IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jun 28 2007, 10:01 AM
Post #2921

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata fetelor!
Astazi de dim am baut suc dintr-un grape-fruit ...immmm, yam-yam, bun de tot.La juma de ora am ras o salata din rosii, castraveti ceapa si brinza Ph. light + 2 oua omleta.

Draga Kalua, am incredere ca voi reusi si in lupta cu kilogramele, desi am un metabolism mai lent ca melcu. Acum la mare, unde am fost 5 familii(eu fiind cea mai balenutza dama) am vazut si eu cam cit se papa: dame suple, unele chiar stravezii papau farfurii intregi de prajituri, placinte si inghetate. Dar deh, nu poti sa le ai pe toate!
Acum vreo 2 ani cind am fost la endocrinolog si-am marturisit ca la toate mesele eu maninc cel mai putin dintre femei dar sint cea mai plina, doctoreasa s-a uitat asa...compatimitor la mine si nu zisa nimic, da' intoarsa niste ochi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) O fi gindit :eh, si asta, saraca, baga in ea ca spitalu si face pe sfinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Dar eu sint recunoscatoare ptr toate darurile primite de la Dumnezeu si nu vreau sa-l minii. Sint o fericita si mai trebuie sa slabesc, mare brinza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Va puup si sa aveti o zi buna -buna !

Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2007, 10:18 AM
Post #2922

Musafir

stoina, poate-ti trebuie de la mama natura mai putina mancare iar celorlalte mai mult. Oricum noi nu ne uitam la calorii acum asa ca... (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) persoanelor care pot manca mult si nu se ingrasa.
Ai grija cu sucurile de fructe.
Off topic: se pare ca ma viziteaza Petreasca saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 28 2007, 11:52 AM
Post #2923

Musafir

Stoina draga, endocrinologul tau nu ti-a dat sa faci vreo analiza a sangelui pt tiroida, nu mai stiu cum se numescte, dar care arata daca ai tiroida lenesa sau nu.
Eu am avut la analiza respectiva o valoare mica, aproape de limita minima, mi-a dat dr endocrin EUTIROX 100 pt o perioada de timp, dupa care s-a reglat problema! Dar asta nu inseamna ca pot manca ca sparta, mai ales dulciuri...of!
Asta e! Poate intr-o alta viata recuperam!

+Quote Post
stoina
post Jun 28 2007, 08:34 PM
Post #2924

Incurabil

Am noduli tiroidieni, dar analizele tiroidiene era ok acum 2 ani. Trebuie sa revin cu noi teste, in speta sa verific evolutia nodulilor....

Am papat: la prinz o salata cu piept de pui si cas de capra, capsuni
seara un iaurt 0% cu zmeura

Off topic: Nu ma innebuni! Cind vine aratarea, c-as poposi si eu ,sa fim in 3?
Kalua, si sucul 100% natural de grape-fruit e naspa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Fetele, e racoare si ma pun pe construit o paine cu tarite, ca mi-e dor de paine.
O seara tihnita va doresc.Puuuuuuup.

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2007, 08:57 PM
Post #2925

Musafir

Eu am mancat la pranz jumatate de pui la rotisor cu salata asortata. Seara am facut o salata cu paste integrale (fundite), mozarella, telemea, masline, rosii, ceapa verde si rucola dreasa cu ulei de masline si otet Balsamico, un vis.

Sucul de grapefruit are IG-ul 45, oricum nu s-a potrivit cu ouale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In rest...uita-te si tu ce face greutatea ta daca-l bei inainte de un mic dejun glucidic, daca nu se duce la vale, el s-ar putea sa fie motivul.

