![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Sylvia asa aratau si copanele maica-mii aseara si salata, dar n-am putut sa ma ating de ele, mi le-am luat in schimb la pachet, ca sa le mananc azi la pranz.
So, sa va marturisesc ce prostii am facut aseara, ca merit o bataiuta (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Pentru ca mancasem la pranz ca un porcusor si eram atat de umflata, la maica-mea am zis ca nu mai mananc nimic....pana am vazut inghetata, care evident, nu era conforma...asa ca am mancat o portioara de inghetata tiramisu si atat. Cred ca asta e punctul meu slab: inghetata. Plus, ca a fost un adevarat chin sa-i privesc pe toti cum mananca tort si inghetata. Nu stiu ce-o fi cu mine de-s asa de pofticioasa. Dar azi m-am facut bine. Nu mai am nici o treaba si am de gand sa nu mai fac nici o abatere pana pe 14 iulie, cand o sa mananc tort de la nunta la care mergem. Asa ca-n weekendul asta s-a terminat cu portia de ciocolata conforma. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: salau la cuptor (f gustos), fasole batuta cu piept de pui la gratar si muraturi; o fi buna fasolea, dar pe mine ma baloneaza. C: inghetata cu pricina Evident ca stomacul meu isi da seama cum fac o abatere si aseara am stat numai la toilet, dar asta e alta poveste. Lotte, vacanta placuta si de-abia te-astept cu povestiri la intoarcere. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Later edit: Si sa va mai marturisesc ceva: toata noaptea m-am gandit cu groaza la ce o sa-mi arate cantarul...adica am avut cosmaruri. Greu sa faci abateri si sa te mustre constiinta dupa. Cantarul arata cu 300 gr, adica 65, dar maine sper sa-mi revin sub 65. O fi si de la balonarea asta excesiva. Kalua, o fi fost ceva in aer. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoino, ce faci, vii? Promit sa te tin la MM si sa produc numai chestii delicioase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
roxanico, o fi fost ceva aseara, si eu m-am simtit tare plina cu toate ca la pranz am mancat numai un pastrav cu salata asortata, asa ca am bagat numai un mar ca sa nu zic ca n-am mancat chiar nimic seara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, eu am fost magarita azi la pranz....
Meniul meu, pana la ora asta, cand ma simt in continuare ca o anaconda care a inghitit un vitel: d - iaurt cu fulgi ovaz si gem caise, black coffee 11:30: un mar, de plictiseala...plecase fiu-meu sa-si tunda coama - moment crucial! nu s-a mai tuns de doi ani!!! - si simteam nevoia sa rontai ceva p(adica pe la 15:30): 3 ardei umpluti cu multa smantana(15% grasimi), doua rosii proaspete, un pahar de vin rosu Merlot(sec), putina telemea de oaie cu smantana (ca-mi era o pofta nebuna-nebuna de smantana), cioco cu 75% cacao Cred ca-n seara asta voi consuma doar piersici... Azi n-am fost la plaja, desi aveam intentia; m-a rugat fiu-meu sa-l insotesc la cumparaturi, sa-si cumpere rame noi de ochelari...si cand vine vorba de cumparaturi, sunt prima! Asa ca maine, la prima ora, sunt prima pe plaja!!! Mi-am cumparat o carte usoara/ Sophie Kinsella - "Ma dau in vant dupa cumparaturi"...nici nu stie ce bine o inteleg!!!...daca gasesc si "Tango" de iulie, sunt in extaz, m-am epilat, am incercat sa-mi cumpar un costum de baie din doua piese, dar n-am gasit nimic care sa fie "revelatie" asa ca tot in costum intreg apar pe plaja, gata! I am ready! Acum sunt in meditatie profunda, sa fac paine cu tarate, sa nu fac? daca o fac, cu ce s-o mananc? Sa fac salata de icre, sau de vinete? dar daca tb consumata doar dimineata, ce fac, ca mie-mi plac mesele glucidice dimineata, pe racoare...belea mare! Si am o intrebare, daca painea asta poate fi consumata cu grasimi, inseamna ca pot face shuberec (gogosi turcesti umplute cu carne) din aluatul de la painea cu tarate(tarate + faina integrala de grau + apa)? Se poate? Ca mai am niste carne tocata ramasa de la ardeii umpluti si fiu-meu e mort (si eu...) dupa shuberec... Alta intrebare: voi ati inceput sa mancati penei verzi, ca-i plina piata de pepeni? Cand se pot manca? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poti face shuberek, dar tu ai voie sa-l mananci numai dimineata.
Pepenii ar fi bine sa-i mananci fara nimic altceva pe langa. Eu n-am apucat sa mananc azi decat seara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , cand mi-am facut o salata de fructe din mere, pere si nectarine (cam neserioase nectarinele astea, tari de ranesti ca lumea pe cineva daca arunci dupa el cu asa ceva). Dupa vreo doua ore mi s-a facut iar foame si-am mancat cam trei sferturi dintr-o conserva de ton in suc propriu peste care am pus capere. Cu rosii. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, m-am intors de la munte unde e asa de bine!!! ma refer la aerul racoros, la liniste, la oameni etc.
cum v-am zis, am stat pe salate de rosii, catreveti si ceapa cu gratare: pui, porc, mici. am mancat si fructe, dar si...inghetata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) neconforma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in rest, a fost fain, ne-am plimbat, am jucat diverse, frumos! acum m-am intors in buc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao a tutti!
