IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 290 291 292 293 294 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Ala80
post Jun 27 2007, 01:46 PM
Post #2911

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Eu cred ca trec la faza 2 chiar daca acul de la cantar nu se mai misca. Azi am pe mine niste pantaloni in care nu incapeam si care acum imi sunt destul de largi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Plus ca si camasile au inceput sa fie largute si nu-mi place. Slabesc unde nu trebuie. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jun 27 2007, 02:48 PM
Post #2912

Musafir

Dragutelor, eu mi-am revenit dupa inghetata de luni seara. Azi arata cantarul 64.7.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, un pahar de suc de portocale, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de vacuta cu smantana, 2 pulpe de pui la cuptor cu salata de rosii si castraveti
C: zmeura, 3 caise si cateva seminte
Azi:
D: 2 portocale, dupa iaurt cu fulgi
P: portie dubla de piept de pui cu salata de rosii si castraveti
C: zmeura si nectarine
Nimphe, gata ti-ai luat rochita?
Eu sunt super incantata ca intru in rochia sora-mii. Imi vine ca turnata. Asa ca am scapat de cautari pentru cele 2 nunti. Am studiat cu atentie rochia (croiala, material) si se vede ca-i facuta cu cap. Materialul e santuum (nu stiu daca am scris corect), culoarea un verde argintiu, e lunga pana-n pamant, are si trena..o sa pun poze, ca nu prea ma pricep la descrieri. Sunt tare mandra de mine c-am reusit sa intru in ea. Trebuie s-o duc la curatat, dar inainte trebuie sa ma asigur ca nu mi-o strica alea la curatat. Am inteles ca materialul nu se spala.
Ala, dar te-ai examinat cu atentie? Poate slabesti si acolo unde vrei tu, dar nu-ti dai seama. Eu am observat ca se slabeste uniform cu Monti.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 27 2007, 02:50 PM
Post #2913

Musafir

Mai, parca incep sa va invidiez fiindca mancati paine de naut sau soia cu icre, salata de vinete, pate.
O sa incerc sa-mi pun pistonasele la bataie si sa prestez la o paine d-asta in weekend, de curiozitate. Pe care mi-o recomandati? Care-i mai gustoasa si mai "crescacioasa"? Gasesc ambele retete acolo unde tb?
Astazi am mancat:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee
p - piept de pui(delicios!) cu salata, jumatate de farfurie era plina cu salata de fasole maro...buna!...jum de farfurie cu salata de rosii si castraveti...f buna alegere!
s - habar n-am! as manca niste midii pane cu mult mujdei, ca tot nu ma miroase nimeni...sa vad...voi ce mancati deseara? si ideea kaluei e buna, eu fac de obicei 1/2 de ardei gras umplute cu mai multe feluri de branza, inclusiv de burduf, plus mirodenii, pe gratar, numa' ca acum nu ma prea incanta ideea de gratar sau cuptor in casa, se face prea cald!

+Quote Post
Ala80
post Jun 27 2007, 03:23 PM
Post #2914

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Rox, as mai vrea sa dau jos de pe picioare, dar nu mai tin regim drastic. O sa fac ceva sport.
Doftoresa, eu fac painea (mai nou) din 2 cani tarate, 2 cani de faina integrala, un pliculet de drojdie, un strop de sare si apa calda cat cuprinde (pana se leaga). Nu o framant. O las la crescut 1.30-2h si o coc in forma de tarta, la foc potrivit, cam 80 de min. Mie imi place la nebunie pentru ca merge cu grasimi. In plus, ajuta mult digestia. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 27 2007, 03:31 PM
Post #2915

Musafir

Pai merge sa consumi painea asta cu grasimi? Combinatia asta e de faza a II-a?! Ca nu vreau sa stagnez, vreau sa slabesc in continuare!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 27 2007, 03:43 PM
Post #2916

