IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 287 288 289 290 291 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Jun 24 2007, 03:54 PM
Post #2881

Musafir

Sa-ti fie de bine atunci! Imi place cum iti vine si felicitari c-ai avut tupeu sa renunti la parul lung. Stiu ca multora le e foarte greu sa faca pasul asta.
Imi plac si mama si socrela. Sunt dame bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 24 2007, 04:52 PM
Post #2882

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(kalua @ Jun 24 2007, 04:38 PM) *
Nimphe, ai grija cu semintele, chiar daca au IG-ul mic. Asta daca te intereseaza slabitul... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Da, m-am tuns ieri si-s tare ferice c-am scapat de claia de pe crestet. Maica-mea e aia blonduta cu par scurt.

Nici n-am gustat din tortul pe care l-am facut cu toate ca l-a laudat toata lumea de mama focului.

o data pe sapt e mult? cam la ce perioada trebuie mancate?

+Quote Post
dr_wise
post Jun 24 2007, 05:53 PM
Post #2883

Musafir

Salutare, frumoaselor!
Hai ca am scapat de tentatii, gata!
Ieri am mancat:
d - piersici, finn crisp cu gem de caise si b.proaspata, cafea cu lapte
p - pulpa de vitel innabusita, cu masline negre si sos de rosii, salata de cruditati...un pahar de Merlot sec...
17:00: piersici...am plecat la praduit
19:00: s-au strans musafirii, am petrecut la mama, fiindca tata e cam bolnav si nu poate sta prea mult in picioare, oboseste; i-am otravit cu saleuri, pateuri cu branza, fistic, migdale, fursecuri, suc de portocale, sampanie, tort de fructe si tort de inghetata. Au ras tot, ca niste termite de elita ce sunt!!!! Si le-am pus si berea la pachet, ca doar era cumparata!
Am pozele in aparat, dar nu stiu unde e cablul pt descarcat?! Iar fiu-meu a fost seara trecuta la alta petrecere de majorat si zace acum ca o foca pe banchiza, nu si-a revenit inca...mai asteptati o militzara, in seara asta il energizez eu!
Am mancat o felie de tort...ca era prea proaspat, aratos si bun....doua fursecuri, savurate cu maxim de placere si doua lingurite de inghetata...iar la capitolul "conform", am baut doua pahare de sampanie...f buna! dar parca mai buna era aia de Bucium, dulce...ei, vremuri apuse!
Lasa ca-n seara asta pun pozele si aici, si la gashca de le yahoo, dar inainte de asta semnalizez.
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea
p - mazare cu carne de vita, rosii si castraveti
17:30: piersici "fara numar"
..si sa vad ce ma mai tenteaza pt seara asta, parca as manca niste migdale?!
Kalua draga, sa-ti traiasca frumusetea de fetita!!! Iar tie iti sta f bine cu parul scurt, sincer, cred ca te intinereste.

Hai ca am descarcat pozele...lume, lume, iata sampania conforma 100%:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1175.jpg)

iar acesta e tortul neconform, dar buuuuuuun:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1174.jpg)

si, vorba aia, (+) cu (-) fac "0" ingrasare:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1173.jpg)

Cine doreste, cine pofteste?!

Va astept pe yahoo la poze poaspete!
Ciao!

+Quote Post
blu_dea
post Jun 24 2007, 05:57 PM
Post #2884

Musafir

Intai de toate,DottoressA,cu intarziere,LA MULTI ANI! Sa fii fericita si sanatoasa ca sa poti realiza tot ce iti doresti!Sa nu te schimbi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kalua,ce familie frumoasa ai! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Chiar daca n-am mai scris si nici n-am mai intrat,ma gandesc adesea la voi...
Am luat licenta,dar starea sanatatii a ramas la fel de proasta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Va ubex!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 25 2007, 07:25 AM
Post #2885

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

neata all, meniul meu de ieri:
MD: 1 iaurt light
P: o salata cu ton, ou fiert, masline, br de burduf, catraveti, rosii, ceapa
C: 3 piersici
din cauza caldurii nu am putut sa mananc mai nimic.

mandra de faptul ca sapt. trecuta nu am mai mancat mult, nici mancare gatita, am zis sa ma sui pe cantar azi dimineata, dupa ce dadusem tot afara...u know what I mean...si...surpriza: acul cantarului nu s-a miscat nici macar 1 mm!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi vine sa dau cu el de pamant, pe bune!!!
daca as sti ca am slabit, pe bune de nu mi-as lua un cantar de-ala destept care-ti spune inclusiv cata grasime ai etc
dar nici la haine nu se vede nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
pe bune, nu stiu ce sa ma mai fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

in alta ordine de idei, Kalua, imi place f m cum te-ai tuns, cred ca iti sta mai bine asa! te felicit pt curajul de a-ti face o schimbare radicala!
va pup pe toate, sper ca sunteti mai norocoase decat mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 25 2007, 10:47 AM
Post #2886

