blugi mai vechi la care nu reuseam sa inchid nici un nasture. Si surpiza....am inchis toti nasturii fara probleme si am observat ca nici macar nu ma strang. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meniul de azi: d-cafea p-fasole batuta cu muraturi si paine mm c-visine *gustare:un mar |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Dragele mele suple!
Revin dupa o saptamana innebunitoare, cu o agitatie incredibila. M-am tinut destul de bine de monti tot timpul, deci nu sunt mari pacate de marturisit la faza asta. Inca n-am avut timp sa studiez ce s-a mai intamplat prin zona. Azi: MD - lapte cu fulgi; 1 cafea P - aripioare de pui cu usturoi + salata mare-mare; putina salata de vinete C - crema de ciocolata cu alune; telemea cu salata azi imi fac si o painita, ca mi s-a acrit de fulgi de ovaz. Zile faine va doresc! Mai trec eu cand am timp. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Leea draga, nu fii smechera! Declara cum mai stai cu kg, ca nu te lasam pana nu concurezi la Miss MM Romania, categoria 65-70kg!!!!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dom'le, da' vorbarete ati mai fost astazi!!!!
Meniul meu de today: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee p - cotlet de porc gratar cu salata de rosii, castraveti, ceapa verde, salata verde, capsuni s - omleta cu cascaval, busuioc si salam "Sibiu", o salata XXL de cruditati Acum ma bate gandul sa atac niste piersici, dar mai astept o militzara, pana pe la 21:30 - 22:00. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Pun si eu meniul pana nu-l uit :
Ieri : MD : vreo trei caise si dupa, omleta cu branza si ceapa, cafea P : aripioare de pui, rosii si branza C : salata de rosii castraveti, ceapa, cu branza proaspata si piept de pui si mai tarziu putin, compot de visine cu indulcitor Abatere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) : doua bucatele de prajitura cu smantana si nuci, ceva la care nu ma pot abtine... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi : MD : cateva caise, cafea si cateva feliute de branza cu rosii P : ciorba de pui cu zdrente de ou si putin iaurt, si iar rosii cu branza C : salata de rosii, castraveti, ceapa, cu branza si pateu Apropo, am gasit un pateu de la Hame care pare conform. Ii zice "Pate provensal" si contine asa : slanina de porc, apa, ficat de porc 20%, carne de porc, soric de porc, sare, ceapa, plante de gradina, condimente. Imi spuneti si mie daca e conform ? Dottore, te invidiez, dar te si admir in acelasi timp, imi doresc sa te urmez cat mai repede la kilograme...felicitari ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Danati, pateul pare a fi conform. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
roxanica, ce misto! Unde exact sta socrella ta? Vei sta numai la ea sau mai cutreierati tara aia? dr_wise, trage tare si parca te vad prin august cum stai cu picioarele-n lighean cu apa rece sa faci compunere de dragoste pentru musiu Montignac... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
buna seara,
iata si meniul meu de azi: MD: iaurt slab, almette si finn crisp P: dovlecei prajiti la cuptor cu ou si faina naut, br de burduf, ardei si masline C: un bol de capsune si o mana de cirese sunt tare bucuroasa ca azi am fost sa probez o rochie de mireasa care nu ma incapea vinerea trecuta, iar azi au putu sa inchida fermoarul corsetului!!! cantarul si hainele nu-mi zic nimic, dar cine stie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) va pup |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:01 PM |
|