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

dragele mele,
am scapat in sf de chinul rochiei de mireasa! azi am platit un avans, mi-am luat voal, poseta si mai caut acum niste pantofi draguti si comozi. e tare dificil, pt ca vreau ceva purtabil in continuare, nu doar pt nunta. sa vedem...
Wise, eu fac paine dupa reteta farinatei data de Kalua (250g faina naut, 500 ml apa, sare si mirodenii - eu pun oregano si busuioc). o las sa stea acoperita ori o seara intreaga, ori cateva ore bune. o pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina d enaut, o torn acolo si o bag la cuptor la foc micut, pt cateva minute. iese crocanta, e f buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de dimineata n-am mai mancat nimic, cred ca imi astept barbatul de la serv si mancam impreuna...cred ca pana vine el bag 2-3 piersici, ca tare bune-s!
imi fac cu okiu' si pepenii din piata, dar...ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
va pup, o zi faina,

+Quote Post
kalua
post Jun 27 2007, 04:51 PM
Post #2917

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Jun 27 2007, 03:31 PM) *
Pai merge sa consumi painea asta cu grasimi? Combinatia asta e de faza a II-a?! Ca nu vreau sa stagnez, vreau sa slabesc in continuare!

Pai n-am vorbit ca se poate combina cu grasimi? Pe unde-ai umblat cand am discutat asta,ha? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Dar e voie numai dimineata dintr-asta.
Eu nu umplu ardeii cu branza, pun telemeaua in tava, multi ardei taiati in doua sau in patru pe de-asupra si pe langa, torn ulei de masline pe deasupra si niste plante si dau la cuptor.

roxanica, sucul ala de portocale nu-i tocmai bun. Dar tu ai voie, la succesesle tale montignace. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jun 27 2007, 04:59 PM
Post #2918

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 27 2007, 05:51 PM) *
Eu nu umplu ardeii cu branza, pun telemeaua in tava, multi ardei taiati in doua sau in patru pe de-asupra si pe langa, torn ulei de masline pe deasupra si niste plante si dau la cuptor.

roxanica, sucul ala de portocale nu-i tocmai bun. Dar tu ai voie, la succesesle tale montignace. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai fetelor suna tare bine deliciile voastre culinare care contin branza. Cred ca daca i-as face si eu sotului, s-ar topi mancand. Dar merge trucul asta si la cuptor normal? Ca eu n-am d-ala electric. Apropo, le-am sugerat discret colegelor sa-mi ia cadou de ziua mea un Moulinette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kalua, am baut sucul ala mai mult de gura alui meu, ca mi l-a oprit tra la la la...si-am zis ca fiind dimineata, nu s-o depune. Tinusem si eu minte ca-l putem bea inainte cu juma de ora de micul dejun proteino-lipidic, nu de cel glucidic cum l-am baut eu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
Fanny
post Jun 27 2007, 05:52 PM
Post #2919

Moderator Global

Member No.: 1,055

am pus o reteta de inghetata la dulciuri monti. pana nu primesc verdictul vostru, nu declar nimic din ce-am mancat. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 27 2007, 07:40 PM
Post #2920

Musafir

QUOTE(Fanny @ Jun 27 2007, 05:52 PM) *
am pus o reteta de inghetata la dulciuri monti. pana nu primesc verdictul vostru, nu declar nimic din ce-am mancat. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

roxanico, fereste-te in general de sucul de portocale. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Spunea si lotte pe aici ca a-ngrasat-i, chiar daca in rest a mancat conform.
Sigur ca poti face telemeaua aia in cuptorul tau. Daca gasesti telemea sau feta nu prea grasa, foloseste din aia cand o faci la cuptor, nu se desface ca cea obisnuita care-i mai grasa.

doftoreaso, mai gustosi ies ardeii aia de care spuneai tu daca-i prajesti nitel inauntru inainte de-ai umple. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 290 291 292 293 294 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 05:55 AM