IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 288 289 290 291 292 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 25 2007, 01:11 PM
Post #2891

Musafir

stoinaaaaa (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Poate ne mai povestesti aici ce si cum ai facut in concediu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hanny, noi nu numaram calorii. Si nici nu mancam numai carne sau buruieni, Doamne fereste.

Eu am mancat de pranz, rasol de vita cu sos rece de hrean cu smantana si cu salata asortata (salata verde, castraveti, rosii si niste varza murata).
Diseara habar n-am ce mananc, sunt numai cu copilu' saptamana asta dar vin ai mei sa stea cu ea pana ma-ntorc eu de la serviciu si-i aduc provizii pentru la pranz. Le-am zis sa nu aduca mult pentru ca eu vreau sa mananc mancarea pe care o voi face eu, voi vedea daca au ascultat.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 25 2007, 01:19 PM
Post #2892

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

salut!v-am citit topicu` asta cu interes si am urmarit alimentatia...am zis,pare ok...am citit si cartea...si m-a convins...aveam 54kg...am tinut faza 2 si acum am 49:) sunt chiar multumita...va multumesc!pt ca m-ati inspirat in alegerea meselor de zi cu zi...
Hanny,Monti nu inseamna numarat de calorii si nici ierburi...daca o sa citesti cartea o sa iti dai seama ca e exact invers!Din moment ce poti sa mananci carne,lactate,oua....nu vad ierburile pe unde sunt? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dupa parerea mea Monti ar trebui sa fie un stil de viata...de regim...stau prost si eu la capitolu` abstinenta de la dulciuri...dar,cat pot,ma abtin... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) va pup si bafta!

+Quote Post
dr_wise
post Jun 25 2007, 03:30 PM
Post #2893

Musafir

Hello, stoina!
Baga repede poze pe forum, ca vreau sa te vad cum stai cu bronzul de Turcia!!!!
@hanny: mananc de sting pana ma satur, din toate bunataturile, si slabesc! Este imposibil sa renunt la MM si dieta lui, il iubesc, mi-a redat cheful de viata, am slabit aproape 17 kg fara sa simt vreo frustrare, ba din contra, ma simt mai tanara, sexy si am forme mult mai placute acum decat aveam la tinerete, grasa!!! Citeste cartea lui, pune-o in aplicare in clinica ta si vei vedea cum clientele tale vor deveni niste femei fericite!...si cu chef de iubit! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Fetelor, astazi a fost ultima zi de destrabalare!
Am mancat asa:
d - iaurt cu gem dietetic de visine si fulgi ovaz, cafea simpla
p - am fost la MP si am servit o saramura de pui bestial de delicioasa, bineinteles, fara mamaliguta; in schimb am dat-o in bara cu o panacotta cu sos de zmeura, GROAZNIC de gustoasa! V-o recomand cand o fi sa calcati stramb, sau sa sarbatoriti ceva cu un dulce neconform - as putea-o numi "ochiul dracului"...mama, da' ce buna a fost! Am savurat precum drogatii fiecare lingurita! A declansat un orgasm gustativ! Ce, orgasm e putin spus, fuse curat multiorgasm! Acum ma refac din experienta asta in fata PC-lui, la office....halal!
Deseara cred ca voi face o salata de cruditati cu cubulete de branza, ceva usor oricum....

+Quote Post
pescarush
post Jun 25 2007, 06:52 PM
Post #2894

Musafir

doctore, tu iti serbezi ziua 3 zile la rand, ca-n povesti (sau 4? ca m-am incurcat la numarat). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu m-am servit din sampania ta. sa ne traiesti, tot asa vesela, optimista si cu chef de dragoste!
eu nu prea l-am ascultat pe nenea Monti in week-end (am fost plecata cu cortul), dar azi ma intorc spasita.
meniul meu pe azi:

D - fulgi cu lapte
P - o piersica, pauza, o pulpa de pui la grill cu salata de ciuperci
C - cred ca-mi fac peste prajit in faina de naut, cu tzatziki si salata, un smoothie de zmeura. daca nu mi-e prea foame, raman doar la smoothie, eventual cateva migdale.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 25 2007, 09:46 PM
Post #2895

Musafir

Pescarush dear, ai si tu dreptate...fusera 4 zile...mde, 4 de la 40...iti dai seama ce-o fi la 60?! Durere!!!
In seara asta am mancat numai piersici, tare bune mai sunt!
Somn usor!