Mai inainte m-a sunat Petrisor, apare miercuri seara, pe la 5-6. E deja cu familionul pe langa Frankfurt. Ce faci, vii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 28 2007, 10:02 PM
Post #2926

Musafir

Hello!
Am mancat cirese pana am crapat! Acum am reusit sa ma adun cu farasul si sa ma asez la PC....
@stoina: du-te soro la analize mai des, ce Dzeului! Auzi, ai noduli tiroidieni si n-ai mai facut o vizita la medic de doi ani! Asta-i inconstienta, dragutzo!!!! Mai ales ca nu esti la varsta adolescentei...am avut si eu,dar am fost constiincioasa - enorias mai ascultator decat mine nu mai gaseste nenea dr! - si am scapat! Te rog, fa o vizita la dr cat mai curand!
@kalua: ba-ga o poza cu "aratarea", ca ma facurati curioasa! adica de ce-i ziceti "aratare"?!
Astazi am mancat:
d - iaurt cu gem de visine si fulgi ovaz, black coffee
p - piept de pui gratar cu salata asortata de cruditati, espresso lung decofeinizat neindulcit
s - cirese fara numar!
Se apropie weekend-ul si nu stiu cu cine sa merg la plaja...si sufar enorm fiindca nu suport sa fie vreme frumoasa si sa stau pe tusa...voi ati merge singure la plaja?! parca nu-mi vine s-o tai asa, alone...
Noapte buna!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 28 2007, 10:12 PM
Post #2927

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragele mele, am terminat cu tinuta mea de mireasa, mi-am luat azi si pantofii, decai gata. mai ramane sa vad ce imi pun la cap, in afara de voal, o sa ma consult cu coafeza...sper ceva cat mai simplu.
meniul meu de azi:
MD: salata de vinete cu rosii si 1 felie de paine de naut
P: salata de vinete cu rosii, 1 ardei umplut
C: 2 felii de pepene si migdale prajite.

va pup, o seara faina

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2007, 10:13 PM
Post #2928

Musafir

Da' ce-ai doftoreaso, a dat timiditatea peste tine? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pune mana pe prosopel si du-te la plaja, madam. Pui o carte in traista, mai citesti, mai te uiti la lume, mai tragi un inot, la ce-ti trebuie asistenta tehnica?
Eu as veni dar n-am timp,trebuie sa ma spal pe cap. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
stoina
post Jun 28 2007, 10:49 PM
Post #2929

Incurabil

Am o vizita programata la endo sapt viitoare.
Kalua, stii c-as veni? Nu-s ce sa zic, ma sfatui cu Marius asta seara si comunicam.

Poate cineva sa-mi dea linku ptr painea cu faina integrala + tarite, va roooog. Saru-mina cu recunostinta !

Dr Wise, aratarea e cea mai dulce fiinta de pe planeta: o constanteanca sufletista si de mare caracter. In liceu era cea mai silitoare din gasca noastra.I-am spus 'aratare' ptr ca n-a zis nik ca pleaca intr-acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
dr_wise
post Jun 28 2007, 10:57 PM
Post #2930

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 28 2007, 11:13 PM) *
Da' ce-ai doftoreaso, a dat timiditatea peste tine? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pune mana pe prosopel si du-te la plaja, madam. Pui o carte in traista, mai citesti, mai te uiti la lume, mai tragi un inot, la ce-ti trebuie asistenta tehnica?
Eu as veni dar n-am timp,trebuie sa ma spal pe cap. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

bineeee mey...poate merg singura, da' o sa zica dragutzul meu ca am intrat rau de tot in criza varstei si m-am saturat sa-l aud zicandu-mi asa!!! Daca ma supara, chiar intru si-o sa fie vai si amar de el, ca mi-s plina de energii neconsumate! Bateria DURACELL ma cheama!

QUOTE(Nimphetamin @ Jun 28 2007, 11:12 PM) *
dragele mele, am terminat cu tinuta mea de mireasa, mi-am luat azi si pantofii, decai gata. mai ramane sa vad ce imi pun la cap, in afara de voal, o sa ma consult cu coafeza...sper ceva cat mai simplu.
meniul meu de azi:
MD: salata de vinete cu rosii si 1 felie de paine de naut
P: salata de vinete cu rosii, 1 ardei umplut
C: 2 felii de pepene si migdale prajite.

va pup, o seara faina

Dom'le, cand fusei eu Nasha Reta...asta prin 2001...nasa se ocupa de voalul miresei si buchetul ei de mireasa, bineinteles, cu acordul personajului principal. Acum nu se mai poarta?!

Asta asa, ca sa stiu ce ma asteapta cand si-o gasi blu italianul potrivit, plus ca mai am o colega de facultate pe lista de asteptare.

+Quote Post

685 Pages V  « < 291 292 293 294 295 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 12:23 AM