Gata, imi pierdui virginitatea si la mers la plaja alone...am fost singura la plaja astazi si m-am simtit superfain! Nu m-a frecat nimeni la cap "da-mi si mie bani de-o hidratare", "mi-e foame", "mai stam, oare nu i-o fi foame lui fiu-meu", "vreau mici la pranz", etc, etc... Liniste, aer curat, o carte simpatica, apa calda si limpede, vecini de "suferinta" simpatici, ce mai, mai vreau! In sfarsit am stat pana m-am saturat! Astazi am mancat: d - 2 finn crisp cu gem visine si b.proaspata, lapte, cafea cu lapte p - la fel ca ieri, adica: 2 ardei umpluti cu smantana, rosii proaspete, vin rosu sec, putina telemea cu smantana 17:00: un mar golden baban Acum am de gand sa incep a presta la shuberecul ala conform, sa vedem ce iese... Mai, oare unde or fi leea si blu, ca n-au mai aparut de mult la spovedanie?! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, ti-am zis ca-i cel mai fain singura la plaja?! Sper ca nu te-ai prajit prea tare. N-ai spus nimic vis-a-vis de noua freza a copilului. Cum e? Esti incantata?
Nimphe, e bine c-ai mai schimbat aerul. Si eu ma simt super ok cand plec din Bucuresti, doar ca-i mai greu pana ma decid ca trebuie sa plecam. Meniul meu de ieri: D: zmeura P: 2 pulpe de pui la cuptor cu salata de fasole verde, ciuperci, usturoi si maioneza (facuta de mami) C: migdale prajite, nectarine tari (pe gustul meu) Azi: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: pui cu ciuperci si smantana; salata de cruditati cu ton (am mancat la restaurant si mi-a placut; sosul de la pui sigur nu avea faina adaugata) G: migdale C: nectarine si probabil voi mai rontai si niste migdale. Fetelor, am observat ca daca nu mananc dimineata fulgi de grau, ma constip. Va pup si o saptamana usoara! Eu simt nevoia unei vacante, dar nu-i nici o sansa sa o am prea curand. E trist ca-i duminica seara si eu nici macar nu m-am apucat de lucrarea pe care mi-o lasem pentru acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ma uit la niste desene pe HBO (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (The Wild). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutzo, arata fooooarte bine acum, are parul tuns periuta!
Cica era nebunie la frizerie, toata gashca de pletosi existenta in cartier, si care dau bacul acum, era prezenta la frizerie, isi aranjau freza pt bac, sa nu-i ia vreun profesor la ochi... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Iar pe fiu-meu, cand l-a vazut frizerita lui, nu stia saraca de unde sa-l ia(nu-l mai vazuse de 2 ani)...la un moment dat cica a facut "aaaaaaaaa! Tu erai?!!!!" am ras de m-am tavalit, cand mi-a povestit!!!! L-a intrebat de "n" ori daca nu-i pare rau dupa coama lui! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ieri era superhappy, dar astazi se mai auzea cate un oftat din partea lui...mde, adevarul e ca avea par frumos si sanatos, da' ce sa-i fac daca trece de la o extrema la alta?! Putea sa mearga la frizer mai des, sa si-l intretina.... In alta ordine, am incercat sa fac shuberec conform...mey, n-am reusit! Arata amestecul meu precum nisipul ud! Si nu se lega, fratilor!!! Asa ca am produs shuberec neconform si-l va manca figlio mio pe tot...pacat! As fi rontait si eu unul macar...de suparare, am mai adaugat apa, drojdie si tarate la amestecul initial si l-am pus in tava de cozonac, unsa cu ulei de masline, la crescut. Da' stiti ca a crescut?! Nu ma asteptam! Mai tarziu a aparut si mama care mi-a confirmat ca ar fi putut iesi totusi shuberec din aluatul ala extraterestru...mde, experienta isi spune cuvantul! In compensatie, am pregatit doua strachini cu spaghete De Cecco integrale fierte in lapte, cu fructoza si esenta de lamaie, pt a le consuma dimineata, pe racoare. Fac ce fac si tot la mic dejun glucidic ma-ntorc. In seara asta am mancat doua piersici, apoi doua felii de sunca Praga cu rosii, apoi 3 rosii goale...eu sunt moarta dupa rosii, sunt in stare sa le consum ca pe fructe! Acum am chef de piersici...e nebunie! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
D: niste salata de fructe, ramasite de aseara, in care am pus fulgi de grau speltoid, yummy!
P: telemea de oaie cu rosii, masline si ardei gras C: muschiulet de porc cu vinete cu spanac si parmezan si salata verde. Voi pune reteta de vinete ca-s atre bunute. E toscana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi dimineata eram sub 54,5 (54,3!). (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
d-cafea, vinete cu paine conforma
p-pui cu slata c-o salata mare cu de toate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:48 PM |
|