IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Ala80
post Jul 3 2007, 10:33 AM
Post #2971

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Doftoresa, abia astept sa-mi spui daca iti place! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meniul meu de azi:
d-cafea, branza Fagaras cu wasa
p-pui cu salata
c-o salata cu telemea
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jul 3 2007, 10:35 AM
Post #2972

Musafir

Nimphe....mi-a venit o gluma de-a lui Benny Hill in minte, apropo de numaratoare inversa, cu o mireasa care era super supla inainte de nunta..si dup-aia in timpul nuntii a inceput sa se dezlantuie la dulciuri si ajunsese din f slaba..f plina. So, eu zic sa nu te stresezi, ai rochie care-ti vine. N-are sens sa te infometezi..si sa faci din slabit telul suprem. Eu, in locul tau, 'm-as trata' ca sa fiu bine dispusa si sa ma simt bine in pielea mea, indiferent de greutate.
Revin mai tarziu cu meniul meu.
Mi-a placut weekendul tau draga Stoina. Tu de unde esti de loc? Din Iasi?

+Quote Post
dr_wise
post Jul 3 2007, 10:36 AM
Post #2973

Musafir

Pai asa sta treaba cu painea de tarate?
Anyway, o gust maine dimineata si vad dupa cum sa imbunatatesc modul de preparare.

QUOTE(ala80 @ Jul 3 2007, 11:33 AM) *
Doftoresa, abia astept sa-mi spui daca iti place! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meniul meu de azi:
d-cafea, branza Fagaras cu wasa
p-pui cu salata
c-o salata cu telemea

Iti spun maine dimineata.

+Quote Post
stoina
post Jul 3 2007, 11:20 AM
Post #2974

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

QUOTE(roxanica10 @ Jul 3 2007, 11:35 AM) *
Nimphe....mi-a venit o gluma de-a lui Benny Hill in minte, apropo de numaratoare inversa, cu o mireasa care era super supla inainte de nunta..si dup-aia in timpul nuntii a inceput sa se dezlantuie la dulciuri si ajunsese din f slaba..f plina. So, eu zic sa nu te stresezi, ai rochie care-ti vine. N-are sens sa te infometezi..si sa faci din slabit telul suprem. Eu, in locul tau, 'm-as trata' ca sa fiu bine dispusa si sa ma simt bine in pielea mea, indiferent de greutate.
Revin mai tarziu cu meniul meu.
Mi-a placut weekendul tau draga Stoina. Tu de unde esti de loc? Din Iasi?

Din dulcele tirg al Iesilor, Rox.

Nimfe, eu nu am avut parte(acum 19 ani)de o nunta lipsita de stres.Te rog asculta-ma cu rabdare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cu siguranta, El-alesul tau te iubeste asa cum esti, mai durdulica.Crede-ma ca farmecul unei persoane nu sta in nr de kg sau in perfectiunea fizica, nici pe departe! Deci cistiga prin atitudine!
Bineinteles ca ne dorim sa fim frumoase si bine proportionate, dar nunta ta nu e o etalare pe un podium al frumusetii. Este bucuria voastra, este un moment unic, este atita mister si farmec si dumnezeire acolo. Bucura-te de toate astea, pune la fund:))dar nu prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) toate belele inerente unui astfel de eveniment si bucura-te, bucurie:)
Iar stresul asta pe ultima suta de metri e chiar durere (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .Maninca ponderat, sa ai abdomenul cit mai plat posibil, si gata .Te imbratisez cu drag, miresuca!

Si Zoe, fii barbata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
roxanica10
post Jul 3 2007, 11:36 AM
Post #2975

Musafir

Mai dragutelor, cum sa muncesc eu cand vad mesaje din astea asa de calde de la voi. Acum inteleg Stoina de ce esti prietena cu Kalua. Amandoua sunteti exact pe gustul meu. Tare-mi place bucuria cu care se vede ca-ti traiesti viata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu stiu de unde si cum ne-am strans pe forumul asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , dar chiar ca aici i-o adunatura de oameni 'rari'. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va pupic si back to work ca la 1.30 am sedinta de buget. S-au mirat francezii (ca sa folosesc o expresie literara) cand au vazut ce cifre le-am pus in buget (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 3 2007, 12:27 PM
Post #2976