+Quote Post
Leea
post Jun 26 2007, 07:29 AM
Post #2896

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Ce destrabalarea s-a petrecut pe aici in lipsa mea! Dr_wise, sa ne traiesti si sa te inteleptesti si mai tare! Imi pare rau ca pierdui petrecerea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Pe de alta parte, cred ca asa se anunta toata vara pentru mine, dar nu ma plang, ca de data asta e de bine.

Scriu iute meniul meu de ieri

MD - fulgi de ovaz, ceai, putin gem proaspat facut (nu va spun: caise, piersici si zmeura + fructoza, a iesit o nebunie); cafea
P - pulpa de pui cu mazare verde + salata
C - gogosele din faina de soia cu telemea si salata, plus iar un piculet de gem

Tuturor o vara, o nebunie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 26 2007, 08:24 AM
Post #2897

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

mai, aici e o petrecere continua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) sa mai zica cineva ca murim de foame si innebunim!! innebunim de cald, nu de foame (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
meniul meu de ieri:
MD: 4 piersici
G ora 11.00: 1 chefir
P: 2 pulpe pui inabusite, o bucata de br de burduf si 3 castraveti
C: un iaurt light

vreau sa va spun ca din februarie, adica de cand tin Monti, am slabit doar 1 kg!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
nu renunt, dar ma intreb de ce naiba nu slabesc!!!
va pup

+Quote Post
roxanica10
post Jun 26 2007, 09:15 AM
Post #2898

Musafir

Neata gagici! Hai sa ma laud c-am facut-o si eu lata ieri, dar m-am gandit ca nu mai facusem o abatere din 24 aprilie...si-am zis ca trebuie sa ma premiez. Am mancat la masa de seara inghetata aloma cu sirop de zmeura (jumatate de cutie din aia mica), ca la ora aia la care am ajuns eu acasa n-am mai gasit nici una cu fructoza. Batea vantul prin frigiderele magazinelor. Rezultatul s-a vazut pe cantar +300 gr, dar nu-i bai, ca-mi revin rapid. M-am gandit si mi-am propus sa fac maxim o abatere pe luna. Mi se pare rezonabil si nu cred ca se va vedea pe cantar.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa iaurt cu fulgi
P: zeama de ciorba de perisoare, mancare de mazare cu peste (era facut pane, dar am dat invelisul la o parte) si salata de varza; fetelor avea mancarea aia de mazare un gust atat de naspa, c-am mancat-o mai mult de teama sa nu raman flamanda
C: inghetata de care v-am povestit si zmeura.

+Quote Post
midnight
post Jun 26 2007, 10:41 AM
Post #2899

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Nu imi vine a crede ca inghetata aia e responsabila pentru 300g in plus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ar insemna ca un singur weekend cu abateri de la monti poate sa faca ravagii, ori parca era vorba ca monti regleaza metabolismul si nu te mai ingasi pe urma etc etc.

+Quote Post
roxanica10
post Jun 26 2007, 10:51 AM
Post #2900

Musafir

Nu cred ca-i inghetata de vina...poate e o greseala c-am mancat-o seara. Stiu ca ultimele dati cand am facut abateri am scazut un kilogram. Eu nu ma alarmez pentru ca o sa se duca rapid cele 300 gr. Sunt oscilatii de la o zi la alta...depinde cum retine si corpul apa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 288 289 290 291 292 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:38 PM