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Doftoresa, m-am servit virtual din tortul tau ca arata super bine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Inca o pupaceala de la mine pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Meniul meu de azi:
d-cafea
p-fasole verde cu usturoi+paine mm
c-o salata cu putina paine, fructe

+Quote Post
dr_wise
post Jun 25 2007, 12:08 PM
Post #2887

Musafir

Merci, ala! Pupa-ma, ca-mi placeeee!
Astazi merg cu doua colege la Marco Polo, sa le fac cinste pt ziua mea...am tras chiulu' vineri....este ultima destrabalare, dupa care trec pe dieta MM exclusiv faza I pe termen nelimitat, fiindca vreau sa cobor sub pragul de 70kg cat mai repede!

+Quote Post
stoina
post Jun 25 2007, 12:28 PM
Post #2888

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Bun gasit, dragelor!

Iata-ma acasa direct din patria turcilor, neam cotropitor in trecut si acum: ne fura inimile si ne lasa pe vecie indragostiti de marea lor si nu numai.
Sint in priza de dimineata, va pup din inima si va salut pe toate, sint iarasi 'pe Montignac' si tare-i bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tare mai (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Va ubesc!

+Quote Post
roxanica10
post Jun 25 2007, 12:39 PM
Post #2889

Musafir

Bine ai revenit Stoina! Te asteptam cu mai multe detalii si cu poze pe grupul noastru, daca se poate.
Si eu m-am infruptat vizual din al doftoresei tort. Va spun ca pe caldurile astea, tare-as mai manca o inghetata...dar daca nu se poa' asta e.
Meniul meu de ieri fuse:
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: gratar de pui cu salata de brocolli si conopida; 4 cubulete de cioco Heidi 75%
C: zmeura la greu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu greutatea sunt pe la 64.8, dar nici nu mai ma grabesc, fetelor. Le doresc lui Nimphe si lui Dr_wise mai mult spor. Eu sunt happy ca intru in lucrurile vechi, ba chiar imi sunt un pic largi. Mi-a venit ideea sa imprumut rochia sora-mii pentru cele 2 nunti la care trebuie sa merg in luna iulie. Sa vedem daca intr-un ea, nu de alta, dar rochie mai frumoasa decat aia nu cred ca gasesc si m-ar mai scuti si de niste bani. E un verde aparte, si cum verdele e noul black (vorba lui angelu') as fi si in tendinte.
Blu, felicitari pentru licenta si insanatosire grabnica! Urmeaza tratamentul recomandat de medic, ca trebuie sa prezinti niste imbunatatiri, daca-l respecti intocmai.

+Quote Post
hanny
post Jun 25 2007, 12:55 PM
Post #2890

Contaminat
*

Group: Dependent
From: Israel
Member No.: 1,848

QUOTE(kalua @ Mar 2 2006, 01:21 AM) *
Ma alatur alei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
martha, mai ai putin si treci la Atkins (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Atkins propaga indulcitorii sintetici, Montignac ii reneaga.
Masa de seara sa fie usoara, dar a ta e aproape inexistenta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La pranz iti lipsesc legumele sau o salata, iar Cola e pfui!

Te asteptam cu meniul de maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

** Hallo doamnelor, io-s noua pe-aici da v-am citit pina la capat. Cautam un site cu si numai pentru femei.intimplator am vazut ce mincati.nu-i bine, zau ca nu-i bine. Omul tre sa manince nu sa rabde de foame, normal ca tre sa manince ce-i face lui bine la corp si la cap de-aia nu exista diete fixe.sa mincam numa ierburi ,nu sintem capre, sa mincam numa carne nu sintem pregatiti organic. fara piine nu merge ca ne tampim, deci drumul e pe la mijloc.De un an am o clinica de slabire.Nu-mi fac reclama , traiesc in israel.Am paciente de la 120 pina la 60 kg.Nu poate fiecare sa faca orice dieta daca nu vrea sa-si buleasca interiorul.In principiu tre sa scoti ce bagi si ca sa scoti tre sa bagi alimente care pot fi scoase.Cele care nu pot fi scoase tre scoase de alimente care le grebleaza pe-alea de-s blocate. s.m.d.La baza-s psihiatru si stiu cit de grea e urmarirea asta vesnica a caloriilor.Am avut la un moment dat 120 kg acum am stabil 50-52.Ma scuzati ca mi-am bagat nasu.L-am scos pina nu-mi da careva una peste el.

+Quote Post

685 Pages V  « < 287 288 289 290 291 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:41 PM