IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 286 287 288 289 290 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 23 2007, 10:50 AM
Post #2871

Musafir

Multumesc de urari pentru copil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si eu am azi musafiri adulti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 23 2007, 11:08 AM
Post #2872

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Kalua, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii !

Azi am in plan pentru masa de pranz o salata de naut cu maioneza de casa, si cu ceapa, usturoi pisat, suc de lamaie, poate pun si felii de oua fierte si niste cascaval afumat .
Dimineata am mancat 2 piersici.
Mai pe seara, daca gasesc fructoza, pun de niste fursecuri cu cacao.

V-am pupat. Un weekend fain va doresc.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 23 2007, 07:52 PM
Post #2873

Musafir

Kalua si dr_wise se lupta cu musafirii in aceasta seara, cred. Kalua, chiar voiam sa te intreb cu o cheama pe picea ta...frumos nume...Nina.
Apropo, sa-i spun si eu un 'La multi ani!' super intarziat dragei mele amice (stiu ca n-o sa se supere, ca eu i l-am zis si live...apropo de asta tin sa va anunt ca are o voce super sexy la cei '29' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ani ai sai) si de-abia astept sa ne intalnim cat mai multe montignace. Eu mi-am facut prietene de suflet cu Monti si cum oamenii minunati sunt din ce in ce mai rari, ma bucur inca o data c-am descoperit forumul.
Sa va spun ce-am mancat si eu ieri si astazi:
D: o portocala, iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole, mancare de varza cu piept de pui la gratar
C: migdale, un grapefruit si o portocala
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: care a fost pe la orele 19: 2 cutii de pate Inedit picant cu masline si rosii, 4 cuburi cioco Heidi
C: zmeura si nectarine (cam pe la ora 23)
Mi-e frica totusi sa-mi iau inghetata cu fructoza din comert, ca poate mai are si alte adaosuri. Imi spunea o colega c-a vazut in Carrefour Feeria un magazin cu produse dietetice si erau si produse care aveau pe eticheta numele de Montignac. Voi ati fost pe acolo fetelor? Eu n-am ajuns pana acum in Feeria.
Nimphe, ai vazut ca poti manca decat fructe seara? Daca ti se face foame, rontaie niste migdale.

+Quote Post
Ala80
post Jun 23 2007, 08:33 PM
Post #2874

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Azi am fost in Feeria, dar se pare ca l-am ratat. Cere si tu mai multe detalii despre magazin. Poate mergem sa-l praduim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 23 2007, 08:35 PM
Post #2875

Musafir

Am inteles ca-i un magazin separat, adica nu-i in interiorul hypermarketului. Data viitoare cand treci pe acolo, poate-l descoperi. Eu deocamdata am embargou la shopping si nu ma apropii de zonele periculoase (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Kalua, tocmai ti-am vazut poza de pe grup. Tu te-ai tuns de curand? Ca parca in vacanta, aveai parul lung. Care-i mamicuta ta? Cea cu parul scurt?

+Quote Post
Fanny
post Jun 23 2007, 09:32 PM
Post #2876

Moderator Global

Member No.: 1,055

eu am papat fructe si peste pana la cina...cand m-am trezit cu niste ne-conformitati in farfurie... pe care mi le pusese fix mama. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am pacatuit, dar am incercat ca la fiecare cartofior ingurgitat sa compensez cu mult castravete.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 24 2007, 12:37 AM
Post #2877

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

dragele mele, azi, fiind singura acasa, am avut o zi f linistita. m-am uitat la un film f fain (mona lisa smile, vi-l recomand), am rasfoit reviste glossy si am mers la un eveniment de presa, cu o prietena.
asa ca am mancat lejer: 1 chefir, o punga de seminte (da, sunt dependenta de ele in we (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), un bol de capsune, 2 piersici 3 castraveti, o bucata de br de burduf si 2 felii de mesel conform.
pt maine nu mai am seminte, asa ca ma voi rezuma la iaurt, fructe si branza.
va pup

+Quote Post
Fanny
post Jun 24 2007, 08:18 AM
Post #2878

Moderator Global

Member No.: 1,055

m-am trezit dimineata cu crampe la muschii gemeni din cauza cartofilor noi mancati aseara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
o sa ma straduiesc sa nu mai gresesc

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 24 2007, 12:33 PM
Post #2879

Incurabil

Member No.: 868

D: 2 felii de paine Monti cu cascaval afumat, sunca de pui si 2 rosii
P: 1 dovlecel umplut, cu orez Basmati , si cu un strop de ulei de masline - cred ca e faza a 2-a, nu ? din cauza oului pus la umplutura
S: vreau sa pap numai fructe, ca sa atenuez abaterea de la pranz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

doctore, unde-s sampania si tortul promise ?!

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2007, 03:38 PM
Post #2880

Musafir

Nimphe, ai grija cu semintele, chiar daca au IG-ul mic. Asta daca te intereseaza slabitul... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Da, m-am tuns ieri si-s tare ferice c-am scapat de claia de pe crestet. Maica-mea e aia blonduta cu par scurt.

Nici n-am gustat din tortul pe care l-am facut cu toate ca l-a laudat toata lumea de mama focului.

+Quote Post

685 Pages V  « < 286 287 288 289 290 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:27 AM