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dragele mele dragi, multumesc mult pt cuvintele si sfaturile de incurajare (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
sa stiti ca am 2 motive pt care incerc sa mananc mai putin:
1. daca nu ma controlez, acul cantarului se duce in sus rau! pe bune, eu slabesc sau ma mentin numai daca fac foamea. asta e constitutia mea si n-am ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
2. rochia imi vine, e adevarat, dar sus, la spate, imi cam ies suncile si nu suport cum se vede. voalul e transparent si nu acopera, in plus nu suport ideea de voal si o sa-l dau jos la receptie. deci incerc sa arat cat mai fara cusur.
ce sa fac, asa sunt eu, nu imi accept propriul corp, chiar daca am multe alte calitati pe care iubitul meu le indrageste. nu suport oamenii grasi, desi mereu am fost de-a lor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va pup si va multumesc inca o data pt tot suportul vostru

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2007, 01:21 PM
Post #2977

Musafir

roxanico, bafta la sedinta. Sa ne spui ce-au mai debitat frantujii.

Nimphetamin, eu cred ca Montignac nu ti se prea potriveste, faci ce faci si mananci prea putine salate (salata de-aia cu maioneza e mancare, nu salata pe langa altceva). Incearca Weight Watchers, acolo trebuie sa calculezi si alimentele si portia. Este singura dieta pe langa MM de care-am auzit numai de bine, e sanatoasa, da rezultate.
Ai grija ce faci pana la nunta, sa nu te culeaga cu farasul tocmai in ziua cea mare, tare ar fi pacat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Miresesle sunt frumoase cand sunt fericite, nu cand sunt slabe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 3 2007, 02:55 PM
Post #2978

Musafir

Mare dreptate ai kalua! Pana la urma trebuie sa fie o mireasa frumoasa si fericita, iar frumusetea vine de cele mai multe ori din interior, din echilibrul sufletesc...asa ca nimphe draga, engage! Sincer, eu chiar nu vad de ce ai slabi, fiindca in pozele postate arati excelent si sunt convinsa ca vei fi o minunatie de mireasa! Totul e sa-ti setezi "hardul' cum trebuie.
Gandeste pozitiv si ai grija sa-ti pui in evidenta atuurile, nu defectele, ca pana la urma toti avem o multime de defecte...sau un stol de pasarei...
Meniul meu de astazi pare a fi:
d - paste integrale cu lapte si scortisoara, cafea cu lapte
p - piept de pui cu salata de varza rosie
s - mi-e dor de o salata cu ton, una babana rau! si de o prajitura cu visine, sau macar sa prepar o prajitura cu visine pt fiu-meu si sa miroasa a visine coapte in bucatarie.

+Quote Post
stoina
post Jul 3 2007, 03:10 PM
Post #2979

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Nimfe, nu exista kg in plus din mirosit si vazut. Si asta-ti spune o grasa. Crede-ma, nu am intilnit inca metabolism mai incapatinat ca al meu.Dau jos extrem de incet si ma ingras cu voie buna, dar in momentul in care respect Montignac nu exista sa nu ai rezultate.
Ai citit pe site-ul lui Monti de persoana care-a inceput sa slabeasca dupa 3-4-5 luni de Monti? Cita rabdare si perseverenta! De ce sa n-o ai si tu? In fond, mancarea lui Monti e grozava, eu simt ca mi-am imbunatatit calitatea alimentatiei(ca si gust, ca si ingrediente) nu numai din pct de vedere medical.
Lasa zbaterea asta dupa nunta, sau dupa luna de miere. Apoi continua lupta si vei vedea rezultate, fara indoiala(singurul motiv ptr care te sfatuiesc asa este ptr ca daca nu esti impacata cu tine si corpul tau, nu poti sa te desavirsesti, sa traiesti din plin).Trebuie sa ai credinta si vointa.Eu m-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea putere si rezultatele incep sa apara.
Si...Zoe, fii barbata!!!

Fetelor, am facut muschiuletz de porc cu linte galbena si e bestiala.Arata ca o mamaliga de-aia taraneasca, dar immmm, ce bunatate. Din nou (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si traiasca Kalua! Dumnezeu sa-ti dea sanatate si sa te rasplateasca ptr bunatatea de-a impartisi si altora din stiinta ta.

Rox, multumesc mult, esti o draguta.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 3 2007, 04:06 PM
Post #2980

Musafir

Gata! M-am gandit sa-mi pierd virginitatea si la linte, ca prea le povesteste Stoina de-mi sar suculetzele gastrice in sus de fericire. Today! Merg la Carrefour dupa orele de program, cumpar o punga si o pun la inmuiat din seara asta. Se prepara la fel ca fasolea sau nautul, nu?

+Quote Post

685 Pages V  « < 296 297 298 299 300 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:39 PM